Кино в Монтреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
sub0

Мнение от sub0 »

bgmontreal написа:още те съм написал постинга и вече ми се смеете :evil:
мани, мани изпратих 20тина човека + хората от тук и накрая гледах новия филм с Никълъс Кейч.
Минахме се БГМонтреал - аз това Национално богатство още го отписах като видях логото на Уолт Дисни в началото. Тотална боза...

По-добрия избор тази седмица е The Mashinist с Кристчън Бейл в Синема дю парк ама който да чете рецензии дава пари за глупости... :roll:

От сряда идва Александър ама сметам че там също се крие леко холивудски бълвоч с голям маркетингов бюджет.
Joy

Мнение от Joy »

колко ли благословии съм изял затова ли кихах цяла вечер
Само малко... :lol: После си изкарах яда на топките в билярдната зала. Ако значеш как ги запращах в целта само! Мъжа ми се шашна! :D
Joy

Мнение от Joy »

Минахме се БГМонтреал - аз това Национално богатство още го отписах като видях логото на Уолт Дисни в началото. Тотална боза...
Ама да не би и ти да издуха супата с бгмонреал на куп? :D Я си кажете сега та да ми олекне,че не съм само аз! :D
sub0

Мнение от sub0 »

Не съм се и пробвал -- мен ми обещаха да ми пратят БГ кино на дискове скоро като ми отсеят по-доброто. Казаха ми че "Емигранти" не било лошо ама той е от миналата година.

Тук поне в Монтреал може да се гледа повече френско-френско кино ама гледам и за него трябва да се рови а афиша.

Гледайте от кебекарските: Elles etaient cinq и Les aimants - биват като продукции.
Joy

Мнение от Joy »

Аз пък ви препоръчвам горещо да гледате "La Nouvelle France" и особенно на жените! :wink: Само си носете носни кърпички! :lol:

Изображение

Coproduit avec la France et l'Angleterre, Nouvelle-France de Jean Beaudin devient, avec son budget de 33 millions de dollars, la plus grosse production québécoise à ce jour.

Изображение
survivor

Мнение от survivor »

Shte vi kupya bileti, ama ako bgmontreal mi pusne malko "pod shtanda" kato za specialni hora. Bgmontreal, Subo za nyakakav film "Emigranti" spomenava. Mozhesh da go priemesh kato namek :oops:
I kvo sega, nyama s koy da obsadya kak Ivan Ivanov brakna v gashtite na Vanya Cvetkova :(

[quote="JOY"]
Да се надяваме,че като спечелиш,че купиш билети следващия път за всички форумни приятели!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

survivor написа:I kvo sega, nyama s koy da obsadya kak Ivan Ivanov brakna v gashtite na Vanya Cvetkova :(
Това ще ти е наказанието,връзкарка такава,как стана тъй,всички навън,ти вътре :?: :lol: Удоволсвието от сцената ще си остане само за теб,не мойш го сподели с никой.
И сега пък друго нахалство-нали гледа филма,искаш нов да те се предостави :lol: :lol: :lol:
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

otidete v famous players da gledate polar express 3D. prejiviavaneto kato vseki 3 D film e neveroiatno
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

survivor написа: I kvo sega, nyama s koy da obsadya kak Ivan Ivanov brakna v gashtite na Vanya Cvetkova :(
и какво и намери там? в гащите имам впредвид :D амчи тя Цветкова е бая дърта за такива изпълнения :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bateto

Мнение от bateto »

na tova mu se vika gerantofilia
Joy

Мнение от Joy »

и какво и намери там? в гащите имам впредвид амчи тя Цветкова е бая дърта за такива изпълнения
:lol: Ха,Иван Иванов да не е първа младост...Егати и дърдофелника! А Ваня Цветкова винаги си е била готина! Аз само заради нея исках да го гледам... :roll:

survivor,намеквай,намеквай! Може и ние да намажем нещо покрай връзкарите! :lol:

imalizna4enie,точен адрес ако може! Че с ъгъла на Шербрук и С.Денис на бгмонреал половин час се въртях като пумпал.... :oops: :roll:
survivor

Мнение от survivor »

Hich ne e darta, Sasho! Ega ti madamata! I az ne ochakvah.
A kakvo e nameril Ivan Ivanov predpolagam go znaesh po-dobre ot men, ta mozhesh da go spodelish ako iskash.
Joy, a ti s tozi "La Nouvelle France" hich ne mozhesh da me vpechatlish. Kogato baba me zavede na "Slona moya priyatel" vav vtori klas si izplakah ochite, ta salzite mi presahnaha :roll:
Joy

Мнение от Joy »

Joy, a ti s tozi "La Nouvelle France" hich ne mozhesh da me vpechatlish. Kogato baba me zavede na "Slona moya priyatel" vav vtori klas si izplakah ochite, ta salzite mi presahnaha
:D Ееегати! Как можа да сравниш със "Слона мой приятел"! :lol:
Тук любов голяма става! :roll: Целият филм е за една голяма любов! И всичко това на фона на историческите събития в Квебек-град от ...1750 г. ако не се лъжа... :roll: С участието на Жерар Депардьо и доста още френски актьори и разбира се,звездите на квебекското кино Noémie Godin-Vigneau и David La Haye (този все женкари играе, но тук много ми хареса!) И накрая за завършек страхотна песен в изпълнение на Селин Дион...
Пишат,че сюжета е вдъхновен от реална история.
За Квебеконенавистниците,претендиращи за липса на история също го препоръчвам!
Последно промяна от Joy на Нед Ное 21, 2004 10:15 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Да не се чуствам прецакана значи, така ли? :D
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.