za pasporta

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nadeto

za pasporta

Мнение от nadeto »

Zdravejte priateli,
imam slednijat sluchaj: chakam pokana za viza no pasportat mi izticha kam kraja na 2005.Kakvo bihte me posavetvali da napravija-1.da si izvadja nov pasport (kakvo da pravia kato vsichki danni sa mi sas staria)2.da si dam tozi i da mu mislja na Kanadska zemja.
Predvaritelno vi blagodaria
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Miroslava

Мнение от Miroslava »

Smeniai gi. S posolstvoto niama da imash problemi za tova, che shte se promeniat dannite.
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Ако искаш да си запазиш и стария паспорт (например имаш неизтекли визи в него) ти го перфорират и ти го връщат заедно с новия. В компютрите им се водят и двата и затова когато пътуваш трябва да носиш и показваш и двата.
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

drifter написа:Ако искаш да си запазиш и стария паспорт (например имаш неизтекли визи в него) ти го перфорират и ти го връщат заедно с новия. В компютрите им се водят и двата и затова когато пътуваш трябва да носиш и показваш и двата.
ne e zadaljitelno da nosish i dvata i nikoi ne ti gi iska i dvata!
pokazvash staria ako v nego imash validna visa. Ili go pazish zaradi ei taka ako ti potriabvat potvarjdenia za visi ili koga si patuval
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Не сме пробвали, но това беше обяснението на служителката на паспортната служба, когато си взимахме новите паспорти.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

drifter написа:Не сме пробвали, но това беше обяснението на служителката на паспортната служба, когато си взимахме новите паспорти.
Аз съм пробвал. Имам нов паспорт, пазя си и стария който е перфориран. Досега никой никъде не ме питал за стария. Ходиш си само с новия паспор, а стария го показваш само когато те питат за визата която е в него.
Заключено