На кого бе, мозък?Павел написа:Ами, гениалний мозък, щото повечетоPyrelight написа:Oптикс ни манипулира некомпетентно за живота в България. Жорко ни убеждава компетентно за живота в Канада. По същия начин, както ни убеждава и за покривите.![]()
Неслучайно има поговорка: "Сиромах човек-жив дявол!"
Значи не мога да разбера, защо в богатата държава, където хората са по-богати, биха отвличали повече деца? Може ли някой да ме заубеждава, плс!не ги отвличат за да ги продават после
Защо България не е добро място за живеене
- Pyrelight
- Напуснал форума
Re: Защо България не е добро място за живеене
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
- Pyrelight
- Напуснал форума

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
Pyrelight написа:На кого бе, мозък?Павел написа:Ами, гениалний мозък, щото повечетоPyrelight написа:Oптикс ни манипулира некомпетентно за живота в България. Жорко ни убеждава компетентно за живота в Канада. По същия начин, както ни убеждава и за покривите.![]()
Значи не мога да разбера, защо в богатата държава, където хората са по-богати, биха отвличали повече деца? Може ли някой да ме заубеждава, плс!не ги отвличат за да ги продават после
Ти ще си купиш ли дете, при положение, че полицията довтасва за отрицателно време у вас само защото съседът ти е заподозрял, че става нещо нередно? Кога ще доживеем да видим същото и у Булгаристан?
Да повторя възможно най-глупавото изречение, писано някога в този форум - "Значи не мога да разбера, защо в богатата държава, където хората са по-богати, биха отвличали повече деца"
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Pyrelight
- Напуснал форума
Не съм бе! Аз не мога дори да чертая. Работя на компютър (ли се казваше) като по-тъп.
Викаш, в бедните държави не е нужно да ги отвличат. Те сами ги оставят в боклукчийските кофи, както канадците-ненужните им вещи пред дома.
P.P. Има връзка, дотолкова доколкото в богатите общества защитават слабите членове на обществото и ги пазят: жени, старци, деца, мързеливи бивши военни и т.н., докато в бедните - кучета ги яли!
Викаш, в бедните държави не е нужно да ги отвличат. Те сами ги оставят в боклукчийските кофи, както канадците-ненужните им вещи пред дома.
P.P. Има връзка, дотолкова доколкото в богатите общества защитават слабите членове на обществото и ги пазят: жени, старци, деца, мързеливи бивши военни и т.н., докато в бедните - кучета ги яли!
powered by pumpy
powered by pumpy
Едно време полицията в България идваше само защото съседът е чул, че разказваш вицове за Бай Тодор. В днешна България равнището на пресръпност е много по- ниско от това в Америка, Русия, Западна Европа. Въпреки калпавата полиция. Явно равнището на престъпност не зависи от това каква е полицията.Pyrelight написа:На кого бе, мозък?Павел написа:Ами, гениалний мозък, щото повечетоPyrelight написа:Oптикс ни манипулира некомпетентно за живота в България. Жорко ни убеждава компетентно за живота в Канада. По същия начин, както ни убеждава и за покривите.![]()
Ти ще си купиш ли дете, при положение, че полицията довтасва за отрицателно време у вас само защото съседът ти е заподозрял, че става нещо нередно? Кога ще доживеем да видим същото и у Булгаристан?
С полицейщина не бива да се хвалите.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Йорко,joro написа:В днешна България равнището на пресръпност е много по- ниско от това в Америка, Русия, Западна Европа. Въпреки калпавата полиция. Явно равнището на престъпност не зависи от това каква е полицията.
Това освен в "Наръчника на партийния агитатор за ГЕРБ " някъде другаде пише ли го?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- ablood
- Обратна връзка:
Аха, нали?joro написа: В днешна България равнището на пресръпност е много по- ниско от това в Америка, Русия, Западна Европа.
