SFBG82 написа: Чет Фев 20, 2020 5:27 pmТи си свери часовника.
Бойко беше преди малко с мен в Брюксел и каза това:
от 12:20 натам
Инфраструктура в българските градове
Re: Инфраструктура в българските градове
интервюто започва с "изказване на съболезнования КЪМ загиналия....", там лично за мен и свършва: човек, който изказва съболезнования към хората, които ги няма вече не може по никакъв начин да спечели вниманието на тези, които все още сме тук.
какъвто им е вожда такива са му и индианцитеpumpy написа: Чет Фев 20, 2020 9:37 pm интервюто започва с "изказване на съболезнования КЪМ загиналия....", там лично за мен и свършва: човек, който изказва съболезнования към хората, които ги няма вече не може по никакъв начин да спечели вниманието на тези, които все още сме тук.
симпъл пример небостъргача
аве небостъргач кой ви пусна в Брюксел бе цървули.ама вие нямате пари
https://www.youtube.com/watch?v=ndBNDZKqabk
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Миналото лято се возих от университета до последната спирка на Младост - останах с повече от добри впечатления; интернета не прекъсна нито веднъж, дори и под земята. На тукашното не съм се качвал от години, но доколкото знам, под земята прекъсваmiteto написа: Чет Фев 20, 2020 3:58 pmGiving credit where credit is due. Мрежата на метрото в София се разрастна доста последните 10 години. И работи добре.SFBG82 написа: Чет Фев 20, 2020 11:04 am Как изглеждат още 4 от новите станции на метрото
Три от тях ще бъдат пуснати в експлоатация през май
https://www.economic.bg/bg/news/12/kak- ... troto.html
За сравнение, за също толкова дълъг период от 10 години, в Торонто едва успяха да добавят само 6 нови станции, с 600 милиона долара преразход на бюджета.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Не се виждаш и на заден план. Ти ибрика ли му държеше?SFBG82 написа: Чет Фев 20, 2020 5:29 pm Бойко беше преди малко с мен в Брюксел и каза това:
от 12:20 натам
Embrace your climate change!
не бе ,небоскреба отговаря за чушкопека на баце
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Баце е пътник и откровено е с поведение на селски тарикат.
Но пък ме кефи, че се гаври с червените.
https://stzagora.net/2020/02/25/приключ ... ъговото-к/Приключи изграждането на кръговото кръстовище в старозагорския квартал “Кольо Ганчев”
февруари 25, 2020
STZAGORA.NET
Приключи изграждането на кръгово кръстовището на бул. „Св. Патриарх Евтимий“ и ул. „Загоре“, пътната връзка за град Раднево, в кв. „Кольо Ганчев“. Целта на проекта за реконструкция бе да се подобри транспортно-техническото функциониране на кръстовището, както и организацията и безопасността на движението.
Основният остров на кръстовището е с формата на елипса, има и съпътстваща инфраструктура – тротоари, осветление, предвидено е и озеленяване. Направени са и допълнителни дъждоприемни шахти, както и канализация за дъждовни води, подмяна е осъществена на водопроводната мрежа. Дейностите включиха още преустройство на тролейбусната контактна мрежа, подмяна на подземни комуникации, както и изграждане на проходим колектор и голяма шахта. Положена е пътната маркировка за новата организация на движение при кръговото кръстовище.
Строително-монтажните работи бяха извършвани на три етапа, съгласно временна организация на движението по време на строителството, като целта бе да не се прекъсва пропускането на преминаващи МПС.
само дето, докато едните се гаврят с другите и обратно, целия народ се е хванал за палците и времето си тече ли тече, живота си минава и всичко си е "наред и се развива"....
- optics
- Модератор
..цъфнал като майска роза!pumpy написа: Сря Фев 26, 2020 11:32 am
само дето, докато едните се гаврят с другите и обратно, целия народ се е хванал за палците ....
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Sofia ring road (Mladost - A1)
pic by plmailbg
Българо-турската граница:
Я кажи даже и без да се вглеждаш, от коя страна инфраструктурата е по-развита?Българо-турската граница:
В един милионен град, ако околовръстното не се направи с поне 3 ленти в едната посока изначално, то вече трудно ще поеме трафика, особено в пиковете часове.Sofia ring road (Mladost - A1)
Embrace your climate change!
В България е по-развита, разбира се.7George написа: Чет Мар 05, 2020 8:55 am Я кажи даже и без да се вглеждаш, от коя страна инфраструктурата е по-развита?
Затова и няма струпване на едно място. Трафикът е балансирано разпределен.
Околовръстното ще е с по 3 активни ленти в поска, плюс с два локални платно от по две активни ленти всяко.7George написа: Чет Мар 05, 2020 8:55 am В един милионен град, ако околовръстното не се направи с поне 3 ленти в едната посока изначално, то вече трудно ще поеме трафика, особено в пиковете часове.
Т.е. общо с 10 активни ленти.