myhata II написа:Аблоод ако синът ти е гей ,ще го одобриш ли ?
Ще си го обичам такъв, какъвто е. Няма да съм от "гордите" бащи, отричащи се от синовете/дъщерите си заради хомосексуалността им.
Нима ти няма да одобриш? Ще пратиш детето при шаман? Ще го затвориш, за да не се вижда с тези лоши другарчета?
Първо ще си задам въпрос защо е стигнал до там ,2ро не си ли се замислял че средата в която расте е много важна за самия него
Добре ако го видиш да дружи със такива ще го одобриш ли ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Мухи, надявам се че знаеш кой е този на картинката под ника ми. А ся ми обясни защо едната от дъщерите му е лезбийка.
Дискриминация има навсякъде по света - за това след малко. Въпросът тук не е манталитета на някой касапин или автомонтьор, а на един прокурор и последствията от това.
А онова за работното място и това откъде си, ами повредата е в твоя телевизор. Ти говориш ли английски като хората? Какво точно имаш да предложиш на един работодател? Аз разбира се гледам от моята камбанария, но без да влизам в подробности ще кажа, че съм в позиция, за която колегите ми канадци само могат да ми завиждат... и това в професия която не се е демократизирала особено много последните 100 години. Това което съм постигнал няма нищо общо с това откъде съм, а е резултат на това какво знам и мога. Това че съм от друга държава - което никога не крия, напротив - е просто повод за разговор, а понякога и за допълнителни комплименти.
Между другото, мислиш ли че ако ти самия не виждаш нищо лошо в дискриминацията срещу "мангали" и "педали", имаш право да се оплакваш ако кандаците дискриминират срещу тебе?
myhata II написа:Първо ще си задам въпрос защо е стигнал до там ,2ро не си ли се замислял че средата в която расте е много важна за самия него
Абсолютно! Дори ще го окуража да експериментира. Съжалявам гейовете, които се разкриват на дърти години, или никога, прекарвайки живота си в измама и нещастие.
Значи и ти мислиш, че средата може да направи едно дете гей, ако то не е било такова? Тоест, ако ТИ беше израстнал в компанията на някой чаровен педал, щеше да се отвратиш от жените и да обърнеш резбата?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
myhata II написа:Първо ще си задам въпрос защо е стигнал до там ,2ро не си ли се замислял че средата в която расте е много важна за самия него
Абсолютно! Дори ще го окуража да експериментира. Съжалявам гейовете, които се разкриват на дърти години, или никога, прекарвайки живота си в измама и нещастие.
Значи и ти мислиш, че средата може да направи едно дете гей, ако то не е било такова? Тоест, ако ТИ беше израстнал в компанията на някой чаровен педал, щеше да се отвратиш от жените и да обърнеш резбата?
Да кажем за тебе, защото не ме кефи за мене
-Най малкото щяха да те опънат или ти тях
Стефан Цанев
Muha2, какво стана сега? Нали хомосексуализма бил заразен? Което определено значи, че всеки индивид би бил повече, или по-малко повлиян и привлечен. Ако за едни резултатът би бил тотално отвращение от другия пол, то за останалите остава поне бисексуалност. Мъжкар, като теб (на думи) не би отказал жените, но ще проиграе и на двата фронта.
За мен е нелепа идеята, че един пубер, който се одървя само при мисълта за цици би могъл да бъде обърнат в тотален пушач на пури. Имах един съученик който още в 1-ви клас чупеше китки, кикотеше се момичешки и се контеше спретнато. Доста години по-късно разбрахме, че детето просто е родено в грешно тяло. Едва ли баща му - висш военен би позволил някой да му повлияе. Сега е щастливо омъжен (извън БГ естествено). Родителите му не се отрекоха от него, но крият отвсички съседи и познати.
ablood написа:Muha2, какво стана сега? Нали хомосексуализма бил заразен? Което определено значи, че всеки индивид би бил повече, или по-малко повлиян и привлечен. Ако за едни резултатът би бил тотално отвращение от другия пол, то за останалите остава поне бисексуалност. Мъжкар, като теб (на думи) не би отказал жените, но ще проиграе и на двата фронта.
