Да бе, някой целенасочено ми казва колко деца да имам и съответно и на Айшето й казват....ти вярваш ли си сам на това, което пишеш ?budtel написа: Pumpy, това въобще не е естествен процес. Напротив, изкуствен е и нещо повече абсолютно целенасочен. А аз бих казал, че е доста опасен процес. Проблема при теб е, че прекалено много се доверяваш на официалните теории и така оставаш абсолютно заблуден за това какво се случва. Аз не смятам, че ще стане нещо кой знае какво ако се спрат социалните помощи. Това обаче ще е края на демокрацията. И точно това ще стане, това няма как да продължи до безкрай. Малцинствата рано или късно ще спрат да раждат толкова. Въпрос на време е.
Ако ти не смяташ, че ще стане кой знае какво ако и когато се спрат социалните помощи, значи си супер заблуден. Аз ти казвам, че ще стане война, защото когато спреш и малкото, което социаладжиите имат, те нямат какво да губят повече. А на гладно не се разсъждава особено много какво правиш. Примери доста като почнеш от френската революция насам - или и това е част от световната конспирация ???
А малцинствата ще спрат да раждат по толкова, когато намерят други ценности, които да ги водят в живота, така както ние сме намерили преди години и сме се саморегулирали, за съжаление малко множко. BTW ти колко деца имаш ако не е тайна ?