Za Manitoba- predlovenie kam No667 i ostanalite Bg-ri w Mani

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
bp_de

Za Manitoba- predlovenie kam No667 i ostanalite Bg-ri w Mani

Мнение от bp_de »

Who May Apply?

Applications will be accepted for consideration only from individuals in the categories described
below who demonstrate proof of one or more of the following:

1- Guaranteed employment in Manitoba
2- Past education or work experience in Manitoba
3-Family/community support in Manitoba

ideqta mi e otnosno kak Bg -rite w Manitoba bixa mogli da pomognat na drugi bBG-ri koito iskat da idat w canada i po spezialno w Manitoba.Otnosno xorata koito mogat da polzwat 1 i 2 - to za tqx rabotata e qsna - no wse pak te ne sa mnogo-dori bix kazal klonqt kam 0.
ideqta mi e za 3 to uslowie - familnoto podpomagane sasto e qsno-
i tuk idwa

Community support in Manitoba-

tuk move da se naprawi nesto - kato az li4no predlagam -
move da se oformi 1 Web sait na taka nare4enata Bg Community w Manitoba- i tam da se deklarira 4e obstnosta ste podpomaga Bg-rite - t.e- uslowieto
Community support in Manitoba - e izpalneno-towa ste dade wazmovnost na xora - nqmascti rodnini - nito pak 1 ili 2 sasto da mogat da podadat Doc za Manitoba.
Mislq 4e taka kogato nqkoi ot Bg podawa Doc za Manitoba ste move da dobawi 4e ima
podkrepata na Bg obstnost - i s towa awomati4eski stawa kandidat koito ' may apply'
Naprimer - kogato nqkoi podawa Doc- predwaritelno - se ugowarq i predstawq
koi i kakaw e - na xorata koito ste se zanimawat s
saita i te da kavem - publikuwat na sita - taka i taka -toq i toq ima nasta podkrepa.
Towa e ideqta- mislq 4e e napalno osastestwima.
sega to4no za detailite -towa we4e e druga diskusiq - kak to4no da se naprawi - dostata4no inteligentni
xora ima w foruma.
e No677 i grupata Bg-ri w Manitoba- priemate li predizwikateltwoto?
ako towa stane - mislq 4e broq na Bg -rite w Manitoba pone ste se poka4i zna4itelno .
Estestweno temata e otworena - o4akwam i drugi saforumzi da si kavat mnenieto.
uspex.

P.S

Tiq dni ste napischa wpe4atleniqta si ot Vancouver i okoliata - bqx tam na Ekskurziq za 1 mesez.
1 mesez ne e mnogo no mislq 4e ste e interesno za xorata w BG.
bp_de

допалнително инфо

Мнение от bp_de »

pro4etox FAQ -po waprosa - no tam nqma qsno talkuwanie
kakwo zna4i - community support in Manitoba
ima samo towa :
Q. What if I have no relatives in Manitoba but other Manitoba residents have offered to
assist me in settling in Manitoba?
A. Under the family-like support provisions, a group of five or more adults may be eligible to
commit support for a provincial nominee applicant. The supporters must meet established
criteria and sign affidavits confirming that they will support the applicant and any
dependents financially and otherwise for a minimum of one year. A copy of the set of
affidavit forms is available from Manitoba Labour and Immigration.

koeto az go talkuwam - 4e move i da Support-wasch i ne samo rodnina -no i nepoznat- no towa
e za 1 li4nost. A Kak da se talkuwa - community support - ako trqbwa - da se podpiswa ot
zqlata grupa nqkakaw doc- to towa na wseki e qsno
4e ne move da stane - dave i na Immgrazionite mislq 4e im e qsno.
kikivc

Мнение от kikivc »

zabravi ya taya ideya
jivota e prekrasen:)))))))
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

az sam navit

Мнение от KolioBalkanski »

"sign affidavits confirming that they will support the applicant and any
dependents financially and otherwise for a minimum of one year"

kato mi dadat po edin liav babrek i parvoto si rodeno dete shte podpisha
hubava ideia e tva za community support ama nepoznati bulgari?
evreite imat takava organizacia.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
No667

BG-community !!!!