За мен е нелепа идеята, че един пубер, който се одървя само при мисълта за цици би могъл да бъде обърнат в тотален пушач на пури. Имах един съученик който още в 1-ви клас чупеше китки, кикотеше се момичешки и се контеше спретнато. Доста години по-късно разбрахме, че детето просто е родено в грешно тяло. Едва ли баща му - висш военен би позволил някой да му повлияе. Сега е щастливо омъжен (извън БГ естествено). Родителите му не се отрекоха от него, но крият отвсички съседи и познати.
Веднага пример
Годината е 1986-месец Декември - Спортен Лагер -Равда -300 момчета и 400 момичета от цяла българия,от 14 до 19 годишни
В моето общежитие 2 стаи с преходна баня и кенеф между тях,имаше един от Стара Загора влезнал да прави свирка на един от къпещите се от другия лагер от София,след 5 дена при тоя от Стара Загора имаше опашка през деня да го бият и през ноща да го оправят,за казарми да не ти говоря....
Стефан Цанев
Kакво толкова? От 400 деца, е нормално да има 40 твърдо-хомосексуални и поне още толкова склонни да експериментират. Останалите (хетеро) си харесват само другия пол.
А бе не съм експерт по хомосексуализъм но онзи ден бях в един хотел и една двойка германци гейове бяха около басейна и явно си бяха "осиновили" (или не знам от къде го бяха извлекли) едно момченце негърче.. на около 10 години..
не знам дали момчето има "гейски" наклонности но те го бяха облекли като "гейче", накачили му обици, постригали го "гейски" ... а бе пълна програма.
Ако допуснем че се опитват да го възпитават, че хомосексуализмът е "нормален" и го окуражават да опита този начин на живот....кой знае... Може и хомосексуализмът да не е заразен но по някакъв начин да е изкуствено натрапван..
Както казах не съм експерт по въпроса но е възможно средата по някакъв начин да окуражава сексуалната ориентация..
На мен това ми е може би най голямата резервация към "гей двойките" защото тези които осиновяват деца може да ги лутнат в грешна посока.. Иначе те помежду си к'ви ги вършат не ме интересува и не искам да знам.. но сериозно трябва да се помисли по въпроса дали семейната среда която предлагат е подходяща..
Последно промяна от ivandaman на Съб Авг 14, 2010 9:02 pm, променено общо 1 път.
Допускаш ли, че ако беше отгледан от такава двойка нямаше да те привличат жените?
Аз 100% го изключвам.
Може да те подтикнат да експериментираш е евентуално да имаш някой хомосексуален флирт, но ако си падаш по мацки, никакъв гей-родител не може да те отврати от тях.
ivandaman написа:Както казах не съм експерт по въпроса но е възможно средата по някакъв начин да окуражава сексуалната ориентация..
Допускаш ли, че ако беше отгледан от такава двойка нямаше да те привличат жените?
Аз 100% го изключвам.
Може да те подтикнат да експериментираш е евентуално да имаш някой хомосексуален флирт, но ако си падаш по мацки, никакъв гей-родител не може да те отврати от тях.
А бе така мисля и аз, но съм израстнал в "нормално" семейство с Майка и Баща а гей двойка за пръв път видях на 23 години като напуснах Бг.. Плюс това има някои които клонят към "бисексуалност" може би те са по застрашени..
а бе де да знам.. шашава работа..
В моя клас имаше една дебела лелка, разведена с две дъщери. След като се развела с бащата решила, че всъщност е лесбийки и сега се ожени за своята съпруга/съпруг.
Говореше в клас, че голямата й дъщеря на 14 години нещо била непрекъснато в депресия и не се интересувала от нищо, и тя като майка била много загрижена....
Викам си дали депресията и психичното разтройство на девойката не е свързана с идиотския начин на живот на майката?
Що за егоизъм от страна на дебелото прасе?
Като иска да си ляга с жени - добре, ама защо трябва да се жени за нея и да поставя децата си в такава неудобна атмосфера, след като досега са живяли с баща?
Та такива са моите разсъждения относно хомосексулните двойки с деца.