Pavel M написа: Чет Апр 13, 2023 6:20 pm
Йоро я кажи сега по великден колко струва кило агнешко месо в магазина да сравним.
Аз преди малко си купих цяла плешка от руския магазин до мен на цена 18,90. долара килограма.
За справка нетния ми доход на час е 40 дол.За един час работа си купувам 2 кила месо.
Преди това заредих резервоара с бензин за 2,15 лева литъра.
Дойде ми и сметката за ток за 2 месеца.Януари и февруари ,най студените месеци тук,имаше нощни темп от -25-30.Отоплявам се на ток,в къщи е баня и ходя гол,обичам топлото-109 долара.
Смешник Йоро.
Ама с Баце и шайката около него това получавате-беднотия,глад и мизерия.
The average good salary in Canada is $44,467 per year or $22.80 per hour. Entry-level positions start at $33,375 per year, while most experienced workers make up to $91,514 per year.
Т.е., средната месечна заплата в Канада е $3648 или 4842 лв, таман на половината на твойте измишльотини.
Сигурен ли си, че е било агнешка плешка, а не кучешка и че магазина е бил руски, а не виетнамски?
Цената на канадско агнешко без кокал е $48 за кг. Виж каква е цената на новозеландски агнешки пържоли и то в Костко!
Като лъжеш Жорката, се сещай че и други хора ти четат глупостите. И вместо да се присмиваш на високите цени в Бг, по-добре е да почнеш да ривеш, щото ти за там си се запътил с 500 долара канадска месечна пенция (663 лв)