V koi verigi magazini e na-dobroto i kachestveno predlagane na zimni qketa i obuvki podhodiashti za surovata zima v Canada?
Daite malko info i ceni i modeli?
Kade da ide da proveri chovek.
Kolegite mi davat zor da si smenia izcialo vsichko ot BG,stoto ste zamrazna
Estestveno iskam da pitam kade moje da se nameriat na dobro saotnoshenie cena-kachestvo.
No667 написа:V koi verigi magazini e na-dobroto i kachestveno predlagane na zimni qketa i obuvki podhodiashti za surovata zima v Canada?
Estestveno iskam da pitam kade moje da se nameriat na dobro saotnoshenie cena-kachestvo.
Ti kade si?
ako si v Winnipeg - karai do shtatite i pazaruvai tam.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
No667 написа:V koi verigi magazini e na-dobroto i kachestveno predlagane na zimni qketa i obuvki podhodiashti za surovata zima v Canada?
Nai-dobre obikoli po magazinite v grada i proveri na mesto.
Cenite i dori verigite magazini sa razlichni v razlichnite provincii.
Pitai tvoite kolegi.
Ако ти трябват за работа навън през зимата би трябвало да се снабдиш със сериозни дрехи. Специализиран магазин е Canadian tire. Местната марка, която е най-популярна и устойчива при вятър при - 40 градуса - Kanak. Обувките са със същата марка, но ако искаш по-евтини виж да са от каучук, защото само той издържал на тези температури и влажност. На самите обувки пише дали са устойчиви и на какви градуси. Якето може да не е пухено, но да е устойчиво на вятър и непромокаемо. Можеш да търсиш и в специализираните спортни магазини. Препоръчвам ти GORE-TEX - най-доброто в света и за обувки и за якета. Със същата материя работят в сърдечната хирургия. Малко е скъпичка, но си струва. Освен това има трайност - до 4 години.
Mark's WOrk Warehouse e magazina za drehi na Canadian Tire
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Edin kanadec mi kazva da ida v Wal Mart,tam bili nai-evtini,az go pitah
dali stavat za zimata tuka i toi kaza che sa podhodiashti,a i sa evtini.
Ste napravia ogled sega na dosta mesta
No667 написа:Edin kanadec mi kazva da ida v Wal Mart,tam bili nai-evtini,az go pitah
dali stavat za zimata tuka i toi kaza che sa podhodiashti,a i sa evtini.
Ste napravia ogled sega na dosta mesta
Аабе, "Wal Mart" е местния "Нар.Маг.". Ако търсиш нещо по-здраво и хубаво не се залъгвай по ниските цени. Иначе зимата става многооооооооо студено.
No667 написа:Gledah dnes v SUPERSTORE za 50$ mnogo dobre izglejdaha i biha debeli i s kachulki,ama ste mina i kum Canadian Tire da proveria kakvo predlagat