От немай къде беше първата работа преди 4 години, ама тогава знаех само "Yes" and "No"myhata II написа:аа ок, щом ти харесва, мислех че си се хванал от немай къде!

От немай къде беше първата работа преди 4 години, ама тогава знаех само "Yes" and "No"myhata II написа:аа ок, щом ти харесва, мислех че си се хванал от немай къде!
Мух, защо се изненадваш?myhata II написа:аа ок, щом ти харесва, мислех че си се хванал от немай къде!
Ами за разлика от тебе, има доста хора които харесват живота си и не се оплакват, че китайчетата са ги изгонили от баскетболното игрище, или че с някой си не си могъл да се разминеш на улицатаKan_Tangra написа:Мух, защо се изненадваш?myhata II написа:аа ок, щом ти харесва, мислех че си се хванал от немай къде!
Не знаеш ли, че в бг канада всеки прави точно това, което му харесва, работи каквото му харесва, живее в който град и квартал му харесва, пътува на ден толкова километри, колкото му харесва, печели колкото му харесва, харчи колкото му харесва, климатът е точно какъвто му харесва.
Изобщо ако има рейтинг, съм сигурен, че раят ще е с около 8.5/10, все ще има някой, да не му харесват разни неща, скучно, прекалено топло, прекалено слънчево, прекалено много ангели, а Канада ще е с около 100 от 10. Като всеки показател ще е на около 10 пъти максимума.
![]()
![]()
speedy написа:Интересното при канадските простотии е, че някои достигат до Канада, дори след като са я напуснали.
А бтв, кой те излъга, че не харесвам живота си?fighter написа:Ами за разлика от тебе, има доста хора които харесват живота си и не се оплакват, че китайчетата са ги изгонили от баскетболното игрище, или че с някой си не си могъл да се разминеш на улицатаKan_Tangra написа:Мух, защо се изненадваш?myhata II написа:аа ок, щом ти харесва, мислех че си се хванал от немай къде!
Не знаеш ли, че в бг канада всеки прави точно това, което му харесва, работи каквото му харесва, живее в който град и квартал му харесва, пътува на ден толкова километри, колкото му харесва, печели колкото му харесва, харчи колкото му харесва, климатът е точно какъвто му харесва.
Изобщо ако има рейтинг, съм сигурен, че раят ще е с около 8.5/10, все ще има някой, да не му харесват разни неща, скучно, прекалено топло, прекалено слънчево, прекалено много ангели, а Канада ще е с около 100 от 10. Като всеки показател ще е на около 10 пъти максимума.
![]()
![]()
И за града и квартала си много прав - живея точно където искам
Затова не сме си купили къща още, точно защото живеем където искаме
И за печеленето и харченето също си много прав
И от климата няма какво да се оплача -тук е меко и приятно, утре може да съм на 40С в Юма, вдруги ден в Юта на минус 20С. Това са нещата дето ми харесват Тангра
А ти си маай Странджанки в Морската градина на Бургас, не ми пречиш
Хахахахахаха, браво на теб. Доста невероятно звучи за човек, който му се свидеше да си купи една свястна кола и търкаляше години наред королката. Вярвам ти, Тангра, вярвам тиKan_Tangra написа: А бтв, кой те излъга, че не харесвам живота си?
Аз в бг вадя повече кинти, отколкото ти, във Ванкувър. Купил съм няколко апартамента кеш. Т.е. не само не плащам наем или ипотека, а на мен ми плащат.
До работа пътувам 2.5км, а мога и да ги вървя през парка.
Кое точно да не ми харесва?
Значи виж ся - това е разликата между теб и мен. Аз няма да ти обясня кое точно да не ти харесва, защото ако ти харесва се радвам за теб - нека си ти харесва.Kan_Tangra написа: Аз в бг вадя повече кинти, отколкото ти, във Ванкувър. Купил съм няколко апартамента кеш. Т.е. не само не плащам наем или ипотека, а на мен ми плащат.
Боец, няма противоречие. Така прави човек, който е решил да пести в Канада за да купува имот/и в България.fighter написа:Хахахахахаха, браво на теб. Доста невероятно звучи за човек, който му се свидеше да си купи една свястна кола и търкаляше години наред королката. Вярвам ти, Тангра, вярвам тиKan_Tangra написа: А бтв, кой те излъга, че не харесвам живота си?
