Mejdu drugoto vsichki ste mnog gotini (vkl. i chernogledite, zashtoto dori i da ne sa pravi e po-dobre da tragnem ottuk bez "rozovi ochila", pak daj boje tam da gi razdavat bezplatno
vazmojno li e....
vazmojno li e....
Smjatame da patuvame za ville de Quebec nachaloto na fevruari.Vyzmojno li e tam da se podadat neobhodimite dokumenti za decata bez te da sa stupili na kanadska zemja. Naj veche me interesuva procedurata za zdravnite karti. Idejata ni e sled kato minem prez syotvetnite instancii, vkl. i testa za KOFI edinijat(napr. jena mi) da se varne v Balgarija i zaedno s decata da pristigne otnovo vav ville de Quebec mesec maj. Taka shte si spestim razhodite za 3-ma predi zapochvaneto na KOFI, pak i decata shte dojdat pri veche uredeni kvartira i eventualno detska gradina i zdravna zastrahovka. Za poslednite dve neshta ne sam siguren i za tova vi molja, ako imate njakakva informacija za tova DA JA SPODELITE ! Blagodarja!
Mejdu drugoto vsichki ste mnog gotini (vkl. i chernogledite, zashtoto dori i da ne sa pravi e po-dobre da tragnem ottuk bez "rozovi ochila", pak daj boje tam da gi razdavat bezplatno
).
Последно промяна от kroassan на Пет Окт 03, 2003 3:29 am, променено общо 1 път.
Cheers !
-
Гост
За медицинските карти - няма да стане. Поне в Монреал и околности е трудно да се уреди и детска градина, но винаги може да се договори нещо, особено ако става въпрос за частна градина. Може да се сложи името на детето в "лист на чакащи" и така като пристигне да започне веднага градината /но тук има много АКО-АКО .../. Иначе децата могат да пристигнат по-късно, само да не изтече срока на медицинските изследвания и датата на влизане в страната да се спази. Аз не разбрах, с 3 деца ли сте ? Дай боже всекиму !

Не Ombudsman, само с две смеOmbudsman написа:Аз не разбрах, с 3 деца ли сте ? Дай боже всекиму !![]()
![]()
Cheers !