А ако се върнеш и прочетеш поста и ще видиш, че тя упорито говори за брак. След 20 години раздяла малко късно се е сетила за анулирането му, не мислиш ли?agent Ozo написа: И наистина разни "многознайковци" като Бистрето не бива да се месят, защото само объркват човек.
Такива именно са заблудили потребителката, че не може да подаде молба за развод в България и че ѝ е необходим адвокат, който да е наясно и с канадското законодателство по въпросите за брака. А истината е, че след като се завежда делото в България, то ще се води там и изцяло по българските закони.
Така някой такъв като теб ѝ е казал, че не може да заведе дело за развод в България, след като не е регистрирала брака си там.Не знам дали можете да се разведете с него в България, след като бракът ви е сключен в Канада.
Чудесно! Сега остава и да престанеш да се месиш с изказвания от типа -"абе не знам как е, ама да се изкажа". Аз като не знам нещо, не се обаждам.Pyrelight написа:Аз поне си признавам, че не знам
Само дето това не го решаваш ти и никак, ама никак не зависи от теб. Ти можеш само да ми опонираш като изобличаваш грешните ми твърдения и съвети, така както аз го правя спрямо теб.И форумът не е мястото, където трябва да пита, още по-малко теб!
За теб това е вярно, без всякакво съмнение.Разни бивши военни и аз сме само за ташак на потребителите на Бг-Канада.
И аз си помислих за него, ама реших тоя път да си трая, че да не вземе пак някой да се засегне.myhata II написа:извинете, вие не бяхте ли от Русе ?
Не може. Би трябвало да знае. Трябва да са и изпратили вече документи. Тя говореше, че съпругът я заплашвал ...Да и вземе имането от държава, която е на опашката на Европа.ablood написа:По-скоро би трябвало да се поинтересуваш дали все още си женена. Може да се окаже, че си разведена, или вдовица от много отдавна.
Ми аз както гледам са дигнали ръце и от теб, ама добре че си вярваш, че помагаш.agent Ozo написа: Само дето това не го решаваш ти и никак, ама никак не зависи от теб.
Pyrelight написа:Аз поне си признавам, че не знам, само че не съм хлъзгав като теб и не си поправям постовете. И форумът не е мястото, където трябва да пита, още по-малко теб!
П.П. Само искам да кажа в заключение, че съм безкрайно благодарен от време-на време да се намират хлъзгави доброжели, които информират или дезинформират (избери си ти). Особено, когато страната в спора е противоположната на твоята.![]()
Защото законите трябва да се спазват, независимо дали сме в Канада или България. А тези, които могат да ни дадат компетентен съвет са единствено и само хората, които са учили за това - юристите.
Разни бивши военни и аз сме само за ташак на потребителите на Бг-Канада.
трай си.roumensp написа:И аз си помислих за него, ама реших тоя път да си трая, че да не вземе пак някой да се засегне.myhata II написа:извинете, вие не бяхте ли от Русе ?
Aре, бе! Ти колко ника направи? И почна да се си се смееш сам като Мухата. Поне да беше смешно...Pavel M написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
точно така щерьо,чак сега ли го прозря
за какво те вземат потребителите на форума казваш.ти го каза.Pyrelight написа:Aре, бе! Ти колко ника направи? И почна да се си се смееш сам като Мухата. Поне да беше смешно...Pavel M написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
точно така щерьо,чак сега ли го прозря
Че те и теб те взимат за същото. Присмял се хърбел на щърбел!Pavel M написа:за какво те вземат потребителите на форума казваш.ти го каза.Pyrelight написа:Aре, бе! Ти колко ника направи? И почна да се си се смееш сам като Мухата. Поне да беше смешно...Pavel M написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
точно така щерьо,чак сега ли го прозря![]()
а аз иначе имам някъде около 15 ника тука,но само един активен
е и. на мен такава ми е ролята,а ти играеш себе сиPyrelight написа:Че те и теб те взимат за същото. Присмял се хърбел на щърбел!Pavel M написа:за какво те вземат потребителите на форума казваш.ти го каза.Pyrelight написа:Aре, бе! Ти колко ника направи? И почна да се си се смееш сам като Мухата. Поне да беше смешно...Pavel M написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
точно така щерьо,чак сега ли го прозря![]()
а аз иначе имам някъде около 15 ника тука,но само един активен
Не виждаш ли, че като изпляска някой някоя простотия веднага ти търсят на теб отговорност.