Средната заплата достигна 1205 лева

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
pumpy

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от pumpy »

Сори майна, моя комп не отваря тази помия, наречена фокс нюз. Въпрос на избор, но малко по-малко нещата си идват на мястото. Консерватизна и назадничавостта в лицето на оранжевия палячо ще си отидат безвъзвратно някой ден, просто по логиката на човешката физиология....

BTW, осъзнавайки източника ти на инфо, сега разбирам как няма да постигнем съгласия по каквато и да е тема. Ще коригирам ignore листата си и повече няма да отговарям на твои постове. В крайна сметка няма никакъв смисъл да натоварваме трафика с глупости. Същото направих вече с няколко българи на живо в Денвър, няма да е проблем да го направя и във виртуалния свят :)
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

miteto написа:
Ivan1007 написа:Жените могат да имат претенции, ако една тоалетна е определена като женска там да влизат само жени, но не могат да имат претенции да определят кой е жена и кой не.
Жените не могат, тогава кой може да определя? Ти? pumpy? Аз?
Има разлика от това всеки да е свободен да се определя както си иска и да не могат да го тормозят заради това, до това да може да прави всичко което е позволено на групата, за която сам се е определил. Някой може да иска да се определя като божество и да не плаща данъци по този повод. Да, ама не става. Никой не може копче да му каже, че се определя като новото превъплъщение на Буда, но на CRA ще трябва да цака 8)
Друг може да иска да се определя като висок 2 метра. Да, ама на шофьорската книжка пише 1.65 и докато не си направи операция за удължаване на костите, tough luck 8)
Ivan1007 написа:Отделен въпрос е как ще го определят на практика. Вече питах - опипване, събличане до голо, мере е на мустаците или как? 8)
Вече отговорих - както са го определяли досега.
Ivan1007 написа:На кого принадлежат тоалетните е без значение. Подобно на ресторантите да речем, те се считат за "място за обществено ползване" и съгласно Canadian Human Rights Act, не може да бъде отказвано на някого да ги ползва въз основа на раса, религия, пол, род и т.н.
Верно? Я пробвай да влезеш в женската тоалетна на някоя синагога и ела да ни разправиш как е минало.
Мисля, че е ясно , че определяне на рода е въпрос на самоопределение, а не на някоя си дето и се пикае като на музикант в чуждо село 8)
Плащане на данъци не зависи от самоопределение и е неизбежно като смъртта. 8)
Не си отговорил как са го определяли досега - преди 100 години е било лесно - който носи потури има мадури и е мъж.
Питам не за тогава, а за лани да речем??
За повече от 50 години съзнателен живот не съм влизал в синагога, да не говорим за тоалетна в синагога 8)
Мисля, че едва ли ще ми се наложи в следващите 50 години да влизам там 8)

Ти ако си влизал, проверяваха ли те и как - с опипване или със събличане? И в коя тоалетна се опита да влезеш в синагогата - в мъжката или в женската? :facepalm:
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
pumpy

Мнение от pumpy »

В зависимост от синагогата, влизането в женска тоалетна просто може да е невъзможно, поради разположението на същите на горни етаж, където мъже просто не се качват.
В синагогата, където аз ходя, тоалетните са едни до други на същия етаж, но никога не ми е хрумвало да влизам в женската, най-малкото защото отпред няма закачалка, на която да оставя талита си, докато съм в тоалетната. Не че изобщо някога съм имал някакво желание да влизам в женска тоалента де. Странни дискусии ....
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Значи викаш на жените в синагогата не им свалят гащите за проверка преди да ги пуснат в женската тоалетна?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Значи викаш всеки мъж който му хрумне може да се качи на горния етаж и да влезе в женската тоалетна и като го питат кво прави там, да каже че се самоопределя като жена еврейка и всичко ще бъде кошер? Тъй ше да е тя...
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Без да викам, казвам, че синагогите и тоалетните в тях мен лично ме интересуват, колкото интимния живот на стоножките.

Интересува ме кво става, ако на една жена да я наречем условно Валя е в мола и и се пикае та две не види. Запътва се към женската тоалетна, но на вратата се сблъсква с друга, условно да я наречем Спаска.
Спаска вижда, че Валя е облечена по мъжки - къс панталон, риза и китайски кецове примерно. Освен това Валя не си е обръснала краката, а растителността под носа и е като на 16 годишен тинейджър.
И Спаска писва - мъж влиза в женската тоалетна. :@
Какво прави Валя тогава?
Отива в мъжката тоалетна?
Сваля си гащите пред тоалетната, за да покаже на Спаска и всички желаещи да се уверят, че има шутка, а не член?
Дава на Спаска да я опипа?
Пикае в чешмата за питейна вода пред тоалетната?
Пикае в памперса, който предвидливо е сложила преди да излезе от къщи?

