Безделниците на България.
Re: Безделниците на България.
Вярно е, в България кафетата и ресторантите са пълни от сутрин до вечер, и то все от едни и същи хора, дето по цял ден нищо не правят, даже не ходят и да крадат, просто не разбирам откъде имат пари да живеят.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Така ще е ,ядат и пият ,и че лошо ли им е да ви попитам ? 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Техническа грешка при изчисляването в броя на туристите от България от страна на Националния статистически институт (НСИ) е причината за необичайните данни за разходите за туризъм, публикувани от Европейската статистическа служба Евростат в края на октомври.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... ha_troino/"
Много шум за нищо

http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... ha_troino/"
Много шум за нищо

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- optics
- Модератор
Хем е така, хем не е.joro написа:Вярно е, в България кафетата и ресторантите са пълни от сутрин до вечер, и то все от едни и същи хора, дето по цял ден нищо не правят, даже не ходят и да крадат, просто не разбирам откъде имат пари да живеят.
Ти лично познаваш ли такива хора (от горното описание) ?
Аз не.
В България е на мода показността. Примерно да си сложиш телефона на масата като сядаш в кафенето.
Или незабравимото - "И ние пушиме цигарки кент и ядеме бонбонки тик так".
Убеден съм че голяма част от седящите "по цял ден" нито са по цял ден, нито се наливат с отлежал сингъл малц. Плюнчат 20 мл кафе в продължение на няколко часа и си подбутват жисиемчито (колкото една заплата) на масата.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Аз познавам (става дума за момиче на 22 + един куп нейни приятелки). Пари от родителите, тя нито работи, нито учи, но по цял ден виси в кафенетата, а вечер по чалга клубовете.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
...И като капак на всичко кафенцето е купено от заплатата (пенсийката) на мама или тате.optics написа:Хем е така, хем не е.joro написа:Вярно е, в България кафетата и ресторантите са пълни от сутрин до вечер, и то все от едни и същи хора, дето по цял ден нищо не правят, даже не ходят и да крадат, просто не разбирам откъде имат пари да живеят.
Ти лично познаваш ли такива хора (от горното описание) ?
Аз не.
В България е на мода показността. Примерно да си сложиш телефона на масата като сядаш в кафенето.
Или незабравимото - "И ние пушиме цигарки кент и ядеме бонбонки тик так".
Убеден съм че голяма част от седящите "по цял ден" нито са по цял ден, нито се наливат с отлежал сингъл малц. Плюнчат 20 мл кафе в продължение на няколко часа и си подбутват жисиемчито (колкото една заплата) на масата.

Аз познавам...такива.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Аз смятам,че родителите са им виновни, щом на 20 и нагоре, продължават да ги дундуркат като бебета.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз такива хора не познавам в България, но не отричам съществуването им.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
А аз много такива познавам,и си им е много добре,въртят си бизнесите по телефоните и си хойкат по гаджета,жените им също по цял ден киснат посалоните за красота и се усукват около млади фитнес инструктори,.
Това им е действителността,морал и задръжки никакви
Това им е действителността,морал и задръжки никакви
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Муха, отново не си в час. Статията не визира бизнесмени, а млади хора без никаква перспектива и амбиция в живота. То и в Канада има такива, но разликата е, както дори и ти си забелязал, че тук държавата е богата и им дава социал....А в България? Живеят в апартамента на родителите си доживот и им искат джобни къде со кротце, къде со кютек.
Я разкажи, не си ли виждал и тука същите екземпляри?...
Да им изпращат пари от България за да им издържат престоя в Канада.....Щото аз съм виждала.

Я разкажи, не си ли виждал и тука същите екземпляри?...

Да им изпращат пари от България за да им издържат престоя в Канада.....Щото аз съм виждала.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
[quote="Bistra"]То и в Канада има такива, но разликата е, както дори и ти си забелязал, че тук държавата е богата и им дава социал....А в България? Живеят в апартамента на родителите си доживот и им искат джобни къде со кротце, къде со кютек./quote]
Да си живеят в апартамента на родителите и да преживяват на джобни, кво ме бОли фара мене това. Това си е техен личен проблем и на родителите им.
Да си живеят в апартамента на родителите и да преживяват на джобни, кво ме бОли фара мене това. Това си е техен личен проблем и на родителите им.
- Bistra
- Напуснал форума
А нищо! Коментираме си статията предложена от Господин Шумкар, просто. Мен, ако мислиш, че ме боли? Има един единствен случай това да се случи - да ми дойде до собствената глава, но за това се взимат сериозни мерки по роднинска и за в бъдеще "доведена" линия.Kpetrov написа:Да си живеят в апартамента на родителите и да преживяват на джобни, кво ме бОли фара мене това. Това си е техен личен проблем и на родителите им.

и аз имам подобни познати,живеят от наеми..софиянци.тези с малките наеми считат че им е по евтино да не работят защото вероятността да си намират добре платена работа е малка (без връзки)...а за всяка да се ходи има разходи...
тези с големите наеми безделничат ама си е техен проблема...
тези с големите наеми безделничат ама си е техен проблема...
А я да ви питам аз ,вие ако взимахте наеми,щяхте ли да се гърбите за жълти стинки ? 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Абе какъв е тоя велик социал в Квебек, та е толкова споменат за щяло и нещяло? Как въобще може да се живее на социал в Канада?Bistra написа:Муха, отново не си в час. Статията не визира бизнесмени, а млади хора без никаква перспектива и амбиция в живота. То и в Канада има такива, но разликата е, както дори и ти си забелязал, че тук държавата е богата и им дава социал....А в България? Живеят в апартамента на родителите си доживот и им искат джобни къде со кротце, къде со кютек.![]()
Я разкажи, не си ли виждал и тука същите екземпляри?...![]()
А ако говорим за безполезни млади хора, то тук ги има бол!!! Хем безполезни, хем млади.