roumensp написа:Дреме ми на шалтера какво слагат в бирата, аз я пия за удоволствие, не за дълголетие. Но ако някой вземе да ритне камбаната от царевичния сироп в Гинеса, може и да я сменя с друга.
е ако пиеш един път в годината, леле шалтера !
Ако пиех по 10 всеки ден можеше да обвинявам царевичния сироп за биреното си шкембе, ама уви, не го правя.
България не е добро място за живеене, защото децата там нямат спирачки. Да вземе един 6-годишен ахмак да блъсне докато тичал към парка джипа на един кмет. Пристигналия полицай описал подробно случая, как детето се е блъснало в колата и и е смачкало калника и изкривило гумата и джантата на горкия кмет. От съда, в района на кмета разбира се, са се произнесли че няма доказателства за престъпление и са освободили детето от отговорност. То не знам дали е било в съда, понеже се е задържало в болницата, поради високата скорост, с която е тичало се е наложило да му извадят далака и да му изрежат половината черен дроб. Кмета също е проявил милост и не завел дело за покриване щетите по джипа му. Аз ако съм си в България ще ме е страх да карам кола, като знам колко много безотговорни деца бягат по улиците, може да ме блъснат и да си замина скоропостижно на ония свят. Който иска подробности по случая, да погледне българските новини.
IFF написа:България не е добро място за живеене, защото децата там нямат спирачки. Да вземе един 6-годишен ахмак да блъсне докато тичал към парка джипа на един кмет. Пристигналия полицай описал подробно случая, как детето се е блъснало в колата и и е смачкало калника и изкривило гумата и джантата на горкия кмет. От съда, в района на кмета разбира се, са се произнесли че няма доказателства за престъпление и са освободили детето от отговорност. То не знам дали е било в съда, понеже се е задържало в болницата, поради високата скорост, с която е тичало се е наложило да му извадят далака и да му изрежат половината черен дроб. Кмета също е проявил милост и не завел дело за покриване щетите по джипа му. Аз ако съм си в България ще ме е страх да карам кола, като знам колко много безотговорни деца бягат по улиците, може да ме блъснат и да си замина скоропостижно на ония свят. Който иска подробности по случая, да погледне българските новини.
Чух нещо за горният случай, но не съм запознат с подробностите..
В интерес на истината карат много откачено в БГ.. Изпреварват от ляво от дясно, не спазват ограниченията за скороста, не дават предимство на пешеходците..
Всичко е въпрос на гледна точка обаче.. Навремето като живеех в Коста Рика в БГ ми се струваше много "спокойно" за шофиране. Сега като го сравнявам с Канада е луТница..
България не е добро място за живеене, защото българските политици винаги са били продажници и страната ни отдавна не помни какво значи държавен суверенитет. Преди всички властници ходеха на челобитие в Москва, а днес гънат снаги във Вашингтон. Там се решават въпросите на българската политика, а не в София. То е ясно и в чий интерес.
Санкциите срещу Русия и енергийните проекти в България и региона са били основните въпроси, разгледани по време на визитата на министър Даниел Митов в САЩ вчера, съобщи външното ни министерство. Изграждането на газовата връзка с Гърция и на терминал за втечнен природен газ край Александруполис са били акцент в разговора му със спецпратеника по международните енергийни въпроси на Държавния департамент Амос Хокстийн. Сътрудничеството със САЩ в областта на санкциите и увеличаването на тяхната ефективност е било темата на срещата на Митов с координатора на Държавния департамент по политиката на санкции Даниел Фрийд.
И какво като е нямало обсъждане в правителството или парламента дали да не предложим да станем щат на САЩ, то "де факто" си е реалност.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
agent Ozo написа:България не е добро място за живеене, защото българските политици винаги са били продажници и страната ни отдавна не помни какво значи държавен суверенитет. Преди всички властници ходеха на челобитие в Москва, а днес гънат снаги във Вашингтон. Там се решават въпросите на българската политика, а не в София. То е ясно и в чий интерес.
Има и шорт-кът: Посланика идва или се ходи до US посолството на инструктаж.
=====
И какво като е нямало обсъждане в правителството или парламента дали да не предложим да станем щат на САЩ, то "де факто" си е реалност.
Което, както е тръгнало, ще ни построи може би и непристъпна стена по южната, турска и гръцка граница.
Което, както е тръгнало, ще ни построи може би и непристъпна стена по южната, турска и гръцка граница.
Абе американците не могат ни спасят ни от турците, ни от гърците. Щото и двете държави са членки на НАТО та няма как да се приложи прословутия Чл.5 от договора.
Току виж станало така, че се наденем именно на този Член, на който се надявахме да ни опази от вразите.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
agent Ozo написа:България не е добро място за живеене, защото българските политици винаги са били продажници и страната ни отдавна не помни какво значи държавен суверенитет. Преди всички властници ходеха на челобитие в Москва, а днес гънат снаги във Вашингтон. Там се решават въпросите на българската политика, а не в София. То е ясно и в чий интерес.
Санкциите срещу Русия и енергийните проекти в България и региона са били основните въпроси, разгледани по време на визитата на министър Даниел Митов в САЩ вчера, съобщи външното ни министерство. Изграждането на газовата връзка с Гърция и на терминал за втечнен природен газ край Александруполис са били акцент в разговора му със спецпратеника по международните енергийни въпроси на Държавния департамент Амос Хокстийн. Сътрудничеството със САЩ в областта на санкциите и увеличаването на тяхната ефективност е било темата на срещата на Митов с координатора на Държавния департамент по политиката на санкции Даниел Фрийд.
Пита се ти що им чешеше мъъете на властниците докато си биеха челото в Москва, а сега ревеш като вдовица за гуй?
А иначе България не е добро място за живеене, щото и досега са същите комунета като теб на власт.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ivan1007 написа:
Пита се ти що им чешеше мъъете на властниците докато си биеха челото в Москва, а сега ревеш като вдовица за гуй?
А иначе България не е добро място за живеене, щото и досега са същите комунета като теб на власт.
Мръснишката ти уста е неизчерпаем лайномет, но това не може да скрие факта, че си ги чесал яко предишните властници, за да им държиш толкова гарец днес.
Смешното е, че тогава си показвал усърдие и, че ти е приятно, а днес изкарваш, че ти е било гадно, тъй като било насилствено.
Ако всички бяха чесачи като теб режима нямаше да просъществува и 5 години, а той изкара 45. Разпадна се, когато станахте над 1 000 000 партийните чесачи и лапачи. Това със семействата ви правеше половината от населението. То само да лапахте пак нямаше да фалирате държавата ми вие всячески пречехте на тези дето ви хранеха. В БНА и МВР фуражките пък бяхте само чесачи и търтеи.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ivan1007 написа:Ако всички бяха чесачи като теб режима нямаше да просъществува и 5 години, а той изкара 45. Разпадна се, когато станахте над 1 000 000 партийните чесачи и лапачи. Това със семействата ви правеше половината от населението. То само да лапахте пак нямаше да фалирате държавата ми вие всячески пречехте на тези дето ви хранеха. В БНА и МВР фуражките пък бяхте само чесачи и търтеи.
Ха, ха, ха...черна завист те е гризла десетилетия, то се вижда.
Ченге ли не можа да станеш, в партията ли не те приеха, или не те одобриха за военен? Поради непригодност като част от фамилия, "засегната от мероприятията на народната власт".