Kan_Tangra написа:optics написа:Kan_Tangra написа:
Аз в бг вадя повече кинти, отколкото ти, във Ванкувър. Купил съм няколко апартамента кеш. Т.е. не само не плащам наем или ипотека, а на мен ми плащат.
До работа пътувам 2.5км, а мога и да ги вървя през парка.
Кое точно да не ми харесва?

Значи виж ся - това е разликата между теб и мен. Аз няма да ти обясня кое точно да не ти харесва, защото ако ти харесва се радвам за теб - нека си ти харесва.
Аз пиша в тоя форум и с други които са избягали от българската действителност (и такива които искат да избягат) си обсъждаме какво не ни харесва във въпросната. Това че ти си все още във форума и ти е неприятно да четеш нашите коментари си е твой проблем, просто защото си в грешния форум, а не че някой специално тебе иска да дразни.
Но айде добре, четеш си нервиш си се. Ако беше само това. Ти обаче отиваш по-далеч - пускаш коментари целящи да ни обяснят защо трябва да не ни харесва в Канада. (под предлог новопристигащите да знаели "истината").
Не виждам защо трябва да ме тревожи разликата между мен и теб. Да не си еталон!?
И това че ти, и други пишете в този форум, защото не ви харесвало в България, и искате да се навивате взаимно, с полувярна и откровено невярна информация, това прави ли го основна цел и смисъл на форума!?
Ти откога стана собственик на бгканада!?
Ако лъжа нещо, изхвърлете ме, запушете ми устата, баннете ме. Ако не, и не обиждам никого, имам право да пиша!
Лъжеш, и ти си който поднася невярна информация за Канада, която не познаваш и за България, за която обиккновено приемаш желаното за действително.
В България има толкова много неща, които ми харесват, но те не са презастроеното в стил мутробарок Черноморие, с плувналите изпражнения във водата и разпльосканите мамаши и колхозници на брега с 2 шезлонга и чадър за 20 лева.
Теб продължава да те бие комплекса и смешните ти изцепки, че в Канада няма сирене, само в България цветята миришат и че ядеш български екологично чисти домати преди да са засадени (списъкът не е пълен) само го засилват.
Щастливият човек няма нужда да отрича красивото, защото го е загубил или не го е намерил.