Аз в бг вадя повече кинти, отколкото ти, във Ванкувър. Купил съм няколко апартамента кеш. Т.е. не само не плащам наем или ипотека, а на мен ми плащат.
Озо, наистина ще се радвам да е така, най-малкото защото си е изкарал (и изстрадал) парите с честен труд. Танграта обаче според мен е скръндза, а такива хора много трудно се решават на каквато и да е покупка. Та кога се върна в България и кога успя да ги накупи тези няколко апартаментаagent Ozo написа:Боец, няма противоречие. Така прави човек, който е решил да пести в Канада за да купува имот/и в България.fighter написа:Хахахахахаха, браво на теб. Доста невероятно звучи за човек, който му се свидеше да си купи една свястна кола и търкаляше години наред королката. Вярвам ти, Тангра, вярвам тиKan_Tangra написа: А бтв, кой те излъга, че не харесвам живота си?
Невероятно щеше да е ако се бе хвалил с тузарски автомобили, яхти и т.н. в Канада, след което да се изцепи, че и спестил за няколко апартамента в България.
има смисъл в това, което озо казва.agent Ozo написа:Боец, няма противоречие. Така прави човек, който е решил да пести в Канада за да купува имот/и в България.fighter написа:Хахахахахаха, браво на теб. Доста невероятно звучи за човек, който му се свидеше да си купи една свястна кола и търкаляше години наред королката. Вярвам ти, Тангра, вярвам тиKan_Tangra написа: А бтв, кой те излъга, че не харесвам живота си?
Невероятно щеше да е ако се бе хвалил с тузарски автомобили, яхти и т.н. в Канада, след което да се изцепи, че и спестил за няколко апартамента в България.
Мисля, че Танграта няма канадски манталитет и затова се прибра в БГ. Гоод фор хим.fighter написа:Озо, наистина ще се радвам да е така, най-малкото защото си е изкарал (и изстрадал) парите с честен труд. Танграта обаче според мен е скръндза, а такива хора много трудно се решават на каквато и да е покупка. Та кога се върна в България и кога успя да ги накупи тези няколко апартаментаagent Ozo написа:Боец, няма противоречие. Така прави човек, който е решил да пести в Канада за да купува имот/и в България.fighter написа:Хахахахахаха, браво на теб. Доста невероятно звучи за човек, който му се свидеше да си купи една свястна кола и търкаляше години наред королката. Вярвам ти, Тангра, вярвам тиKan_Tangra написа: А бтв, кой те излъга, че не харесвам живота си?
Невероятно щеше да е ако се бе хвалил с тузарски автомобили, яхти и т.н. в Канада, след което да се изцепи, че и спестил за няколко апартамента в България.И то човек живял 10 и повече години в Канада, и придобил местен манталитет. А знаем, че канадците много тудно взимат решения и са царе на отлаганията. Това последното можем да го добавим към канадските простотии
Кво банково робство, като вземеш кола с 0 % лихва, а таратайката струва майка си и баща си за поддръжка?prace написа:Мисля, че Танграта няма канадски манталитет и затова се прибра в БГ. Гоод фор хим.fighter написа:Озо, наистина ще се радвам да е така, най-малкото защото си е изкарал (и изстрадал) парите с честен труд. Танграта обаче според мен е скръндза, а такива хора много трудно се решават на каквато и да е покупка. Та кога се върна в България и кога успя да ги накупи тези няколко апартаментаagent Ozo написа:Боец, няма противоречие. Така прави човек, който е решил да пести в Канада за да купува имот/и в България.fighter написа:Хахахахахаха, браво на теб. Доста невероятно звучи за човек, който му се свидеше да си купи една свястна кола и търкаляше години наред королката. Вярвам ти, Тангра, вярвам тиKan_Tangra написа: А бтв, кой те излъга, че не харесвам живота си?
Невероятно щеше да е ако се бе хвалил с тузарски автомобили, яхти и т.н. в Канада, след което да се изцепи, че и спестил за няколко апартамента в България.И то човек живял 10 и повече години в Канада, и придобил местен манталитет. А знаем, че канадците много тудно взимат решения и са царе на отлаганията. Това последното можем да го добавим към канадските простотии
Канадския манталитет е да се влиза с двата крака здраво в борчове , за да има от всичко по много и голямо. И ако някой е търкалял стара королка в Канада, значи не е станавл канадец, а е останал реалист и е стоял далече от банковото робство.