Лиске,аз на твое място, бих вдигнала скандал и бих закрила сметката. Ще си открия нова в друга банка като толкова знаят...
регулярно пращане на пари
- sara
- Рошава гарга
ako prosto si polzvate vashte chekove , пишете името на полуателя там, можете и да ги пратите по пощата (без никакви доп разходи или оставяте postdated чекове) и там си ги носи човек в банката и в зависимост от банката се чака около 3-4 седмици и удържат 1-2% (доколкото си спомням)Di ana написа:I az sam si go mislila tova za poimennite chekove...
Problema e che kogato platish za kurier da gi dostavi do BG...pak izlizat edni 30 dolara razhod...
Popravete me ako gresha tai kato ne sam proverjavala s tochnost...
- sara
- Рошава гарга
мда... аз като бях в бг го пробвахме със сестра миsasho71 написа:това с чековете е интересно. значи пиша чек , слагам го в плика и айде за бгтам в която и да е банка се отива и се получават парите. демек ще излезе 1.40$ + 1-2% комисиона на българската банка...правилно ли съм разбрал?
аз и написах чек (тогава с дата след 1-2 месеца)-чек като тоя дето давам за наем и подобни и просто написах нейното име....
тя го занесе в банката си (в повечето случаи мисля трябва да имаш сметка в някоя) , те ти го вземат, и след няколко седмици парите са ти по сметката
ако е във валута различна от кад ти минават кад през бгл и после съответната валута
всички банки имат ралични срокове и такси, но в общия случай е около 2% там, тук нищо не ти вземат и се бави.... може да се напишат няколко чека и те там всеки месец да си ги носят в банката и на следващия да си имат парите....
Ние изпращаме всеки месец пари с кредитна карта.Извадихме трети екземпляр на една и съща сметка,обадихме се в банката и обеснихме че всеки месец ще се тегли определена сума и така вече почти година и половина няма проблем.За 100$-излиза около 8$разноски.Става въпрос за мастър карт към банка Canadian tire.
-
Di ana
- Обратна връзка:
VZ POPITAH ZA DRUG EKZEMPLAR NA VISA CARTATA,KOJATO IMAM, NO MI OBJASNIHA CHE SHTOM LICETO E IZVAN CANADA NE MOZE DA BADE IZDADENA DRUGA KARTA.
PREDPOLAGAM CHE OTNOVO TUK PRICHINATA E NESASHTESTVUVASHTIA SAPRUG V MOJATA SITUACIA...
CHOVEK NA MOMENTI SE ZAMISLJA DALI NAISTINA BRAKA NJAMA I POZITIVI...
PREDPOLAGAM CHE OTNOVO TUK PRICHINATA E NESASHTESTVUVASHTIA SAPRUG V MOJATA SITUACIA...
CHOVEK NA MOMENTI SE ZAMISLJA DALI NAISTINA BRAKA NJAMA I POZITIVI...
-
babinoyarentze
-
babinoyarentze