Pyrelight написа:Ама той живее там до теб точно, щото не си е надмогнал на харча, ако не си го все още разбрал.

Да те варди по-изкъсо да не му осереш пропъртито. А ти си вярвай, че разликата между неговите и твоите доходи е от земята до небето или ако е, то значи, че ти си прекалено зле. Това обаче не е общовалидно и за другите ти съседи.

Хахахахаха....жива и здрава да си, Бистре, че ме веселиш с тъпотиите си!!!
Наемодателят ми притежава вече 5 подобни къщи в квартала, в едната от които живее, а останалите дава под наем. В двора си изкопа истински басейн, а не сложи корито като твоето. А терасата си превърна в просторна покрита веранда с трамплин към басейна. Има и вила в провинцията, която със сигурност е по-голяма от твоята селска къща. Плюс това е собственик на няколко заведения от веригата Tim Norton's, разположени в 3 отделни квартала на Монреал. Кара задължително джип и лимузина от една и съща марка, като до по-миналата година бяха BMW-та, а от миналата са Cadillac. Любител е и на моторите и яхтите. A миналата година завърши 2-годишен курс на обучение в Brampton Flight College и има диплома за пилот. Моторът и колите му ги знам, защото ги паркира в и пред къщата си. Но яхтата и аеропланчето няма как да ги видя. Не сме толкоз близки, че да ме покани да ме повози на тях.
Викаш, не си е надмогнал на харча, а? А пък ти си.