nova bankova referncia za samoto interview???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei Iveto!
Tova, koeto pisheshe na nasheto udostoverenie beshe "CERTIFICAT" :wink:
Kogato ni go izdadoha parviat pat,za nego platihme 8 lv.,samo 6 mesetsa po-kasno za interviewto, za sashtoto udostoverenie platihme 30lv. :(
(stava vapros za Hebros Bank)ot bankata ni go izdadoha na french i taj kato imashe valuta v $ i Euro nie poiskahme nakraia da ni napishat tsialata suma v Cad po kursa za denia :roll:
Makar che Mosu Rivar sashto si ia izchisli sam po vreme na interviewto sigurno po kursa za denia :wink:
Jelaia ti kasmet! :P
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei Iveto!
Tova, koeto pisheshe na nasheto udostoverenie beshe "CERTIFICAT" :wink:
Kogato ni go izdadoha parviat pat,za nego platihme 8 lv.,samo 6 mesetsa po-kasno za interviewto, za sashtoto udostoverenie platihme 30lv. :(
(stava vapros za Hebros Bank)ot bankata ni go izdadoha na french i taj kato imashe valuta v $ i Euro nie poiskahme nakraia da ni napishat tsialata suma v Cad po kursa za denia :roll:
Makar che Mosu Rivar sashto si ia izchisli sam po vreme na interviewto sigurno po kursa za denia :wink:
Jelaia ti kasmet! :P
Iveto

Мнение от Iveto »

Thanks Rose! Moiata smetka e v OBB (UBB) i ot tam mi kazaha che na chujd ezik udostoverenieto ili referenciata niama da imat pechat i zatova ne se priznavali... zatova me posyvetvaha da izkaram na bg i sled tova prevodi...
Iveto

Мнение от Iveto »

Thanks Rose! Moiata smetka e v OBB (UBB) i ot tam mi kazaha che na chujd ezik udostoverenieto ili referenciata niama da imat pechat i zatova ne se priznavali... zatova me posyvetvaha da izkaram na bg i sled tova prevodi...
Аватар
rose

Мнение от rose »

Ei tova e napravo varha! :lol:
Kolko pati mi se e zapisalo tova saobshtenie? Ei takova neshto ne beshe mi se sluchvalo! 8)
Kakto i da e...
Ive,ne moga da si predstavia, che edna uvajavashta sebe si banka ne moje da izdade udostoverenie na chujd ezik :roll: Ne mojesh li da si vkarash parite v druga banka naprimer v Hebros(dosega nie nikoga ne sme imali problemi) ili niakoia druga, kadeto mogat da ti izdadat udostoverenieto napravo na French?
Iveto

Мнение от Iveto »

Ot bankata mogat da mi izkarat udostoverenieto nachujd ezik, no bez pechat na bankata i mi kazaha che v takyv sluchai niamalo da mi go priznaiat. Vasheto na fr s pechat li beshe? Ako e taka naistina ste smenia bankata...
Thanks
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Даже някоя банка да ти издаде документ на чужд език с печат, този документ няма да може да бъде заверен в БНБ. Там със сигурност не заверяват документи на чужди езици. А все пак е по-добре документа да се завери и в БНБ. В този случай превода ще включва и превод на печата на БНБ, така че ... преценете сами. Когато става ? за парите канадците не се шегуват. Като си спомня колко подробно разглеждаха нашата референция.
Успех!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Holy, кой те обърка така? Никой не иска документ заверен от БНБ, изпаднала си в огромна грешка. Ние бяхме на интервю през май тази година. Референцията ни беше на български издадена от банката (0 лв. ако си клиент на банката от 1 год.) и после дадохме 6лв. за превод и това си беше, никакви нотариални заверки, никакви печати от БНБ и други такива глупости. Айде късмет :wink:
Забравих да поясня, че тая такса от 0 лв. се отнася за Експресбанк
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
valBG
Обратна връзка:

Bank Reference

Мнение от valBG »

zdr

Moyata referenciya beshe ot BULBANK 5 EURO i directno na English

nikakvi zaverki ot BNB

ako bankata vi ne izdava na English ili French pogledni edin POST nagore na p4eli4ka-ta

val
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei Ive,
Znachi nashiat dokument e "Certificat" podpisan i podpechatan ot direktora na Hebros Bank, izdaden na French s udostoverena valuta v $ i Euro i tsalata suma priravnena kam Cad $ po kursa za denia i ot dolu pishe "da posluji pred Kanadskoto posolstvo vav Viena", a otgore imeto na tituliara :P
Bez nikakvi zaverki ot BNB ili podobni neshta ili dopalnitelni prevodi i niamahme absolutni nikakvi problemi na interviewto.
Sas zdrave! :wink:
Iveto

Мнение от Iveto »

Blagodaria na vsichki za cennata informacia! Veche viarvam che ste uspeia .... pone za tova koeto zavisi ot men:-))))
Jelaia na vsichi vi kysmet i statsie!
Заключено