Ама не били компютри, а компоти.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Но хората пък са щастливи и възпитани. Приветливи, усмихнати.joro написа:Едно време полицията в България идваше само защото съседът е чул, че разказваш вицове за Бай Тодор. В днешна България равнището на пресръпност е много по- ниско от това в Америка, Русия, Западна Европа. Въпреки калпавата полиция. Явно равнището на престъпност не зависи от това каква е полицията.Pyrelight написа:На кого бе, мозък?Павел написа:Ами, гениалний мозък, щото повечетоPyrelight написа:Oптикс ни манипулира некомпетентно за живота в България. Жорко ни убеждава компетентно за живота в Канада. По същия начин, както ни убеждава и за покривите.![]()
Няма такъв Рай.
Пише го навсякъде в световните статистики.Ivan1007 написа:Йорко,joro написа:В днешна България равнището на пресръпност е много по- ниско от това в Америка, Русия, Западна Европа. Въпреки калпавата полиция. Явно равнището на престъпност не зависи от това каква е полицията.
Това освен в "Наръчника на партийния агитатор за ГЕРБ " някъде другаде пише ли го?
https://www.worldatlas.com/articles/mur ... untry.html"
https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp"
България и Канада са почти на едно ниво.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- ablood
- Обратна връзка:
Жорко, да я беше прочел тази статистика преди да напишеш , че в България равнището на пресръпност е много по- ниско от...Западна Европа. А се оказа даже по-високо.
Още повече прекрасно се знаем колко сме толерантни към тарикатшините и че хората в Канада и западна Европа звънят в полицията за неща, които в Българи се приемат за нормални. Това ни е 90% от проблема.
Още те чакаме да кажеш защо обяви Венецуела за "недокосната от социализъм"?
Още повече прекрасно се знаем колко сме толерантни към тарикатшините и че хората в Канада и западна Европа звънят в полицията за неща, които в Българи се приемат за нормални. Това ни е 90% от проблема.
Още те чакаме да кажеш защо обяви Венецуела за "недокосната от социализъм"?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Тая тема е малко делекатна. Значи в БГ проблемът е в органите на реда. Никой не си мърда пръста за нищо. Ти трябва сам да си движиш нещата. Няма толкова престъпност, но "ние ги ловим, те ги пускат".
В Канада, от това което съм чел, има прекалено много престъпност. Полицията си върши работата, но не могат да смогнат.
Това са две различни неща. Същото е и Западна Европа.
В Канада, от това което съм чел, има прекалено много престъпност. Полицията си върши работата, но не могат да смогнат.
Това са две различни неща. Същото е и Западна Европа.
В Канада няма престъпност. Нещо сте в грешка или не сте живели в Канада.Ttorontoo написа:
Това ирония ли е? Чел съм разни новини по CBS или друга медия за предозиране и обири и прочие...
Не може да не е ирония. Prace, чел съм ти мнения и винаги си била негативна за Канада. Знам, че си и в БГ де.
Ето ги бе...тарикатите...мислят се за богове...
Не може да не е ирония. Prace, чел съм ти мнения и винаги си била негативна за Канада. Знам, че си и в БГ де.
Ето ги бе...тарикатите...мислят се за богове...
- Pyrelight
- Напуснал форума
Къде си го чел точно? В коментарите на озлобена към целия свят булгаристанска свинкя?
За 15 години - само едно откраднато колело и то защото дъщеря ми 2 поредни нощи го остави на улицата.
Инак училищата са на един разкрач разстояние - начално и хай скуул.
Всеки ден съм свидетел гледайки през прозореца как крадат прибиращи се от училище съвсем сами деца.
За 15 години - само едно откраднато колело и то защото дъщеря ми 2 поредни нощи го остави на улицата.
Инак училищата са на един разкрач разстояние - начално и хай скуул.
Всеки ден съм свидетел гледайки през прозореца как крадат прибиращи се от училище съвсем сами деца.