Pavel M написа: Нед Окт 06, 2019 5:11 pm [
7000 канадски долара в Канада ги прави един прос шофьор на камион бе Жорка
Като се вземе предвид, че не дава пари за шампоан, сапун и паста за зъби, това си е сериозна сума
Pavel M написа: Нед Окт 06, 2019 5:11 pm [
7000 канадски долара в Канада ги прави един прос шофьор на камион бе Жорка
Умря циганката, дето ви хвалеше
Абе не знам какво сънуваме, защото аз определено не сънувам кинти, но все си мисля, че процетно тези, които правят 7000 в Канада са малко повечко от същите в Бг.joro написа: Нед Окт 06, 2019 10:22 pmУмря циганката, дето ви хвалеше. 7000 долара на месец само ги сънувате, ние в България трева не пасем
![]()
Йорко,joro написа: Нед Окт 06, 2019 10:22 pmУмря циганката, дето ви хвалеше. 7000 долара на месец само ги сънувате, ние в България трева не пасем
![]()
На шофьорите на камиони, когато правят курсове по няколко дни им дават командировъчни. Това са допълнителни пари за храна, за хотели- да пренощуват и да се изкъпят, и да не пикаят в буркани да осмърдяват камиона. Далаверата е вместо да даваш 50 долара за хотел- да спиш в кабината и тия 50 долара да си ги спестиш. Нашите шофьори, които пътуват до Западна Европа също получават много пари- 500 лева заплата и по 50 евро на ден командировъчни. Затова са против пакета "Макрон", който ги задължава да спят в хотели и да се къпят, вместо в кабините, когато пътуват за повече от 3 дни. Така, че баровците шофьори, които изкарват много пари, като спят в кабините, не се къпят цяла седмица и с..рат в храстите край пътя за да си спестят от командировъчните не са никакви баровци.the_coach написа: Нед Окт 06, 2019 10:56 pm Йори, ти може и магарешки бодили да пасеш, не те знам![]()
Знам си пей чека, банковата сметка и данъчната декларация![]()
Ние Ванкувърските баровци 7000 долара месечно не ги броим за постижение някакво![]()
![]()
joro написа: Нед Окт 06, 2019 11:34 pmНа шофьорите на камиони, когато правят курсове по няколко дни им дават командировъчни. Това са допълнителни пари за храна, за хотели- да пренощуват и да се изкъпят, и да не пикаят в буркани да осмърдяват камиона. Далаверата е вместо да даваш 50 долара за хотел- да спиш в кабината и тия 50 долара да си ги спестиш. Нашите шофьори, които пътуват до Западна Европа също получават много пари- 500 лева заплата и по 50 евро на ден командировъчни. Затова са против пакета "Макрон", който ги задължава да спят в хотели и да се къпят, вместо в кабините, когато пътуват за повече от 3 дни. Така, че баровците шофьори, които изкарват много пари, като спят в кабините, не се къпят цяла седмица и с..рат в храстите край пътя за да си спестят от командировъчните не са никакви баровци.the_coach написа: Нед Окт 06, 2019 10:56 pm Йори, ти може и магарешки бодили да пасеш, не те знам![]()
Ние Ванкувърските баровци 7000 долара месечно не ги броим за постижение някакво![]()
![]()
пасетеjoro написа: Нед Окт 06, 2019 10:22 pmУмря циганката, дето ви хвалеше. 7000 долара на месец само ги сънувате, ние в България трева не пасем
![]()
Умря циганката, дето ви хвалеше. Колко българи дойдоха в Канада след като паднаха визите? Май преди това, като имаше визи в Канада отиваха 10 пъти повече хора от България.the_coach написа: Пон Окт 07, 2019 12:19 amjoro написа: Нед Окт 06, 2019 11:34 pmНа шофьорите на камиони, когато правят курсове по няколко дни им дават командировъчни. Това са допълнителни пари за храна, за хотели- да пренощуват и да се изкъпят, и да не пикаят в буркани да осмърдяват камиона. Далаверата е вместо да даваш 50 долара за хотел- да спиш в кабината и тия 50 долара да си ги спестиш. Нашите шофьори, които пътуват до Западна Европа също получават много пари- 500 лева заплата и по 50 евро на ден командировъчни. Затова са против пакета "Макрон", който ги задължава да спят в хотели и да се къпят, вместо в кабините, когато пътуват за повече от 3 дни. Така, че баровците шофьори, които изкарват много пари, като спят в кабините, не се къпят цяла седмица и с..рат в храстите край пътя за да си спестят от командировъчните не са никакви баровци.the_coach написа: Нед Окт 06, 2019 10:56 pm Йори, ти може и магарешки бодили да пасеш, не те знам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Йори, подобни представи могат да бъдат единствено в главите на магаретата![]()
Северна Америка не е Европа. А ти явно си нямаш и понятие за какво иде реч. В Европа няма достатъчно трък стопове където хората да спрат един душ да си вземат. Имам приятел който кара в Европа и работи за 60 евро на ден, като се прибира в България за две седмици на всеки два месеца.
