Zdravei Iveto!
Tova, koeto pisheshe na nasheto udostoverenie beshe "CERTIFICAT"
Kogato ni go izdadoha parviat pat,za nego platihme 8 lv.,samo 6 mesetsa po-kasno za interviewto, za sashtoto udostoverenie platihme 30lv.
(stava vapros za Hebros Bank)ot bankata ni go izdadoha na french i taj kato imashe valuta v $ i Euro nie poiskahme nakraia da ni napishat tsialata suma v Cad po kursa za denia
Makar che Mosu Rivar sashto si ia izchisli sam po vreme na interviewto sigurno po kursa za denia
Jelaia ti kasmet!
Zdravei Iveto!
Tova, koeto pisheshe na nasheto udostoverenie beshe "CERTIFICAT"
Kogato ni go izdadoha parviat pat,za nego platihme 8 lv.,samo 6 mesetsa po-kasno za interviewto, za sashtoto udostoverenie platihme 30lv.
(stava vapros za Hebros Bank)ot bankata ni go izdadoha na french i taj kato imashe valuta v $ i Euro nie poiskahme nakraia da ni napishat tsialata suma v Cad po kursa za denia
Makar che Mosu Rivar sashto si ia izchisli sam po vreme na interviewto sigurno po kursa za denia
Jelaia ti kasmet!
Thanks Rose! Moiata smetka e v OBB (UBB) i ot tam mi kazaha che na chujd ezik udostoverenieto ili referenciata niama da imat pechat i zatova ne se priznavali... zatova me posyvetvaha da izkaram na bg i sled tova prevodi...
Thanks Rose! Moiata smetka e v OBB (UBB) i ot tam mi kazaha che na chujd ezik udostoverenieto ili referenciata niama da imat pechat i zatova ne se priznavali... zatova me posyvetvaha da izkaram na bg i sled tova prevodi...
Ei tova e napravo varha!
Kolko pati mi se e zapisalo tova saobshtenie? Ei takova neshto ne beshe mi se sluchvalo!
Kakto i da e...
Ive,ne moga da si predstavia, che edna uvajavashta sebe si banka ne moje da izdade udostoverenie na chujd ezik Ne mojesh li da si vkarash parite v druga banka naprimer v Hebros(dosega nie nikoga ne sme imali problemi) ili niakoia druga, kadeto mogat da ti izdadat udostoverenieto napravo na French?
Ot bankata mogat da mi izkarat udostoverenieto nachujd ezik, no bez pechat na bankata i mi kazaha che v takyv sluchai niamalo da mi go priznaiat. Vasheto na fr s pechat li beshe? Ako e taka naistina ste smenia bankata...
Thanks
Даже някоя банка да ти издаде документ на чужд език с печат, този документ няма да може да бъде заверен в БНБ. Там със сигурност не заверяват документи на чужди езици. А все пак е по-добре документа да се завери и в БНБ. В този случай превода ще включва и превод на печата на БНБ, така че ... преценете сами. Когато става ? за парите канадците не се шегуват. Като си спомня колко подробно разглеждаха нашата референция.
Успех!
Holy, кой те обърка така? Никой не иска документ заверен от БНБ, изпаднала си в огромна грешка. Ние бяхме на интервю през май тази година. Референцията ни беше на български издадена от банката (0 лв. ако си клиент на банката от 1 год.) и после дадохме 6лв. за превод и това си беше, никакви нотариални заверки, никакви печати от БНБ и други такива глупости. Айде късмет
Забравих да поясня, че тая такса от 0 лв. се отнася за Експресбанк
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites
Zdravei Ive,
Znachi nashiat dokument e "Certificat" podpisan i podpechatan ot direktora na Hebros Bank, izdaden na French s udostoverena valuta v $ i Euro i tsalata suma priravnena kam Cad $ po kursa za denia i ot dolu pishe "da posluji pred Kanadskoto posolstvo vav Viena", a otgore imeto na tituliara
Bez nikakvi zaverki ot BNB ili podobni neshta ili dopalnitelni prevodi i niamahme absolutni nikakvi problemi na interviewto.
Sas zdrave!
Blagodaria na vsichki za cennata informacia! Veche viarvam che ste uspeia .... pone za tova koeto zavisi ot men:-))))
Jelaia na vsichi vi kysmet i statsie!