kurta007 написа:Проблема според мен ще е на излизане от Канада ако има проблем изобщо /нека тежката артилерия Линко си каже и тои думата

С риск да ни изтрият ще ти кажа, че си голяма УФСЪ
Ти знаеш ли какво приказваш. Преди малко твърдиш, че с ПР карта нямаш проблем да излизаш от Канада, сега би било проблем
Покажи ми къде прочете, че с ПР карта можеш да излизаш от Канада ?. Аз вярвам, че ако нямаш такава пак ще можеш да излезеш от Канада, въпросът е за къде:
1. По суша, за Щатите, но тогава ти трябва паспорт
2. По въздух и море за където искаш, но тогава пак ти трябва паспорт за да се чекираш. Чекирането и бордването стават или с шофьирска книжка, ако си на вътрешен полет или с ПАСПОРТ ако е международен. Ако аз съм казал нещо по-различно горе, значи освен, че си в булгаристан, то и не можеш и да четеш и/или да преработваш информацията до правилното заключение. Когато един ден получиш ПР карта и се качиш на самолет за Евопа с нея ела ни се похвали във форума, защото ти това твърдиш :
Така .....сега чета из официалните саитове че с ПР картата може да влизаш и излизаш от Канада през летища,пристанища и т.н тоест тя си е легален документ за влизане и излизане от Канада.