За хората в България е важно да има прогрес и да заживеят по-добре. Не е важно кога ще стигнем Канада, важното е да се увеличава жизнения стандарт. Нито една държава от Източна Европа няма да стигне Канада в следващите 20 години. А и държави като Гърция, Испания, Португалия са далеч от жизнения стандарт на канадците.Ivan1007 написа:Не ви мразим, ние не сме бели, вие не сте негри.Kan_Tangra написа:Това като оня виц, дето в Канада нямате такива.
"От 5 минути съм бял, и вече мразя негрите."
Обясняваме ви как може да станете като нас. ... след 20-30 години.
Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro написа:За хората в България е важно да има прогрес и да заживеят по-добре. Не е важно кога ще стигнем Канада, важното е да се увеличава жизнения стандарт. Нито една държава от Източна Европа няма да стигне Канада в следващите 20 години. А и държави като Гърция, Испания, Португалия са далеч от жизнения стандарт на канадците.Ivan1007 написа:Не ви мразим, ние не сме бели, вие не сте негри.Kan_Tangra написа:Това като оня виц, дето в Канада нямате такива.
ако преизберем Чичо ви Баце в комплект с другите бацета и мацета за още два мандата ще ускорим прогреса и ще заживеем по добре.това е неоспорумо,даже и Баце го знае и няма да отстъпи и крачка назад единственно в името и благото на народа.
а иначе как на Баце му се разпуска сред 31 девственици на някой екзотичен остров далеч от сивата каменна сграда на министерския съвет да оправя по 1 девственица на ден докато все още вдига чучурката ,но той не е предател да зареже гласоподавателите си гласували му доверие и ще страда заради тях,докато останлите 5-6 милиона които не го харесват да ходят да го духат
ама от малоумен народ Жорка толкова.
и Чичо Баце ви го каза.ше правите сфирки на Бацевцата докат ви изстънеят гласните струни.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
България е сред страните с най-малко пътни инциденти.
https://www.investor.bg/novini/444/a/by ... es-276290/"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Българите в чужбина също гласуват най-много за Баце и ГЕРБ.Pavel M написа:joro написа:За хората в България е важно да има прогрес и да заживеят по-добре. Не е важно кога ще стигнем Канада, важното е да се увеличава жизнения стандарт. Нито една държава от Източна Европа няма да стигне Канада в следващите 20 години. А и държави като Гърция, Испания, Португалия са далеч от жизнения стандарт на канадците.Ivan1007 написа:Не ви мразим, ние не сме бели, вие не сте негри.Kan_Tangra написа:Това като оня виц, дето в Канада нямате такива.
ако преизберем Чичо ви Баце в комплект с другите бацета и мацета за още два мандата ще ускорим прогреса и ще заживеем по добре.това е неоспорумо,даже и Баце го знае и няма да отстъпи и крачка назад единственно в името и благото на народа.
а иначе как на Баце му се разпуска сред 31 девственици на някой екзотичен остров далеч от сивата каменна сграда на министерския съвет да оправя по 1 девственица на ден докато все още вдига чучурката ,но той не е предател да зареже гласоподавателите си гласували му доверие и ще страда заради тях,докато останлите 5-6 милиона които не го харесват да ходят да го духат
и Чичо Баце ви го каза.ше правите сфирки на Бацевцата докат ви изстънеят гласните струни.
https://m.dnevnik.bg/politika/2017/03/2 ... fografika/"
После се правят на ощипани и плюят по тези, които и те са избрали.
- Vedren
Ами то така и в семейството.
Избраш жената, гласуваш и доверие ама като не е сипала ракията, нарязала салатата, сготвила манджата се почва с критиките.
Летвата и очакванията са ни високи. Да не сме някои цървули та да се задоволяваме с малко.
Избраш жената, гласуваш и доверие ама като не е сипала ракията, нарязала салатата, сготвила манджата се почва с критиките.
Летвата и очакванията са ни високи. Да не сме някои цървули та да се задоволяваме с малко.

