на фирмата.трябва да върна 300 д. ддс и ми остават 3060 д. от там на татък смъквам всевъзможни позволени от закона разходи и облагам остатъка с 21% данък печалба.
от 3060 брут след приспадане на ;измислените; разходи които на практика не съм направил,но закона ми г признава чистата печалба на фирмата се свежда до 1500 д. облагаеми с 21%.
грубо казано 360д които след като приспадна от 3060 в джоба ми влизат 2700 долара.
2700 долара за 5,5- 6 дни/работна седмица/ без да лъжеш без да мамиш ,всичко по закона. ти кво ше кажеш,добре ли е или зле.
толкова са ми разходите за месечната ми издръжка без никакви лишения и икономии -наем,едене,пиене ,застраховки ,телефони,мелефони и каквото още се сетиш
на всичко отгоре в текущия месец дали ще направя още един курс или два ми влиза в банковата ми сметка.фонд млад пенционер на слънчака така да го наречем.
разбирай кога ми е кеф копам,кога не не копам.сам си избирам,нямам началник на главата си който да ме насочва кво да правя.
има една подробност обаче.печалбата на фирмата като краен резултат изразен в цифри-пари се намира в пълния си размер във фирмената банк. сметка и не се разпределя като дивидент за да влезе в личния ми джоб защото ако се случи ще последва голямо щавене.парата засега е там.
като му дойде времето,айде у лево,довиждане,до тук бяхме.
няма съм нито първата нито последната компания изпаднала в несъстоятелност