виждаме с невъоръжено око какво има да правиш , като по цял ден драскаш по форумите , а хората в България си пият кафенцата по кафетата и си ебат колежките през работно време
ако не вярваш, ей го е танграта, попитай го да ти потвърди
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
myhata II написа:виждаме с невъоръжено око какво има да правиш , като по цял ден драскаш по форумите , а хората в България си пият кафенцата по кафетата и си ебат колежките през работно време
ако не вярваш, ей го е танграта, попитай го да ти потвърди
90% от постовете ми са в работно време, малко хора на тоя форум могат да се похвалят със същото. Другите 10 са предимно докато пия сутрешното си кафе. Свободното си време не го губя за простотии от типа на форуми.
И що трябва да питам Танграта след като имам по-голям стаж в БГ от него ?
miteto написа:На бас по $1000 че си по-дърт. Идваме с хилядарката и шофьорската книжка при някой свидетел и който е по-малък печели, майна.
Ще ти върже тенекия, мухЪтЪ не е по сериозните приказки. Аз така навремето се вързах да го чакам на летището във Ванкувър. Така и не дойде.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
myhata II написа:айде пак почнахме да говорим за пенсионери
бах тоя форум само пенсионери ли имало тука ?
Ми не знам Муха, но ти със сигурност си по-дърт от мен
мисля че съм по малък
На бас по $1000 че си по-дърт. Идваме с хилядарката и шофьорската книжка при някой свидетел и който е по-малък печели, майна.
Не може ли снимка на шофьорската книжка на лични ? Или смяташ, че мухата ще те изпързаля като снима тая на някой друг ...
Нема значка кой е по-дърт, и двамата сте големи "младежи", над 40.