Написано е и е снимано "устройството". Факт!
Мен лично ме изумява, как можеш да причиниш нещо подобно на собственото си дете, ама в Булгаристан очевидно концентрацията на идиоти е завишена.

Е кажи какво всъщност има, защото това от фейсбук може да са единични случаи.pumpy написа:Тоест порблема е не какво има, а какво ние коментираме......Бравос, шъ съ оправим....
Travel Notices
Israel
Travel Notice: Watch (Level 1)
Brazil
Ukraine
Philippines
Japan
Ми оправете се защото проблема не е в България.These outbreaks are linked to travelers who brought measles back from other countries such as Israel, Ukraine, and the Philippines, where large measles outbreaks are occurring.
Може би за работа в ЕС да им трябва да вадят някаква тапия ?pumpy написа:Поредната ЛЪЖА:
На мен лично, никой никакво свидетелство не ми е издавал за да мога да работя в чужбина, ерго стъкмистиката им не е вярна. Но като пропаганда звучи мнго добре. Очаквайте статия, как лекарите, практикуващи в чужбина, се завръщат в България![]()
![]()
За колко такива извличащи ваксини и които коментираш знаеш и си чувала?Pyrelight написа:Петров. какво ти става?![]()
![]()
Ние коментираме, че има идиоти, които измъчват детето си, малко след като му е поставена ваксината (неприятна поцедура за всяко дете) да му я извличат (предполагам, че е още по-неприятно и болезнено усещането)
Аз съм твърдо "за" отнемане децата на такива родители!
Кой ти говори за зараза?Kpetrov написа: Коментирай си и аз коментирам от кои страни идва конкретна зараза с факти от правителствен сайт, а не с фейсбук идиотизми.
Да не би някъде да се споменава по-какви цени го плащат на монополиста Газпром?agent Ozo написа:Що ли нищо не се споменава за цената на този газ?!
Абе няма значение цената, важното е, че газът е демократичен.
Изглежда бая добре си проучил пазара на жените щом си толкова добре запознат.Ivan1007 написа:Да не би някъде да се споменава по-какви цени го плащат на монополиста Газпром?agent Ozo написа:Що ли нищо не се споменава за цената на този газ?!
На пазара жените са конкурентни, както и е написано.
Ivan1007 написа:Да не би някъде да се споменава по-какви цени го плащат на монополиста Газпром?agent Ozo написа:Що ли нищо не се споменава за цената на този газ?!
На пазара цните са конкурентни, както и е написано.