Идваме в Канада образовани и умни, но изпростяваме набързо!

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Аватар
kikolilokiko

Re: Идваме в Канада образовани и умни, но изпростяваме набързо!

Мнение от kikolilokiko »

муата д'ве :D май много си стоял в канадско :rofl:
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

kikolilokiko написа:муата д'ве :D май много си стоял в канадско :rofl:
Даа,затова попивай като салфетка,и се учи :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Как бе да попиваме и се учим, муха, като не отговаряш на въпросите ни? Колко пъти да те питам какво те привлича и задържа в тая загубена Канада? Теб, който не си от 43-та картофена нива, който си реститут и имаш имоти на няколко континента, с възножности да се шматкаш по главната в Пловдив по цял ден. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

myhata II написа:...За написаното по горе малко си аплайвал,статистиката е на 100 места ако кандидастваш едновременно ако ти отговорят на 2 е голям удар !!
Това може да означава много неща:
Кандидатът силно се самонадценява, аплайвайки за позиции, за които има много кандидати с несравнимо по-важни за работодателя качества или квалификация.
Кандидатът има ужасно нескопосано резюме.
Кандидатът е невероятен неудачник.

Най-често срещания вариант е самонадценяваащите се мързеливци, предпочитащи да се излежават пред екрана, отколкото да слязат до реалното си ниво. Ако човек е наясно с това, което може да предложи, той получава поне покана за интервю и то почти на всяко кандидатстване.

Трудовият пазар не е лотария, където можеш да уцелиш кьоравото при безразборно кандидатстване на стотици места. За всеки влак си има пътници. За добрите постове си има доказали се, квалифицирани кандидати.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

ablood написа:
myhata II написа:...За написаното по горе малко си аплайвал,статистиката е на 100 места ако кандидастваш едновременно ако ти отговорят на 2 е голям удар !!
Кандидатът силно се самонадценява, аплайвайки за позиции, за които има много кандидати с несравнимо по-важни за работодателя качества или квалификация.
Кандидатът има ужасно нескопосано резюме.
Кандидатът е невероятен неудачник.

Най-често срещания вариант е самонадценяваащите се мързеливци, предпочитащи да се излежават пред екрана, отколкото да слязат до реалното си ниво. Ако човек е наясно с това, което може да предложи, той получава поне покана за интервю и то почти на всяко кандидатстване.

Трудовият пазар не е лотария, където можеш да уцелиш кьоравото при безразборно кандидатстване на стотици места. За всеки влак си има пътници. За добрите постове си има доказали се, квалифицирани кандидати.
Аблоод ти кандидатствал ли си на 100 места едновременно ?
Айде пробвай пусни си резюмето,на 20 места едновременно и да видим колко ще ти отвърнат,не говорим за тея с автоматичните пощенски кутии :lol:
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

myhata II написа:
ablood написа:
...Трудовият пазар не е лотария, където можеш да уцелиш кьоравото при безразборно кандидатстване на стотици места...
Аблоод ти кандидатствал ли си на 100 места едновременно ?
Ти прочете ли изобщо отговора ми???
Определено съм кандидатствал за работа, но почти винаги съм бил викан на интервю. Не съм пускал безразборно факсове и имейли без да гледам ставам, или не.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Това ,дали ставаш НЕ ГО РЕШАВАШ ТИ !!! :D
А и некой хора,нямат време да чакат 8)
Стефан Цанев
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

Aбсолютно съм съгласна с ablood. За тези, които не могат да си напишат резюмето има безплатни курсове към Carrefour d'integration, в Монтреал ги правеха едно време на Berri Uqam.
Към guinness и calculator: Що не си се вземете вие двамката - единият ще подобрява рекордите на Гинес по заяждане, а другият ще му ги изчислява на калкулатора. :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

ablood написа:
И като как кандидатът може да знае колко и какви кандидати има за позициите за които кандидатства ?

Като хвърли боб или отиде при ясновидец може би :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Нека да стана ясен ,говорим за хубаво резюме с диплома от Канада,опит в Канада и хубава позиция,
Да разясним,за керлива позиция няма голям наплив,за хубава е наплив по 100,150 рез
Та какво прави човека от среща,взима първите 20 и ги отсява примерно 5 ,останалите 80 ги пъха в папка
,ако случайно тези 5мата не са ок отваря папката и пак отсява,та Аблодич ако си 100ия гърмиш в коша ,анадъмо ?!? ;)
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

За съжаление, Julian_04, мухата е в Тороното.
Някой не знае ли в тоя град къде се провеждат подобни курсове? Явно мухата има проблем с намирането на работа и има нужда да изкара един такъв курс. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Някой хора не са наясно с някой неща и си ги насосват,като този горе пишещия с жалки опити за обиди ,язък че е модератор :fubar: :lol:
Стефан Цанев
Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

myhata II написа:... говорим за хубаво резюме с диплома от Канада, опит в Канада и хубава позиция. ... наплив по 100, 150 ...Та какво прави човека от среща,взима първите 20 и ги отсява примерно 5, останалите 80 ги пъха в папка, ако случайно тези 5мата не са ок отваря папката и пак отсява,та Аблодич ако си 100ия гърмиш в коша ,анадъмо ?!? ;)
myhata II мисля, че разбирам къде биеш, но малкият ми опит с човек, който професионално се занимава с четене на резюмета ме кара да мисля, че 100-150 резюмета са няколко часа работа и могат да бъдат прочетени всичките (по специален :) :) :) начин). Нямам идея, ако трябва да се обработят няколко хиляди кандидати, обаче. Предполагам, за такава голяма организация няма да бъде проблем за целта да се отпуснат повече хора или повече време ...
IFF

Мнение от IFF »

Julian_04 написа:Aбсолютно съм съгласна с ablood. За тези, които не могат да си напишат резюмето има безплатни курсове към Carrefour d'integration, в Монтреал ги правеха едно време на Berri Uqam.
Към guinness и calculator: Що не си се вземете вие двамката - единият ще подобрява рекордите на Гинес по заяждане, а другият ще му ги изчислява на калкулатора. :rofl: :rofl: :rofl:
Абе хора,вие в ред ли сте?То обяви за работа няма,вие искате да пращате резюмета.
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

IFF написа:Абе хора,вие в ред ли сте?То обяви за работа няма,вие искате да пращате резюмета.
Каква ти е специалноста?
Заключено