pumpy написа:Не, такова нещо не си ме питал НИКЪДЕ по-горе. За пореден път си измисляш, когато и както ти е удобно, само и само да отклониш вниманието и да се разсееш.agent Ozo написа:Ти прекрасно разбираш, Пумпи, но зорлем се правиш на утрепан, когато написаното не ти изнася.
Питах те конкретно и ясно кой, къде и кога е издигал по времето на соца след 70-те години лозунга, че всички спекулнати трябва да бъдат обесени? Ти започваш с пропагандни клишета за жертвите на комунизма от времето на Димитър Благоев насам.
Точно колкото ми и отговори аз къде съм казал, че майка ми живее от 250 кинта пенсия.
Ам карай си не ми пречиш. Пак ти казвам, хората които имат глави на раменете си могат да ни преценят и двамата, не че и това има някакво значение....
абе и ти не каза как родителите ти са се възползвали от социализма да се снабдят с редица имоти в столицата от които сега снемат 3000 лв рента когато това беше абсолютно невъзможно да се постигне с 300 лв заплата и невъзможноста за развитие на частна практика и бизнес от които да се изкарват средства за закопуването на толкова много имоти
ние,т.е аз живял по времето на комунизма знам само кои можеха да го направят
на първо место комунистическата номенклатура следвана от по ниските управленски среди на които нетрудовите им доходи идваха предимно от рушвети и явни ненаказани кражби от общото социалистическо имущество/кацата с меда/ достъп до което имаха благодарение на властовите позиции на които бяха поставени като награда за вярна служба на партията майка.
и навместо да бъдат лустрирани и конфискувани всичките им имоти придобити по престъпен начин по времето на милиционеро-социализма сега техните наследници с откраднатите пари след като се изучиха и образоваха в чужбина и развиха собствен бизнес се опитват да ми дават наклон на ..я