Абе като ги знам циганите какви хора и строители са...myhata II написа: Павеле,хората къщи строят майна и то забележи не от ДЪРВО..
Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българска?
Re: Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българск
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- ablood
- Обратна връзка:
Последно си спомням, че разнасяше пици за някакъв дръпнат, с най-евтината възможна кола и живееше сам в апартамент под наем в някакво гето.myhata II написа:Смит и в Бг и в Канада съм 100% сигурен че живея по добре от теб![]()
Щом Смит живее по-зле и от теб, не искам да си представям дереджето му.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
И кога съм казвал че нося пици за дръпнат и живея сам бе Аблоод ?

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
pavelyankov написа:.......и тук му е мястото да нахълта Joy, и да ви обясни колко е прекрасен и безгрижен живота в слънчева България, а отзаде й с блясък в очите да приглася Мухата
Ето ме и мен. Аз съм безумно щастлива. Сбъдна ми се мечтата и вече живея на моренце във Варна.
Завиждаме ти Джой

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.myhata II написа:Завиждаме ти Джой![]()
Загубеняци. Успели сте били, смешници. Не мога да изкарам на жена ми брат и зарaди нехранимайковци като вас.
- roumensp
Кои сте тия дето завиждате, бе Муха? Ти и михата-едно ли?
Кажи, ако си толкова зле, да вземем да съберем пари за един билет до БГ, та да спреш да завиждаш.
Кажи, ако си толкова зле, да вземем да съберем пари за един билет до БГ, та да спреш да завиждаш.
Да не би да са въвели лимит на броя на канадските паспорти та като вземат на един ще го дадат на другMr.D написа:Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.myhata II написа:Завиждаме ти Джой![]()
Загубеняци. Успели сте били, смешници. Не мога да изкарам на жена ми брат и зарaди нехранимайковци като вас.
Е то личи кой е лузър, загубеняк и нехранимайко щом не могат и до Канада да стигнат.Mr.D написа:Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.myhata II написа:Завиждаме ти Джой![]()
Има лимит за кандидат имигранти. 500 на професия ако не си видял. Такива нещастници са Канадци и се водят на статистика че са тук постоянно и никой не може да им го отнеме.crusader написа:Да не би да са въвели лимит на броя на канадските паспорти та като вземат на един ще го дадат на другMr.D написа:Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.myhata II написа:Завиждаме ти Джой![]()
Ако са толкова отворени и успели да се откажат от Канадските гражданства.
Сега тая Джойс е в БГ и се прави на успяла Канадка дошла да вьрти бизнес и да показва как е на запад.
Ако си отишла бизнес да правиш най малкият ти проблем ще е как да си смениш без изпит книжката.
Тьпотията че вьобще някой включително мен им се врьзва на простотиите.
Ако това беше истина, за какво й беше на старшата да си губи тук 10 години ? Ако всичко си знаеше и можеше защо не си направи успешния бизнес в БГ без да се налага да минаваш през "гнусната" Канада ?Joy написа:.... и на Канала сме дали много повече отколкото получили....
Задаваш ми тъп въпрос на който отговорих много по-рано. Ако се бях родила научена, нямаше да си губя толкова време в тая тъпа страна. Уви, хората узряват по различно време. Някои узряват, други не.pumpy написа:Ако това беше истина, за какво й беше на старшата да си губи тук 10 години ? Ако всичко си знаеше и можеше защо не си направи успешния бизнес в БГ без да се налага да минаваш през "гнусната" Канада ?Joy написа:.... и на Канала сме дали много повече отколкото получили....
Mr.D пукни се от яд! Прави се и ти АКО ТИ СТИСКА!!!
Всеки за да стигне до Канада го е ЗАСЛУЖИЛ! Както и правото да я напусне по всяко време когато поиска. Ако жена ти не е заслужила, проблемът си е неин и "тия нещастници" не са ти виновни.
@Господина Д: последните ти 3 (три) мнения са върха! Гуедам жокер ше ти требе - българите и изобщо имигрантите от Европско са ти най-малкия проблем. Нататъка ще се сетиш самMr.D написа:Има лимит за кандидат имигранти. 500 на професия ако не си видял. Такива нещастници са Канадци и се водят на статистика че са тук постоянно и никой не може да им го отнеме.crusader написа:Да не би да са въвели лимит на броя на канадските паспорти та като вземат на един ще го дадат на другMr.D написа: Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.
Ако са толкова отворени и успели да се откажат от Канадските гражданства.
Сега тая Джойс е в БГ и се прави на успяла Канадка дошла да вьрти бизнес и да показва как е на запад.
Ако си отишла бизнес да правиш най малкият ти проблем ще е как да си смениш без изпит книжката.
Тьпотията че вьобще някой включително мен им се врьзва на простотиите.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Joy, Muha
Продължавайте в същия дух. Мен ми е кеф да чета постове на щастливи хора.
Продължавайте в същия дух. Мен ми е кеф да чета постове на щастливи хора.
Manchester United Football Club
И на мен, ама Мухата е нещастен, че всички са в БГ на "ядене и пиене" а той е заточен в тая "смотана Канада" 
Dead Eyes See No Future