Очакванията на българите в чужбина наистина са високи, да се върнат с мизерни западни пенсии в България и тук да живеят много добре с тях- примерно със 600 канадски долара на месец.Vedren написа:Ами то така и в семейството.
- Vedren
600 долара в най лошия случай ама това са 1000 лв. в БГ. После 300-400 лв от пенсия в БГ. Те станаха почти колкото най високите в БГ.
Сега внимавай.
Какво ще кажеш за още 1500 - 2000 $ на месец от даден имот под наем в Канада или едни 500 000 - 1 000 000 трансферирани в сметка в БГ от продажба на имот в Канада. Да ти кажа ли че само от лихва от 2 % прави 20 000 $ на година.
Сега внимавай.
Какво ще кажеш за още 1500 - 2000 $ на месец от даден имот под наем в Канада или едни 500 000 - 1 000 000 трансферирани в сметка в БГ от продажба на имот в Канада. Да ти кажа ли че само от лихва от 2 % прави 20 000 $ на година.
Йорко,joro написа:България е сред страните с най-малко пътни инциденти.
Ми то в България останаха само старците с бастуните, младите дето могат да шофират са в чужбина.

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Е как бе, Небостъргача разправя, че след 3 години България щяла да надмине Канада, ти сега го сечеш и викаш, че дори нямало да стигнеjoro написа:Нито една държава от Източна Европа няма да стигне Канада в следващите 20 години. А и държави като Гърция, Испания, Португалия са далеч от жизнения стандарт на канадците.

- roumensp
Небостъргача е луд за връзване.miteto написа:Е как бе, Небостъргача разправя, че след 3 години България щяла да надмине Канада, ти сега го сечеш и викаш, че дори нямало да стигнеjoro написа:Нито една държава от Източна Европа няма да стигне Канада в следващите 20 години. А и държави като Гърция, Испания, Португалия са далеч от жизнения стандарт на канадците.
joro написа:Българите в чужбина също гласуват най-много за Баце и ГЕРБ.Pavel M написа:joro написа:За хората в България е важно да има прогрес и да заживеят по-добре. Не е важно кога ще стигнем Канада, важното е да се увеличава жизнения стандарт. Нито една държава от Източна Европа няма да стигне Канада в следващите 20 години. А и държави като Гърция, Испания, Португалия са далеч от жизнения стандарт на канадците.Ivan1007 написа:Не ви мразим, ние не сме бели, вие не сте негри.Kan_Tangra написа:Това като оня виц, дето в Канада нямате такива.
Жорка аз за милиционерското БКП ГЕРБ , Чичо ви Баце и Цвъ-Цвъ никога не съм гласувал и няма да гласувам щот не съм чак толкова прост за да не си направя самостоятелна преценка ,че от Пазарджишки Милиционер кой знае какви очаквания в позитивен смисъл няма как да имам.

вече 10 години не ви ли омръзна да правите милиционерски сфирки.
ай събудете се най накра де матреал.

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Ти може и да не си гласувал за Боко и ГЕРБ, но другите около теб са. А ти прави сфирки на канадските тикви и милиционери. Нали ви дават 2000 долара минимална заплата да се радвате, нищо, че след това ви взимат половината от нея за наем на дървената барака. И много българи взеха да се събуждат и да се връщат. Има и такива, дето все още яростно защитават идеята "в чужбина всичко е от злато". Но малко хора вече им вярват.Pavel M написа:joro написа:Pavel M написа:joro написа: Българите в чужбина също гласуват най-много за Баце и ГЕРБ.
Жорка аз за милиционерското БКП ГЕРБ , Чичо ви Баце и Цвъ-Цвъ никога не съм гласувал и няма да гласувам щот не съм чак толкова прост за да не си направя самостоятелна преценка ,че от Пазарджишки Милиционер кой знае какви очаквания в позитивен смисъл няма как да имам.![]()
вече 10 години не ви ли омръзна да правите милиционерски сфирки.
ай събудете се най накра де матреал.
Мат'рялът и в чужбина да иде си остава мат'рял.
Да бе, ела в София и намери свободно място за паркиране. А и не само в София.Ivan1007 написа:Йорко,joro написа:България е сред страните с най-малко пътни инциденти.
Ми то в България останаха само старците с бастуните, младите дето могат да шофират са в чужбина.
На това му казваме "умря циганката дето те хвалеше".Vedren написа:600 долара в най лошия случай ама това са 1000 лв. в БГ. После 300-400 лв от пенсия в БГ. Те станаха почти колкото най високите в БГ.
Сега внимавай.
- Pyrelight
- Напуснал форума
Що да е умряла? Аз познавам такъв. Само, дето последната мисъл, която му минава през главата е да се връща в България.joro написа:На това му казваме "умря циганката дето те хвалеше".Vedren написа:600 долара в най лошия случай ама това са 1000 лв. в БГ. После 300-400 лв от пенсия в БГ. Те станаха почти колкото най високите в БГ.
Сега внимавай.
Или както вие обичате да казвате: Кога на Боко му цъфнат налъмите!

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''