emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Даа,затова попивай като салфетка,и се учиkikolilokiko написа:муата д'вемай много си стоял в канадско
Това може да означава много неща:myhata II написа:...За написаното по горе малко си аплайвал,статистиката е на 100 места ако кандидастваш едновременно ако ти отговорят на 2 е голям удар !!
Аблоод ти кандидатствал ли си на 100 места едновременно ?ablood написа:Това може да означава много неща:myhata II написа:...За написаното по горе малко си аплайвал,статистиката е на 100 места ако кандидастваш едновременно ако ти отговорят на 2 е голям удар !!
Кандидатът силно се самонадценява, аплайвайки за позиции, за които има много кандидати с несравнимо по-важни за работодателя качества или квалификация.
Кандидатът има ужасно нескопосано резюме.
Кандидатът е невероятен неудачник.
Най-често срещания вариант е самонадценяваащите се мързеливци, предпочитащи да се излежават пред екрана, отколкото да слязат до реалното си ниво. Ако човек е наясно с това, което може да предложи, той получава поне покана за интервю и то почти на всяко кандидатстване.
Трудовият пазар не е лотария, където можеш да уцелиш кьоравото при безразборно кандидатстване на стотици места. За всеки влак си има пътници. За добрите постове си има доказали се, квалифицирани кандидати.
Ти прочете ли изобщо отговора ми???myhata II написа:Аблоод ти кандидатствал ли си на 100 места едновременно ?ablood написа:...Трудовият пазар не е лотария, където можеш да уцелиш кьоравото при безразборно кандидатстване на стотици места...myhata II написа:...За написаното по горе малко си аплайвал,статистиката е на 100 места ако кандидастваш едновременно ако ти отговорят на 2 е голям удар !!
И като как кандидатът може да знае колко и какви кандидати има за позициите за които кандидатства ?ablood написа:Това може да означава много неща:myhata II написа:...За написаното по горе малко си аплайвал,статистиката е на 100 места ако кандидастваш едновременно ако ти отговорят на 2 е голям удар !!
Кандидатът силно се самонадценява, аплайвайки за позиции, за които има много кандидати с несравнимо по-важни за работодателя качества или квалификация.
myhata II мисля, че разбирам къде биеш, но малкият ми опит с човек, който професионално се занимава с четене на резюмета ме кара да мисля, че 100-150 резюмета са няколко часа работа и могат да бъдат прочетени всичките (по специаленmyhata II написа:... говорим за хубаво резюме с диплома от Канада, опит в Канада и хубава позиция. ... наплив по 100, 150 ...Та какво прави човека от среща,взима първите 20 и ги отсява примерно 5, останалите 80 ги пъха в папка, ако случайно тези 5мата не са ок отваря папката и пак отсява,та Аблодич ако си 100ия гърмиш в коша ,анадъмо ?!?
Абе хора,вие в ред ли сте?То обяви за работа няма,вие искате да пращате резюмета.Julian_04 написа:Aбсолютно съм съгласна с ablood. За тези, които не могат да си напишат резюмето има безплатни курсове към Carrefour d'integration, в Монтреал ги правеха едно време на Berri Uqam.
Към guinness и calculator: Що не си се вземете вие двамката - единият ще подобрява рекордите на Гинес по заяждане, а другият ще му ги изчислява на калкулатора.![]()
![]()
Каква ти е специалноста?IFF написа:Абе хора,вие в ред ли сте?То обяви за работа няма,вие искате да пращате резюмета.