Аз инвестиции в туристическият бизнес на България не съм правила, нито ще правя. Все ми е тая! Зачитането на достойнството на хората е важно и на първо място в белите държави. Неколцина бананови републики, които се радват на бели туристи също се понаучиха. Така че в този ред на мисли...Не, не могат! Но ти е простено, не си ходил, не си виждал.joro написа: В България туристите всяка година се увеличават, а това не се харесва на някой. А такива клипове като на Слънчев бряг може да се снимат навсякъде по света.

А за това да скачат от прозорците на хотела? Ми нямам думи! Този хотел на Silent hill ли е, т.е. няма персонал, който да въвежда ред?
Най-жалкото, обаче, Жоре, знаеш ли какво е? Забелязва се двоен стандарт. Стриктни сме само към сънародниците си. Няма да забравя преди няколко години в Албена как в един хотел един подпийнал си нашенец беше помолен да ходи да си ляга, щото пречел на останалите курортисти да спят...А за боклуците англичани и руснаци всичко е възможно?
Наскоро научих от майка ми, че имало затворени руски резиденсиални комплекси, където като се разберяло, че си журналист, изведнъж се превръщаш за нежелан гост, по макар и поканен от обитатели на апартаменти вътре.
Защо, питам? Тия да нямат тайни лаборатории за кокаин вътре? И персонала даже си го карали от Русия.