agent Ozo написа:Няма начин да "приемем" каквато и да е стойност на скоростта на влака "по времето на преминаване на композицията", защото тя е измерима по данните от видеото. И аз я определих на 25 км/ч, защото композицията е дълга кръгло 70 м и преминава за 10 сек.
При тези данни е пределно ясно за всеки непредубеден читате, че първоначално обявената стойност - 19,23 км/ч е просто техническа грешка. Защото съм дал изходните данни за смятане.
Ти много ясно разбра, че си хванат натясно затова последваха едни жалки кълчения и извъртания за да изкараш, че поне средната скорост на влака по целия маршрут Добринище - Велинград е 40 км/ч. Ама и този ти номер не мина. Средната скорост се оказа 30 км/ч, пак след изчисления по конкретни изходни данни.
Ти така и не даде нито една измерена от теб стойност на която и да е изходна величина, по която може да се определи скоростта на влака "при преминаването на композицията". Само се лендзиш и се правиш на палячо, щото няма какво да дадеш.
Извод: Ти в случая се показа като един самовлюбен и самонадея пуяк. Който не може да си признае, че е изрекъл една лъжа, без да "определя" каквото и да било. И си е послужил с тази нагла лъжа за да сипе хули и обиди срещу учителките от видеото, обвинявайки ги в какво ли не.
Хахаха.
Аве тя е измерена скоростта по времето за преминаване на композицията, но оценките на скоростта извън този участък не са за вдлъбнат

фатмак.

Така че ще продължа да ти набивам канчето единствено с глупостите, които си надраскал.
Времето за преминаване на влака през прелеза (което също не си измерил вярно) определя скоростта само в този участък от пътя ,(ако си определил правилно дължината на влака което ти не успя

) , не и където и да било другаде. Може да се направят основателни предположения, каква е била скоростта преди това, но това не е по силите на фатмак-невежа, който не се справя с елементарни математически задачи за втори клас.
Предложих ти да млъкнеш и да спреш да се излагаш, но предпочиташ обратното.
Не е за учудване от хвалипръцко, който научава правописа на думата инженер едва след като не го пускат в Канада поради некадърност и неграмотност.
Изборът е изцяло твой - аз ще продължа да те мачкам като валяк цинкова кофа, докато не се завреш в кучи 3адник
Та времето през което по разписание посоченият от теб влак е в движение е 3.8 часа и съответно средната скорост на движение е 32.82 км/ч.
Това сравнено с първоначално посочената от теб скорост през прелеза от 19.23 км/ч, която аз коригираха на 25 км/ч и за която ти твърдеше, че е средната скорост на движение.
Дотук разликата с посочените от теб 19.23 км/ч е около 70 %
Това естествено не е всичко, но отново ти давам възможност да се скриеш да си ближеш раните.