Докато Хълката сам си написа тук преди 15 г., че е на 38 г. и е сам, но "се оглежда". И това "оглеждане", продължило до по-миналата година, си е за бъзик отсекъде.

Аве то да гледаш дете, дето може да ти бъде внучка и да вярваш, че ти е дъщеря си е за бъзик отвсякъде, но важното е да си вярващ, че си му автора.agent Ozo написа:Глупости говориш, както винаги, Биостре. Никаква такава фикс-идея не се подразбира от писанията на Танграта.
Докато Хълката сам си написа тук преди 15 г., че е на 38 г. и е сам, но "се оглежда". И това "оглеждане", продължило до по-миналата година, си е за бъзик отсекъде.
Що да е бъзик? Оглеждането може да е с цел да попаднеш на подходяща партия. Има много мошенички, пък и мошеници (за да не съм прекалено строга към жените)agent Ozo написа:Глупости говориш, както винаги, Биостре. Никаква такава фикс-идея не се подразбира от писанията на Танграта.
Може да е гей. В България и българските общности не е добре да се хвалиш с това.Pyrelight написа: що не се е похвалил вече с някое завоевание? Нали затова се върна в България?
А защо? Аз бих отишла на кафе с него тогава. Значи е безопасен.kiro написа:Може да е гей. В България и българските общности не е добре да се хвалиш с това.Pyrelight написа: що не се е похвалил вече с някое завоевание? Нали затова се върна в България?
То никога не се знае със сигурност кой е автора, дори о ДНК пробите не са 100% сигурни.Ivan1007 написа:Аве то да гледаш дете, дето може да ти бъде внучка и да вярваш, че ти е дъщеря си е за бъзик отвсякъде, но важното е да си вярващ, че си му автора.agent Ozo написа:Глупости говориш, както винаги, Биостре. Никаква такава фикс-идея не се подразбира от писанията на Танграта.
Докато Хълката сам си написа тук преди 15 г., че е на 38 г. и е сам, но "се оглежда". И това "оглеждане", продължило до по-миналата година, си е за бъзик отсекъде.![]()
Иначе помощници дал господ
joro написа:Facebook отваря офис и набира служители в София
https://www.standartnews.com/balgariya- ... 83680.html"
С други думи ще цензурират политически некоректни мнения.Служителите в тях се занимават с преглед на различно съдържание, което може да е в противоречие с правилата на Facebook.
А значи, казваш, има шанс да ги ритнат оттам, където са? И да ги върнат в Булгаристан или поне в затвора?agent Ozo написа: Пък аз за моите не се притеснявам. Щото до едно са ми одрали кожата и най-вече са ми взели всичките отрицателни черти на характера.![]()
Абе важното е майката да мине процедурата за Квебек и донесе Линко в Канада. Сега кой е автора много важно. Това се детайли.То никога не се знае със сигурност кой е автора, дори о ДНК пробите не са 100% сигурни.
Докато ти сънуваш за насилствено преразпределенията на благата в момента това се случва напълно реално от страна на Щатите и Европа.Pyrelight написа:Ще признае, ама - нъц! Той не се вписва в този строй. Затова бълва гущери и змии.
Мечтае си за втори като тоя на аватара му, който да направи ново насилствено преразпределение на благата. Засега тази мечта остава само плод на мокрите му сънища. Аз му желая "от сърце" никога да не доживее да я види реализирана.