Гащници, дето си носят храна от къщи, като седнат на масички на заведение съм се нагледал в Монреал.

Аз такова чудо не съм виждал за 20 години в Америка, да седнеш в заведение със собствена храна.Kan_Tangra написа:Гащници, дето си носят храна от къщи, като седнат на масички на заведение съм се нагледал в Монреал.
Ми то не е направено за надничане, ама мерси, че си призна!Kan_Tangra написа: Хаха, това дето надничате отгоре и отдолу в тоалетните го има само в щатите и канада.
![]()
Направо правете смесени тоалетни и махайте изцяло преградите. Така и така са от малко полза.
Може и чертожничката да подреди гърнетата в кръг, за по справедливо и социално.
Не става разбира се! Ако имаш собствена храна можеш да си я изядеш в офиса или парка.roumensp написа:Аз такова чудо не съм виждал за 20 години в Америка, да седнеш в заведение със собствена храна.Kan_Tangra написа:Гащници, дето си носят храна от къщи, като седнат на масички на заведение съм се нагледал в Монреал.Съмнявам се, че и в Монреал става тоя номер.
Е той това ще да е имал предвид: ходи на среща и си носи манджата, че иначе няма как да му излезе тънко срещатаPyrelight написа:Не става разбира се! Ако имаш собствена храна можеш да си я изядеш в офиса или парка.roumensp написа:Аз такова чудо не съм виждал за 20 години в Америка, да седнеш в заведение със собствена храна.Kan_Tangra написа:Гащници, дето си носят храна от къщи, като седнат на масички на заведение съм се нагледал в Монреал.Съмнявам се, че и в Монреал става тоя номер.
А на метри от тан, на ъгъла на графа продаваха печена тиква от една количка - мили спомениroumensp написа: Ето ти и нещо интересно за тоалетната, в която съм ходил стотици пъти като дете:![]()
И тоя е бил "мизерник" без хубава професия и добра заплата та затова е станал престъпник.Un psychologue de Sherbrooke fait face à la justice parce qu’il est soupçonné d’avoir rendu trois femmes adultes accros aux drogues dures pour ensuite les forcer à se prostituer.
Брей,откога смени танка с който ходеше на работа по замръзналите канадски улици с кола за 40К.Pyrelight написа:Ми, отговори си сам! След като аз с едни прости тоалетни спастрям за кола за 40К, а ти с всичките си виШи се гърчеше на една Королка.Kan_Tangra написа:Колко пък ще ти платят да начертаеш смяната на плочките и писоарите в една тоалетна.
За да изкараш едни минимални 2-3к, то чорбаджията и държавата трябва да са получили 10.
За 10к чертане, бая тоалетни ще се чертаят.
А плочкаджиите като и те вземат своето, една тоалетна ще ти излезе, все едно строиш хотел.
Уникална държава!
Остава ти успокоението да намериш "мома милионерка", която да те издържа, както предложи Батката, след като си неспособен със собствени средства.
Тук се провали. Дай сега да видим на Булгаристанска земя!
Интересно от кога психолозите станаха лекари ???agent Ozo написа:Oще един пример за лекар-престъпник, но вече у канадско - гр. Шербрук, провинция Квебек. Този път става дума за психолог.........
Връзката между заплатата ти и курса на американския долар, че дори и цената на акциите на компанията е същата, като връзката между бездомните кучета в София и кралските ловни полета в Уиндзор.Kan_Tangra написа:Бонусите ми отиват повече от основната заплата. А тя не е изобщо малка. Акцията чукна 172 усд-та. Доларът е 1.73 за лев. Не вашия. А ми ги облагат на 10%.
Абе Тангра, толкова ли те е стегнал чепика, та си мислиш, че всички тук доматите ги ядем с колците? Колегите ти в офиса "файлват щатски патенти на конвейер" толкова, колкото аз ходя на аудиенция при Кралицата всяка седмица. И то това най-малкото, защото в голяма международна корпорация, никъде никой не позволява на сульо и пульо от периферията да "файлва патенти", щото последните се файлват само и единствено от много тесен кръг екип от спецове в централата на компанията и от името на компанията, а не от името на сульо или пульо, if you know what I mean.Kan_Tangra написа:Аутсорсинг, дръжки. Основен продукт, основен R & D, колегите файлват щатски патенти на конвейр, заради разработките в проекта. Да, може и да не съм от най-големите гурута, но и не чертая тоалетни, нито правя сайтове за телевизори и прахосмукачки.
Aaa, този е "здрав мозък"! Не носи червило, жартиери, не яде чужди филии и него Истамбулска конвенция не го лови!pumpy написа:Интересно от кога психолозите станаха лекари ???agent Ozo написа:Oще един пример за лекар-престъпник, но вече у канадско - гр. Шербрук, провинция Квебек. Този път става дума за психолог.........
И ако трябва да сме специфични, този е доста повече "болен мозък" от вашата параноя с трансджендърите. Тоз не е трансджендър, пък виж какви ги върши само, а ? Друго си е някой да гледа на павката дъщерята по женските тоалетни
MrGeek написа:Връзката между заплатата ти и курса на американския долар, че дори и цената на акциите на компанията е същата, като връзката между бездомните кучета в София и кралските ловни полета в Уиндзор.Kan_Tangra написа:Бонусите ми отиват повече от основната заплата. А тя не е изобщо малка. Акцията чукна 172 усд-та. Доларът е 1.73 за лев. Не вашия. А ми ги облагат на 10%.![]()
Абе Тангра, толкова ли те е стегнал чепика, та си мислиш, че всички тук доматите ги ядем с колците? Колегите ти в офиса "файлват щатски патенти на конвейер" толкова, колкото аз ходя на аудиенция при Кралицата всяка седмица. И то това най-малкото, защото в голяма международна корпорация, никъде никой не позволява на сульо и пульо от периферията да "файлва патенти", щото последните се файлват само и единствено от много тесен кръг екип от спецове в централата на компанията и от името на компанията, а не от името на сульо или пульо, if you know what I mean.Kan_Tangra написа:Аутсорсинг, дръжки. Основен продукт, основен R & D, колегите файлват щатски патенти на конвейр, заради разработките в проекта. Да, може и да не съм от най-големите гурута, но и не чертая тоалетни, нито правя сайтове за телевизори и прахосмукачки.
Ясно, ти съвсем си се отнесъл (каквото и да означава това). Да не си на някакви треви, доколкото знам в България май още не са ги легализирали?Kan_Tangra написа:Това ти обяснявам, тесните специалисти и "централата" е тук. Каквото и да означава това. А не в Пало Алто.
Остави рисърчърите, то е нормално да са в Щатите - обаче България дори няма официален сайт на vmware.com:MrGeek написа:Ясно, ти съвсем си се отнесъл (каквото и да означава това). Да не си на някакви треви, доколкото знам в България май още не са ги легализирали?Kan_Tangra написа:Това ти обяснявам, тесните специалисти и "централата" е тук. Каквото и да означава това. А не в Пало Алто.![]()
Щом централата била преместена в София, що така не виждам нито една позиция сред софийската тълпа, отговаряща за такава "централа" бе пич? И що от целия официален рисърч екип барабар с интърните не виждам нито един нашенец от "централата" поне така за цвят дето се вика?