Хм...pumpy написа:Не че изобщо някога съм имал някакво желание да влизам в женска тоалента де.

Хм...pumpy написа:Не че изобщо някога съм имал някакво желание да влизам в женска тоалента де.
Pyrelight написа:Аха да, ето тук обяснява на батето.agent Ozo написа:Никой не си измисля сам прякора, нито пък това става по негово желание или с негово разрешение.
И Митето не се е обръщал никога към теб с който и да е от тези прякори, а един единствен път ги е използвал за да обясни на друг човек кой потребител се крие зад ника Pyrelight, претендиращ по същото това време, че е мъж.дата:Публикувано на: Пет Авг 29, 2014 12:29 pmmiteto написа:А.к.а захапката на канатаското куче (трейдмарк Батето)newcomer написа:зомбацията не е физическо състояние на тялото,а психологично сътояние на разума и душата.![]()
Батка, много си забавен моля те не ни карай да те гоним пак от форума, щото тогава остават само Цвък и Мадам Помпадур да сеят по всяка тема...
Я, виж сега никът Pyrelight, кога е създаден!
Обяснявал бил кой е мъж или какво?
Между другото ...имам запитване към администрацията, може ли да ми бъде и на мен прикачено нещо след ника? Подобно на : Батката-оригиналът, Шумкарин-маргаритолюбец, Шерп-дограмаджия, Съсел (WTF is susel?) и т.н., и т.н.?
Az si izbrah...Bad Bunny
Аз не съм професионален комунист/лъжец и не си измислям.agent Ozo написа:Никога Митето не е писал, че е влязъл в Онтарио "по втория начин". Това си е поредната Иванчова1007 измислица т.е. лъжа с цел заяждане с потребител и затова бе и изтрита.
Не е вярно и си стои из форумаagent Ozo написа:Стои си, верно е. Ама си стоят и твоите изцепки като "цървули", "шматки", "галоши" и какво ли не. Затова нямаш право да се оплакваш, че някой те нарекъл "еди-как си". Има право да се оплаква само онзи, който не употребява грубости под какъвто и да е предлог. Митето е именно от този тип хора. Може би защото е модератор, ама е вярно.Pyrelight написа: Еми то и аз никога не съм писала, че съм:
--------------------------------------
ама всичко си стои без да е изтрито...![]()
Както и още многоmiteto написа:Деменция, не помниш кво си написал преди 1 страница![]()
Съсел (или сънливец) е гризач приличащ на кръстоска между мишка и катерица.Pyrelight написа:Между другото ...имам запитване към администрацията, може ли да ми бъде и на мен прикачено нещо след ника? Подобно на : Батката-оригиналът, Шумкарин-маргаритолюбец, Шерп-дограмаджия, Съсел (WTF is susel?) и т.н., и т.н.?
Az si izbrah...Bad Bunny
Хъм, здраве да е! Въобще и нямам такова намерение. Простакът не можеш го стигна! Ако си на неговото ниво, иди-дойди, ама ако стоиш доста по-високо, не си заслужава слизането. Затова игнор му е майката!roumensp написа:Съсел (или сънливец) е гризач приличащ на кръстоска между мишка и катерица.Pyrelight написа:Между другото ...имам запитване към администрацията, може ли да ми бъде и на мен прикачено нещо след ника? Подобно на : Батката-оригиналът, Шумкарин-маргаритолюбец, Шерп-дограмаджия, Съсел (WTF is susel?) и т.н., и т.н.?
Az si izbrah...Bad Bunny
Тия етикети очевидно се дават според заслугите и ще трябва първо да настигнеш Батката-оригиналът преди да заслужиш подобен.
Ха-ха-ха! Казаха ти, че си професионален лъжец, ама ти си и нагъл отгоре на всичко!agent Ozo написа:Покажи кога и къде се е обръщал директно към теб с някои от твоите прякори, Бистре. За това ставаше дума. Относно обясненията на трети лица вече стана въпрос.
Публикувано на: Сря Дек 20, 2017 6:33 pmmiteto написа:Стрино Кремоно, ако не можеш да направиш разлика между Куба и Бахамите, не мога да ти помогна (то не че от вмирисано бунгало във Флорида до кубински хотел има голяма разлика).Pyrelight написа:Ти работиш с представите от България, Озо. Не помниш ли, че допреди месец беше на цоциал, а пък и сега не е сигурно, че ти плащат на бяло. За този стаж, който има Бистрето и се полагат 3 седмици платен отпуск ( 2 от кънстракшана и 1 допълнителна) pointe finale!agent Ozo написа:Хахахаха...Бистрето дори не е наясно как се определя заплащането на ваканцията в Квебек.Pyrelight написа:Не, не е. По закон Бистрето има право на 3 платени седмици, а тя има 5 в случая. Капише?![]()
![]()
Тя, милата, си разботи с представите и понятията от България. "3 платени седмици" - вика, хахахха.![]()
Митю, ти това лято не отиде ли за първи път от толкоз години миграция до Куба, бре?
Те ти булка Спасов ден! Де Куба, де Бахамите!
А това лято нещото дето се случи за първи път беше, че ти отиде до Вегас да видиш хора (и хората видят маймуна) и после проглуши форума от хвалби, все едно си отишла на Малдивите
Kaкви са моите обръщения, бе? Митю, митето, митко?agent Ozo написа:Браво, Бистре! Успя за изровиш едно от преди 2 години.
Айде сега извади и сравни бройката на твоите обръщения от подобен характер за същия период и ще разбереш защо не трябва да се оплакваш.
Притесних се, да не би да съм някакъв маниак...pumpy написа:???