Намерили България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Намерили България

Мнение от Bistra »

joro написа: В България туристите всяка година се увеличават, а това не се харесва на някой. А такива клипове като на Слънчев бряг може да се снимат навсякъде по света.
Аз инвестиции в туристическият бизнес на България не съм правила, нито ще правя. Все ми е тая! Зачитането на достойнството на хората е важно и на първо място в белите държави. Неколцина бананови републики, които се радват на бели туристи също се понаучиха. Така че в този ред на мисли...Не, не могат! Но ти е простено, не си ходил, не си виждал. ;)
А за това да скачат от прозорците на хотела? Ми нямам думи! Този хотел на Silent hill ли е, т.е. няма персонал, който да въвежда ред?
Най-жалкото, обаче, Жоре, знаеш ли какво е? Забелязва се двоен стандарт. Стриктни сме само към сънародниците си. Няма да забравя преди няколко години в Албена как в един хотел един подпийнал си нашенец беше помолен да ходи да си ляга, щото пречел на останалите курортисти да спят...А за боклуците англичани и руснаци всичко е възможно?
Наскоро научих от майка ми, че имало затворени руски резиденсиални комплекси, където като се разберяло, че си журналист, изведнъж се превръщаш за нежелан гост, по макар и поканен от обитатели на апартаменти вътре.
Защо, питам? Тия да нямат тайни лаборатории за кокаин вътре? И персонала даже си го карали от Русия. :|
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

От тази година за т.н. балконинг т.е. скачане през прозореца ще се налагат глоби. И стига вече с тоя български нихилизъм. Ела в Банско да видиш как глобяват чужденците като викат и пеят на улицата след 11 вечерта. И по хотелите пушенето "струва" 100 лева. А за разлика от Слънчев бряг на Албена отиват съвсем друг тип туристи. И правилата там са други. А за това къде съм ходил и какво съм виждал едва ли имаш представа.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Mielle

Мнение от Mielle »

За Банско и Разлог или добро или нищо :y:
Но македонците по принцип пият друга бира и имат други табиети за привличане-гонене на клиенти.
Мой приятел от Банско обаче сега откри сезона в курорт Лозенец и почна да реве след ентусиазираният си период,че ще е по морето цяло лято,че не е напълно съгласен с политиката по ловене на клиентела ;)
Работа,обаче,какво да я правиш?
За балконинга съм скептично настроена,защото съм на Острова в момента и ги виждам каква стока са.
Та ако не е балконинга друго ще измислят тия пияндурници.
Винаги могат да те изненадат :y:
joro

Мнение от joro »

Mielle написа:За Банско и Разлог или добро или нищо :y:
Но македонците по принцип пият друга бира и имат други табиети за привличане-гонене на клиенти.
Мой приятел от Банско обаче сега откри сезона в курорт Лозенец и почна да реве след ентусиазираният си период,че ще е по морето цяло лято,че не е напълно съгласен с политиката по ловене на клиентела ;)
Работа,обаче,какво да я правиш?
За балконинга съм скептично настроена,защото съм на Острова в момента и ги виждам каква стока са.
Та ако не е балконинга друго ще измислят тия пияндурници.
Винаги могат да те изненадат :y:
Проблемите на английските хулигани са си техни проблеми. Защо немците, холандците, гърците че даже и руснаците не правят такива глупости- да се пребиват като скачат пияни от терасите.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Mielle

Мнение от Mielle »

Един от малкото БГ работодатели взел проблемацията в "свои ръце"
Изображение
joro

Мнение от joro »

И комунистите навремето забраняваха Битълс. Такива забрани само развеселяват публиката.
Mielle

Мнение от Mielle »

Така си е!
Ама да ти кажа честно,ако си загубят работата заради това няма да им е много весело.
Аз не съм върл противник обаче на работните места,твърдо НЕ!
Имахме една девойка в офиса,опита се да пусне няколко пъти,после си взе слушалки,но когато обслужваш клиенти,изчисляваш вноски по кредити и застраховки е недопустимо./а и в много други браншове е недопустимо/
Хайде сега си представи,че си клиента и седиш и си чакаш салатата или пицата и те не идват защото вътре някой върти гюбеци,няма да си особено хеппи,убедена съм!
В градски транспорт също много дразни.
Странджата

Мнение от Странджата »

joro написа:И комунистите навремето забраняваха Битълс. Такива забрани само развеселяват публиката.
Джьоре,на комунягите Бийтълс им бъркаха в здравето,затова ги забраняваха!А сега чалгата им идва дюшеш,идеална работа им върши!
joro

Мнение от joro »

Ето ви нещо по-хард, за любителите на сайта zastomraziabulgaria .com
Гледането на този клип от хора с националистически възгледи може да причини механични повреди на екрана!

https://www.youtube.com/watch?v=FHSO2Sp ... KyBv_fRmW3"
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

joro написа:Ето ви нещо по-хард, за любителите на сайта zastomraziabulgaria .com
Гледането на този клип от хора с националистически възгледи може да причини механични повреди на екрана!

А, защо? Аз лично ги съжалявам. И те са българи, все пак. Сигурно не е лесно да се живее така.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:
joro написа:Ето ви нещо по-хард, за любителите на сайта zastomraziabulgaria .com

А, защо? Аз лично ги съжалявам. И те са българи, все пак. Сигурно не е лесно да се живее така.
Наистина за нас не е лесно да живеем като тях. И за тях не е лесно да живеят като нас. Въпрос на манталитет.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Терминал 2 :bow: :f: ;(
И лятото от дюнер количката пред парламента на Терминал 1 баровец за един месец ! :cash: :drinks: :yeah:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: И лятото от дюнер количката пред парламента на Терминал 1 баровец за един месец ! :cash: :drinks: :yeah:
Докат не те изрита жената от рахата...Тогава мизерник за цял живот. :lol: :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа: И лятото от дюнер количката пред парламента на Терминал 1 баровец за един месец ! :cash: :drinks: :yeah:
Докат не те изрита жената от рахата...Тогава мизерник за цял живот. :lol: :D
E па и този и жена му ли познаваш ! :rofl: :lol:
Почваш много да ме изненадваш да знаеш ! :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Публикувай отговор