Thanks to kraxx

Чакайте да се оплача и аз (може и да ми е за пръв път):
Аха, да!...А преди 40 - още по-добре, по време на виетнамското строителство.jovani написа: Пет Мар 06, 2020 12:01 pm Като че ли преди 20 години беще по-добре, но може да се бъркам и просто да сме попаднали на такива обекти (аз не съм там в момента)?
Почна се, иде 9/11 за хайрайзите...В неделя, 26 април, между 9,30 и 10,00 ч., ще бъде взривена високата част на недостроената сграда на ИПК „Родина“ на „Цариградско шосе” в София. За целта час по-рано движението по основния столичен булевард ще бъде спряно и пренасочено, предаде NOVA.
Там ще се вдига голяма сграда.7George написа: Чет Апр 23, 2020 4:06 pmПочна се, иде 9/11 за хайрайзите...В неделя, 26 април, между 9,30 и 10,00 ч., ще бъде взривена високата част на недостроената сграда на ИПК „Родина“ на „Цариградско шосе” в София. За целта час по-рано движението по основния столичен булевард ще бъде спряно и пренасочено, предаде NOVA.![]()
Така ти се ще, нали? Що не парк, детска площадка, едноетажен безнес-парк?SFBG82 написа: Съб Апр 25, 2020 4:15 amТам ще се вдига голяма сграда.7George написа: Чет Апр 23, 2020 4:06 pmПочна се, иде 9/11 за хайрайзите...В неделя, 26 април, между 9,30 и 10,00 ч., ще бъде взривена високата част на недостроената сграда на ИПК „Родина“ на „Цариградско шосе” в София. За целта час по-рано движението по основния столичен булевард ще бъде спряно и пренасочено, предаде NOVA.![]()
Щом събарят 17 етажа, какво ли ще строят на нейно място?
Защото по устройствен план и инвестиционен проект е предвидена виска сграда и бизнес парк.7George написа: Съб Апр 25, 2020 9:47 amТака ти се ще, нали? Що не парк, детска площадка, едноетажен безнес-парк?SFBG82 написа: Съб Апр 25, 2020 4:15 amТам ще се вдига голяма сграда.7George написа: Чет Апр 23, 2020 4:06 pmПочна се, иде 9/11 за хайрайзите...В неделя, 26 април, между 9,30 и 10,00 ч., ще бъде взривена високата част на недостроената сграда на ИПК „Родина“ на „Цариградско шосе” в София. За целта час по-рано движението по основния столичен булевард ще бъде спряно и пренасочено, предаде NOVA.![]()
Щом събарят 17 етажа, какво ли ще строят на нейно място?

При другия взривявания съм виждал как сградата пада абсолютно вертикално. Тука половината се катурна настрани, ако имаше някакви сгради наблизо щеше да ги отнесе.