Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Зеленият сертификат отпада в България, но Копейкин пак щял да вдига протест. Предполагам, че ще протестира против миенето на ръцете.
На Гешев му е през оная работа, че държавното обвинение печели едва 8% обществено доверие. По-надолу от това – накъде? Смисълът на живота му, очевидно е да запази поста си. Отваря му врати към неограничените възможности да се гаври с хорските съдби. Носителят на престижната награда Джовани Фалконе, наричаше Бойко Борисов „шефе“.joro написа: Вто Фев 22, 2022 12:36 amБългария отдавна вече е член на НАТО и ЕС. Времето на партизанските съдилища и концлагери отмина.
Днес ВАС задължи съдебния съвет да се произнесе за уволнението на Гешев, внесено още лятото на 2021 г. от тогавашния служебен правосъден министър Янаки Стоилов.
- snakeplissken
- .
Не се учудвайте ако на есен матряла си поиска баце ви бац и той се върне на бял кон 
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
От "Оня свят" ли го е наричал?analgin написа: Вто Фев 22, 2022 8:59 am Носителят на престижната награда Джовани Фалконе, наричаше Бойко Борисов „шефе“.
Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Светът е война, а Герб дебне отвсякъде.
и аз я забелязвам напоследък тая тенденция.забелязвам такава активизация която съвпада с времето когато форумния плъх Йоро изпълзя от дупката и се появи отново във форума след няколко годишно отсъствие.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Кои бяха тия Герб, не мога да си спомня.
Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Същите дето ги плащаха да ръсиш глупости тук, преди да отидеш да чистиш офиси в Германия.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Никой нищо не ми е плащал, ти си параноик като Путин.
Не са били офиси, тоалетни на тир паркинг. Да не забравяме, че в Германия киселото зеле е на почит и на Йорко му се вмирисва душата от него.
Йоро, в България няма още 4 часа сутринта, не спиш ли?
- snakeplissken
- .
Станал и рано да издои кравата и да й изрине физиологичните отпадъциanalgin написа: Пет Фев 25, 2022 10:48 pm Не са били офиси, тоалетни на тир паркинг. Да не забравяме, че в Германия киселото зеле е на почит и на Йорко му се вмирисва душата от него.
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
а ти си
засрами се.стани човек.
Много хейтъри-параноици в тая Канада, горката държавицаPavel M написа: Пет Фев 25, 2022 11:14 pm а ти сидето нищо друго не си видял за последните си 15 год съзнателен живот освен тъпотиите на любимия ти толуп Бацето
засрами се.стани човек.
дай ми доказателства ,че не си изтривалка на тулупа Баце даже и да рискуваш да ти спре джобните
Ти да не си от Народния Съд?Pavel M написа: Пет Фев 25, 2022 11:40 pm
дай ми доказателства ,че не си изтривалка на тулупа Баце даже и да рискуваш да ти спре джобните