И защо стана? Той винаги си е бил!
Ми, файтър, открийте тема наречена "Некролози" и си ги оплаквайте там комунетата! Те тепърва ще продължават да мрат. Всички ще умрем. Неизбежно е, но си е в реда на нещата.
Хъм...няма как да не ги деля!the_coach написа: Съб Дек 07, 2019 2:50 pm КакаЗнаеш ли че имаш страхотни очи
Вземи ме, Лодкарю, на твоята ладия лека.......![]()
Ти хората ако ги делиш според политическата им принадлежност, аз ги отсявам според чисто човешките им качества, ценности, отношение.......И най-вече ги приемам такива каквито са......
И теб с всичките ти настроения - тъмни и светли - съм те приел, и те обичам такава каквато си![]()
ами вземи му на Щерю едни обувки с високи токчета.струва ми се добреPyrelight написа: Съб Дек 07, 2019 4:22 pm Ха-ха-ха...Озо го е яд, че след 2 седмици отивам на топло, докато той ще тепе тук клинци по булгаристанските вечеринки.
Я, дайте идеи за подарък на застаряващо вдетинено мъжленце! Без Бентли, моля!...Не съм си намерила парите на улицата!![]()
...Падлборд?![]()
![]()
![]()
Дрон, гоу при камера......Pyrelight написа: Съб Дек 07, 2019 4:22 pm Ха-ха-ха...Озо го е яд, че след 2 седмици отивам на топло, докато той ще тепе тук клинци по булгаристанските вечеринки.
Я, дайте идеи за подарък на застаряващо вдетинено мъжленце! Без Бентли, моля!...Не съм си намерила парите на улицата!![]()
...Падлборд?![]()
![]()
![]()