Zdraveite priateli! Deistvitelno e mnogo trudno nachaloto v Canada. Eto dnes hodih da si priravnia Drivers licence (ot BG nad 15 godini).Chakane nad 3 chasa, nervi i nakraia ne razbrah tozi Knowlege test vzel li cum go ili ne. Nasrochiha mi data za "ORAL Test".V starite saitove na foruma ne mojah da nameria nishto za "ORAL" (a moje bi "ORAI Test"?!)Molia vi pishete ,ako znaete neshto poveche.Blagodaria.
P.S."Deistvieto se razviva" v Ontario
Otnosno shofiorskite knijki
Re: Otnosno shofiorskite knijki
Боби, извинявай, но от това което си написал не става ясно какво точно се е случило. Какво разбираш под "da si priravnia Drivers licence" - на изпит за тукашна книжка ли си се явявал и за какво ниво - G1, G2, G ?boby написа:Zdraveite priateli! Deistvitelno e mnogo trudno nachaloto v Canada. Eto dnes hodih da si priravnia Drivers licence (ot BG nad 15 godini).Chakane nad 3 chasa, nervi i nakraia ne razbrah tozi Knowlege test vzel li cum go ili ne. Nasrochiha mi data za "ORAL Test".V starite saitove na foruma ne mojah da nameria nishto za "ORAL" (a moje bi "ORAI Test"?!)Molia vi pishete ,ako znaete neshto poveche.Blagodaria.
P.S."Deistvieto se razviva" v Ontario
Казваш че са ти насрочили следващ тест - имаш ли някакъв документ на който да пише кога, къде и какво са ти насрочили?
бе и аз не прихващам на къв тест си се явявал. независимо каква книжка имаш в БГ, тук се явяваш на теория. резултата от нея става веднага ясен и на момента ди дават една хартиика, временна книжка за G1. после трябва да се явиш на кормуване (road test), за да вземеш G2 или G.
аз лично не знам да има тестове за приравняване на книжки, или ORAL тестове..
аз лично не знам да има тестове за приравняване на книжки, или ORAL тестове..

Значи Боби, ако те разбирам правилно явил си се на теория за G1, но след като не са ти ударили печата "Passed", много е вероятно да не си го изкарал, а да трябва да се явавяш наново - но това е само предположение, не е лошо да провериш пак в Ministry of Transportation за какво точно става дума и на какво трябва да се явяваш на 25-ти. За да се вземе шофьорска книжка в Онтарио няма Oral тест.boby написа:Iavih se na listovki za G clas (kategoria B ot BG).Na molbata mi ima dopisano ot tiah ORAL Test na 25.10.Ta tochno tozi ORAL test ne znam kakvo vklijchva. Dali e samo teoria ili i road test?Zashoto za road testa trjbva da im prikaram i kola.