През зимата се работи вътре по къщата.Pavel M написа: Пет Юли 24, 2020 8:51 pmсамо дето нямате палми и маймунки наоколоtanyatais написа: Пон Юли 20, 2020 4:30 pm Лятото е като на тропиците.
Иначе така написано изглежда смешно![]()
ам за сметка на това зимата всички сте ескимоси
я кажи сега зимата на -30 мъжо ти как ги строи тези къщи или имаш напредвид иглута.блокче лед в/у блокче лед без замазка и айде къща с джакузи![]()
Ванкувър vs Торонто
Re: Ванкувър vs Торонто
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
Никола Вапцаров
на времето преди няколко месеца може и преди година не помня имам слаба памет пита тук във форума кой град да изберете ванкувър или торонто защото компанията в която работи мъжа ти има дейност в тия два града и вие търсите мнения към кой от тях да се ориентиратеtanyatais написа: Пет Юли 24, 2020 9:11 pmПрез зимата се работи вътре по къщата.Pavel M написа: Пет Юли 24, 2020 8:51 pmсамо дето нямате палми и маймунки наоколоtanyatais написа: Пон Юли 20, 2020 4:30 pm Лятото е като на тропиците.
Иначе така написано изглежда смешно![]()
ам за сметка на това зимата всички сте ескимоси
я кажи сега зимата на -30 мъжо ти как ги строи тези къщи или имаш напредвид иглута.блокче лед в/у блокче лед без замазка и айде къща с джакузи![]()
сега казваш нещо съвсем друго.обевяваш мъжа ти за самосоятелно търсещ предприемач
та кое от двете
мъжа ти редови служител на компания която си разширява дейноста в британска колумбия и онтарио ли се явява или независим предприемач
питам защото много объркващи стават твърденията ти а от тях неяснотата не предполага правилен отговор на питаията които задаваш тук
няма никаква конкретика ,а само празни и несъстоятелни приказки
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Павел, няма значение какво е и защо. Мъжът ми работи за компании и за себе си.
Ние града го избрахме вече.
Никола Вапцаров
Никола Вапцаров
поздравления тогава.следвайте си избора.tanyatais написа: Пет Юли 24, 2020 10:40 pm Павел, няма значение какво е и защо. Мъжът ми работи за компании и за себе си.
само да си кажа мнението.всяка седмица в продължение на години минавам торонто от зад напред и от пред на зад и ми е направило впечатление местната урбанистика.
имам чувството че теренът на изток на торонто е по подходящ за вашите цели чисто географски и урбанистки.там е расрежа на града .там на метри от езерото минава 401,там е бъдещето на торонто.то торонто има бъдеще да расте и на север и на запад,но на изток са атрактвните земи близо до морето/езерото
хвърли едно око там
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Мерси. Ние гледаме и натам доста.
Никола Вапцаров