Мнение от No667 »

za da se zasdade Bg-community v Manitoba triabva ne samo web site,no i da se registrira,ima specialen slujitel ot imigracionnite deto se zanimava s tova.
Poslednia pat kato govoreh s tiah te mi dadoha vizitkata na tozi slujitel.

Ako ima BG-community v Winnipeg,mislia che moje mnogo da pomogne na kandidat imigrantite.

Obache za da e vsichko OK imigracionnite triabva da poviarvat na BG-community za da izdadat sertifikati,ako se pomogne na niakoi i toi ne doide v Winnipeg,toga imigracionnite niama da priemat naseriozno BG-community i ste e proval za drugite podali kandidati v BG.

Taka che da efektivna tazi BG-community triabva kandidatite ot Bg da prevedat depozit primerno 500$ ili 1000$,taka za da si poluchat depozita triabva da doidat v Winnipeg !!!!
Ste minat prez imigracionnite i te ste vidiat che kandidata e v Winnipeg,a sled 1 mesec moje i da se mahne ot grada.
Vajnoto e da vidiat imigracionnite che BG-community raboti i imigrantite idvat v Winnipeg.

A kato se prevede depozit ot BG kato garancia,ot BG-community moje da kajat na imigracionnite che ot BG sa pratili pari da im se nameri kvartira i che te tvardo ste sa v grada,moje da se govori s imigracionnite che iskame po-goliam aBg obshtnost tuka i e nujno poveche bulgari da poluchat sertifikati !

Taka che edna BG-community v Manitoba moje da pomogne na mnogo hora.

A dali tova moje da se realizira !!!
Koi bi se zahvanal s tova?
Vremeto e pari !! min. 8$ na chas !!!
Taka che edva li ste se nameriat bulgari tuka deto da dvijat neshtata.
Ste razberete kolko e skapo vremeto kato doidete v Canada !!!

Drug variant e,vmesto bulgari da plashtat na manitobski firmi za fiktivni job-eferti,da plashtat za uslugata na BG-community !!!

Tema e otvorena i chakam oste razsajdenia po nea !!
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
alexa

Мнение от alexa »

Ami da vi kaga az znam koordinatite na takiva law-firms-but so what-deistvitelno iskat taksi....
Аватар
No667

Winnipeg i BG obshnost

Мнение от No667 »

Tazi sedmica sluchaino v magazin se sreshtnahme s edno mlado semeistvo ot 1 godina v Winnipeg po programata na Manitoba,dnes na kursa po-angliski se sreshtnah s drug bulgarin ot 2 godini tuka,toi se zapoznal s drugo momche sluchaino pak v uchilishteto,koito e ot 6 meseca v Winnipeg,znachi po programata na Manitoba ima doshli bulgari v Winnipeg,no ne sme se namerili oste.
Sreshtite stavat kato niakoi chue drugia da govori na bulgarski.
Sega tozi deto sreshtnah dnes za nedelia obeshta da organizira edno kafe s drugi novi bulgari v Winnipeg da se saberem i zapoznaem.

Nikoi ne znae tochnia broi na bulgarite v Manitoba,no spored edna statistika parvia bulgarin doshal v Winnipeg e prez 1928 godina !!!!

No za da se organizira Bg obshtnost tuka ne znam koga i kak moje da stane,vseki si ima negovite si zadachi i zadaljenia i malko svobodno vreme.

drugite nacionalnosti koito sa poveceh hora si ima obshtnosti,kafeneta,carkvi,jilishtni sgradi,vestnici.

Moite poznati kitaicite mi kazaha za Bg student v Uni na Winnipeg che skoro e doshal.Malko po malko ste iznikvat vse poveche i poveche bulgari tuka i moje bi sled 10-15 godini ste ima BG obshtnost po-goliama :)

Niama li da ima niakakvi diskusii po predishnia posting deto pisah?
Neka da se poiaviat sveji idei kolkoto se moje poveche.
Snimki MANITOBA:

Аватар
No667

obshtnost

Мнение от No667 »

Pri bulgarite e trudno da sazdadat obshtnost.

Romancite v Winnipeg predi 30 godini si napravili cherkva,a v grada e imalo samo 14 romanski semeistva !!
Snimki MANITOBA:

Аватар
No667

BG-community !!!!

Мнение от No667 »

bp_de ---- dobre si otvoril temata,pisa se po nea
Kakvo mislish za tova deto napisah?
Snimki MANITOBA: