Ако искаш наречи го идиом.

Аз съм го чувал и във вариант с "дзвер". Ама като го използваш израза спрямо някого, то това не значи, че го наричаш и го мислиш за звяр. Друг е смисълът тука, ама явно не ти е по силите да го разбереш.

Ами, че то и при варианта с "галош" смисълът е друг и не е казано, че се прилага към всички, ама кой как го чувства!agent Ozo написа:Никой не те е наричал маймуна, Бистре. Лафът си е такъв.
Ако искаш наречи го идиом.
Аз съм го чувал и във вариант с "дзвер". Ама като го използваш израза спрямо някого, то това не значи, че го наричаш и го мислиш за звяр. Друг е смисълът тука, ама явно не ти е по силите да го разбереш.
jet написа:5 области в България най-бедни в ЕС:
https://www.vesti.bg/bulgaria/5-oblasti ... es-6092622"
И какво остава- всичко е в киреча без столицата разбира се.
Къде са троловете да ни обяснят на нас незнаещите/хейтъри/неразбиращи.
Аз не се оплаквам.agent Ozo написа:Ти пък имаш най-малкото право да се оплакваш. Устата ти е като отходна яма и грубостите се леят на поразия.
Ако модераторите ти изтрият пост това означава ли че си виновен? Asking for a friendoptics написа:Когато двама спорят, виновен е по-умният.
Повтаряйте си тази мантра когато чувствате че не ви сдържа. Помага. Изпробвано.
По кое твое време?agent Ozo написа:Държиш се като простак, Иване1007, защото ти се ппозволява да го правиш. По мое време не се държеше така. Беше невъзможно.
Аз в армията не съм бил, не можах да "стана мъж", но и ми е трудно да си представя някой да е правил ози на маймуна пред строя. Или пък точно обратното, понеже са го правили на маймуна, докато е "ставал мъж" и той после да не се мине си го е изкарвал на тези, които е можел да тъпче. Знам ли, армията е непонятно за мен общество.Ivan1007 написа:По кое твое време?agent Ozo написа:Държиш се като простак, Иване1007, защото ти се ппозволява да го правиш. По мое време не се държеше така. Беше невъзможно.
Когато ти беше офицерин, член на БКП, беше изключено някой друг да се държи като простак - това беше само ваша привилегия.
" " Личи си.pumpy написа:Аз в армията не съм бил, не можах да "стана мъж", но и ми е трудно да си представя някой да е правил ози на маймуна пред строя. Или пък точно обратното, понеже са го правили на маймуна, докато е "ставал мъж" и той после да не се мине си го е изкарвал на тези, които е можел да тъпче. Знам ли, армията е непонятно за мен общество.Ivan1007 написа:По кое твое време?agent Ozo написа:Държиш се като простак, Иване1007, защото ти се ппозволява да го правиш. По мое време не се държеше така. Беше невъзможно.
Когато ти беше офицерин, член на БКП, беше изключено някой друг да се държи като простак - това беше само ваша привилегия.