Въобще не са искали да пробват.Pyrelight написа: Сря Окт 09, 2019 2:55 pmТе очевидно са искали да пробват и поработят. Очевидно са били достатъчно квалифицирани за да съберат без проблем изискуемите точки.roumensp написа: Сря Окт 09, 2019 2:34 pmАко за теб е удоволствие да приравняваш дипломи, сертифицираш документи, взимаш уроци по език и държиш езикови тестове, плащаш такси и живееш в напрегнато очакване, то за нормалните хора не е. За някои хора е проблемно и да съберат изискваните средства.Pyrelight написа: Сря Окт 09, 2019 2:22 pm Е, чак пък "бавен и мъчителен" ???![]()
Посмали, манго! На нас процесът ни трая около година...
И нормалните хора си вадят туристическа виза, за да се поразходят някой-друг месец из някоя страна, а не ПР-карти.
Ти и краварчето просто сте неописуеми, човек трябва лично да го види, за да го повярва.![]()
Едно време на млади семейства не даваха туристически визи за да се разхождат. Инак и аз можех да се "поразходя". Нямаше дори и да плащам за хотел, защото баща ми бе тук. Ама аз избрах да дойда с емигрантска виза и също пуснах като на майтап документи. То пък взе, че стана!...И после взе, че ни хареса.![]()
![]()
Дойдоха на екскурзия през лятната ваканция на децата и се върнаха, преди началото на учебната година на децата.