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ivan1007 написа:Мисля, че е ясно , че определяне на рода е въпрос на самоопределение, а не на някоя си дето и се пикае като на музикант в чуждо село 8)
След като един мъж може да се самоопредели като жена, как мислиш - редно ли е всеки мъж който само каже, че е жена да го допускат да се състезава в женски първенства и състезания? Някой по-безскрупулен може да направи голяма пачка по този начин, понеже в огромното болшинство от спортове, мъж атлет ще доминира жените с лекота. В крайна сметка, според теб трябва просто да каже, че се чуства жена и това е достатъчно? Няма и да има нужда даже да му проверяват потурите, защото е ясно какво има вътре.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ivan1007 написа:Без да викам, казвам, че синагогите и тоалетните в тях мен лично ме интересуват, колкото интимния живот на стоножките.
Кой ти е казвал, че викаш, аз се обърнах към pumpy точно както ти се обърна, та нещо опита да се праиш на интересен не върви :D
Ivan1007 написа:Значи викаш на жените в синагогата не им свалят гащите за проверка преди да ги пуснат в женската тоалетна?
Ivan1007 написа:Интересува ме кво става...
Е, мен Спаска и тоалетните в мола ме интересуват колкото теб синагогите и тоалетните в тях. Като си рекъл да се правиш на интересен, дерзай - няма да те спирам, можеше да се развихриш и повече, що спря само със шутките и пикаенето в чешмата :clap:
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

miteto написа:
Ivan1007 написа:Мисля, че е ясно , че определяне на рода е въпрос на самоопределение, а не на някоя си дето и се пикае като на музикант в чуждо село 8)
След като един мъж може да се самоопредели като жена, как мислиш - редно ли е всеки мъж който само каже, че е жена да го допускат да се състезава в женски първенства и състезания? Някой по-безскрупулен може да направи голяма пачка по този начин, понеже в огромното болшинство от спортове, мъж атлет ще доминира жените с лекота. В крайна сметка, според теб трябва просто да каже, че се чуства жена и това е достатъчно? Няма и да има нужда даже да му проверяват потурите, защото е ясно какво има вътре.
Не знам как стои въпросът с участието в професионален спорт. Доколкото съм чувал има някакви правила, следене на хормони за известен период, но общо взето този въпрос може и трябва да бъде решаван от компетентни специалисти.
Виж въпросът с ходенето в тоалетната не мисля, че е от компетенцията на специалисти - става въпрос някой да се изходи по малка или голяма нужда все пак, не за световно първенство. :fubar:

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

пипето написа:Общи правила
1. Участниците във форума са длъжни да спазват добрия тон на поведение, да не използват вулгарни думи и да се отнасят с уважение един към друг.
Дрън дрън та пляс 8)
Последно промяна от Ivan1007 на Сря Фев 27, 2019 9:25 am, променено общо 3 пъти.

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ivan1007 написа:Виж въпросът с ходенето в тоалетната не мисля, че е от компетенцията на специалисти - става въпрос някой да се изходи по малка или голяма нужда все пак, не за световно първенство. :fubar:
Е как не е от компетенцията на специалисти, все пак такъв специалист като Бистрето ги проектира тия тоалетни.

Даже ти самия разправяше, че достъпа е регулиран в Canadian Human Rights Act, пък сега не било от компетенцията на специалисти. Аз се надявам, че тези дето са писали Canadian Human Rights Act са някакви специалисти, все пак.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

miteto написа:
Ivan1007 написа:Виж въпросът с ходенето в тоалетната не мисля, че е от компетенцията на специалисти - става въпрос някой да се изходи по малка или голяма нужда все пак, не за световно първенство. :fubar:
Е как не е от компетенцията на специалисти, все пак такъв специалист като Бистрето ги проектира тия тоалетни.
Аве да попитам тази Бистрето, коя е всъщност и това не е ли публикуване на лична информация за потребител, което противоречи на правилника?

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Аве попитай.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

pumpy написа: Същото направих вече с няколко българи на живо в Денвър, няма да е проблем да го направя и във виртуалния свят :)
С други думи Българите в Денвър са ти теглили една майна защото са те видели що за стока си и ти заради това злобееш, срещу всичко Българско и ни наричаш "балкански нерези". Вероятно и заради това се самодепортира чак на северният полюс да се правиш на велик сред ескимосите, та дано те ти се вържат на маниите ти за величие, на параноите ти за концлагери и тем подобни типични за вашия етнос шизофрении.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

Ivan1007 написа: Аве да попитам тази Бистрето, коя е всъщност и това не е ли публикуване на лична информация за потребител, което противоречи на правилника?
Aми не е, защото съм го казвала във форума. Както обаче и не е случката за разходката на митю с дъщеря му сред хора облечени в латексови дрехи в Монреала.(освен ако не е самокоригирал мненията си :lol: )
Ама той, защо така го изтри снощи, а същевременно продължи да дълбае из дамските тоалетни на синагогите от позицията си на форумен модератор и аз не знам? |(
П.П. Казвала съм го и пак го бих повторила. Той е третият кандидат за игнор листата ми, ама няма как да го туря там наравно с двамата Павеловци, защото... е модератор.
Та, ако може управата да направи нещо по въпроса. Ще черпя една маргарита в пластмасова чашка! :rofl: :D
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''