Аз работя за минимум 300 кинта на ден, и нямам никакви командировъчни
Въпросните пари ги правя, защото има условия за това. А условията в Северна Америка се създават от Държавата в услуга на Бизнеса, и това е нещото което магарешката ти глава не може да проумеее
Както и няма как да проумееш, че тоалетни има буквално на всеки 30 мили по пътя. Както и че трък стопове по магистралите в Северна Америка има колкото искаш, и че аз лично няма ден в който да пропусна да се изкъпяКакто и че компанията много добре знае, че това е приоритет лично за мен и че техните товари, деливърита и скеджъли остават на втори план за мен
![]()
А, вече всичко си дойде по местата, щом и Йорко довтаса по команда за изборите след дълга пауза. Йорко, явно и хиляда пъти да ти се обясни едно и също нещо, май пак няма да схванеш, че няма нищо общо между туристическите визи, които паднаха и имигрантските такива.joro написа: Пон Окт 07, 2019 2:16 am Колко българи дойдоха в Канада след като паднаха визите? Май преди това, като имаше визи в Канада отиваха 10 пъти повече хора от България.
Нали ревахте преди време, че като паднат визите Канада щяла да се напълни с румънци и българи?MrGeek написа: Пон Окт 07, 2019 2:57 amА, вече всичко си дойде по местата, щом и Йорко довтаса по команда за изборите след дълга пауза. Йорко, явно и хиляда пъти да ти се обясни едно и също нещо, май пак няма да схванеш, че няма нищо общо между туристическите визи, които паднаха и имигрантските такива.joro написа: Пон Окт 07, 2019 2:16 am Колко българи дойдоха в Канада след като паднаха визите? Май преди това, като имаше визи в Канада отиваха 10 пъти повече хора от България.![]()
![]()
Йорко,joro написа: Пон Окт 07, 2019 2:16 am
Колко българи дойдоха в Канада след като паднаха визите? Май преди това, като имаше визи в Канада отиваха 10 пъти повече хора от България.
Ще ти плащат на километър ако имаш собствен камион и му плащаш всичките разходи.
За живота в Америка знаем достатъчно, имаме си Интернет, телевизия, вестници, информация бол. Приказките за това, как в чужбина кокошките снасят шоколадови яйца са за хората, живели в Соца и гледали шоколадовите яйца в Корекома през витрината.
https://ca.indeed.com/m/viewjob?jk=cd40 ... 277f6b99df0.50 cents per mile plus benefits.
Job Type: Full-time
Salary: $75,000.00 to $85,000.00 /year
https://ca.indeed.com/m/viewjob?jk=eb01 ... le%2BTruckCompany Drivers
Competitive Mileage rate up to 52 cents
Plus 2 Cent Safety bonus per mile
Paid all live pick up & drops ($35)
Paid Stat holidays
New Equipment 2017 plus
Extended medical plan paid by employer
Paid twice a month
$50 incentive for past inspections all levels
Ми подценихме ви ве, Йорко - ей на и ти щеше да идваш, ама нямаш пари за билетjoro написа: Пон Окт 07, 2019 4:22 am
Нали ревахте преди време, че като паднат визите Канада щяла да се напълни с румънци и българи?
То и англичаните реваха, пък сега се молят на българите и румънците да дойдат, че няма кой да им бере ягодите.
Дали има или не визи за Канада няма значение. Голямата емиграция на българи в Канада е вече в миналото, сегашната емиграция е по 200-300 българи на година, а почти толкова се връщат обратно.