НЕ, на втори кабинков лифт в Пирин !

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: НЕ, на втори кабинков лифт в Пирин !

Мнение от ablood »

1.
jovani написа:Ако наистина има такива опашки за съществуващият лифт, то мнението на голяма част от съфорумците, че:
- Няма достатъчно желаещи да карат ски в Банско, поради презастрояването, цените и пр. не е вярно.
2.
jovani написа:Но мога да цитирам поне 3-ма, ако не и повече от тези, които смятат, че презастрояването и високите цени са довели до намаляване на трафика от туристи.
3.
jovani написа:Добре, мнението ми беше пресилено - човекът е само един.
За да не се "хващаме за думите ти" спри да подкрепяш гледната си точка с измислици и лъжи! Връзват им се само тези на твоето ниво.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

jovani написа:Е, нали беше по-скъп от Австрия? Последно евтин ли е, или е скъп?
:drunk:

Сезонната карта за съоръженията е по-скъпа от тая за цял Тирол, а самият курорт е "нескъп и некачествен" (казано от ръководител на катедра "Туризъм" в ЮЗУ, не от мен):
http://kanal3.bg/news/comments/26252-Ba ... ven-kurort"

Но според него за това допринася и липсата на втора въжена линия.

Сега да не почнеш да сравняваш с цените около tar sands в Албърта .... :rofl:
jovani

Мнение от jovani »

ablood написа:1.
jovani написа:Ако наистина има такива опашки за съществуващият лифт, то мнението на голяма част от съфорумците, че:
- Няма достатъчно желаещи да карат ски в Банско, поради презастрояването, цените и пр. не е вярно.
2.
jovani написа:Но мога да цитирам поне 3-ма, ако не и повече от тези, които смятат, че презастрояването и високите цени са довели до намаляване на трафика от туристи.
3.
jovani написа:Добре, мнението ми беше пресилено - човекът е само един.
За да не се "хващаме за думите ти" спри да подкрепяш гледната си точка с измислици и лъжи! Връзват им се само тези на твоето ниво.
Ако съм допуснал една грешка от многото ми мнения, това прави ли останалите ми мнения невярни?
Можеш ли да посочиш други невярни твърдения?
Темата за Банско е разпиляна на няколко места из форума, мненията на потребителите са ол овър дъ плейс:
1. Конкретната тема
2. http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 82&start=0
3. http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 36&t=49070
4. http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 22&t=49078
Нихилистите, практикуващи националният спорт "оплюй родината" също си личат, както в тази тема, така и в останалите.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Всяка заловена джебчийка реве, че и е за първи път. Знае, че никой не и вярва, но пак настоява.
jovani

Мнение от jovani »

ablood написа:Всяка заловена джебчийка реве, че и е за първи път. Знае, че никой не и вярва, но пак настоява.
По тази логика при теб сълзите не трябва да спират да текат.
Но стига сме го обръщали на персонални атаки - съредоточете се в/у мнението на потребителя, а не в/у личността му, както е описано в правилата на форума.
В този случай съм допуснал техническа грешка от това, че съм обединил смисъла от четирите теми, посочени по-горе и съм генерализирал заключението в тази тема.
Признавам си, че грешката е в моят телевизор.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

А ще постнеш ли доказателство, че наистина си завел 2 съдебни дела срещу администрацията на блока. И там директно те нарекох лъжец.
jovani

Мнение от jovani »

ablood написа:А ще постнеш ли доказателство, че наистина си завел 2 съдебни дела срещу администрацията на блока. И там директно те нарекох лъжец.
Едно съдебно дело. Никога не съм казвал 2 съдебни дела.
Какво доказателство смяташ, че ти е необходимо?
Все още си пазя всички документи от делото. Мога да ти напиша кейс номера на л.с. ако искаш. Ако искаш мога да ти направя копие на някои страници или дори споразумението, което сме постигнали с имената на адвоката на опонентите. Адвокатската кантора беше "Heenan Blaikie", където са практикували Жан Кретиен и Пиер Трюдо.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

jovani написа:
ablood написа:А ще постнеш ли доказателство, че наистина си завел 2 съдебни дела срещу администрацията на блока. И там директно те нарекох лъжец.
На Март 05, 2012 написа:
jovani написа:Апропо в момента съм завел 2 дела срещу кондоминиум корпорацията, заради лумпенското отношение на борда на директорите.
И после имаше наглостта да изтипосаш:
jovani написа:Аз никога не лъжа - делата са за правото да паркирам второ превозно средство - мотоциклет по едно и също време заедно с колата ми, а второто е за харазмент, дискриминация, опрешън и дефамейшън.
Виж си първия ред от подписа!
jovani

Мнение от jovani »

ablood написа:
jovani написа:
На Март 05, 2012 написа:
jovani написа:Апропо в момента съм завел 2 дела срещу кондоминиум корпорацията, заради лумпенското отношение на борда на директорите.
И после имаше наглостта да изтипосаш:
jovani написа:Аз никога не лъжа - делата са за правото да паркирам второ превозно средство - мотоциклет по едно и също време заедно с колата ми, а второто е за харазмент, дискриминация, опрешън и дефамейшън.
Виж си първия ред от подписа!
Може би съм имал в предвид 2 различни обвинения. На моето дело имаше каунтър клейм от ответниците и след това още един каунтър клейм от моя страна.
Както и да е - ще си направя труда да публикувам във форума това, което беше релевант и няма нон дисклоужър.
Дай ми малко време да подготвя документите и да излича моите имена и адрес.
Тази информация е интересна да се види, за да се добие представа за средствата, които използват някои адвокати в Канада.
Но имам едно условие към теб: ще те помоля да ми се извиниш ако ти покажа, че е имало дело.
Съгласен ли си?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Обещавам, при това без ирония. Само да видин за един и същи адрес дело за "правото да паркирам второ превозно средство - мотоциклет по едно и също време заедно с колата ми, а второто е за харазмент, дискриминация, опрешън и дефамейшън."

Предполагам обаче, че пак, ще установиш "неточности", или ще постнеш нещо копнато от някъде.
jovani

Мнение от jovani »

ablood написа:Обещавам, при това без ирония. Само да видин за един и същи адрес дело за "правото да паркирам второ превозно средство - мотоциклет по едно и също време заедно с колата ми, а второто е за харазмент, дискриминация, опрешън и дефамейшън."

Предполагам обаче, че пак, ще установиш "неточности", или ще постнеш нещо копнато от някъде.
Няма да има неточности, нито нещо копнато от някъде, но няма да давам информация за вторият каунтър клейм, защото са замесени 3-ти лица.
Това, което ще дам ще е интересно за читателите, за да видят същината на проблема - останалото са ирелевант факти, които не ви засягат и както казах са замесени и други хора, живеещи в билдинга и мои съседи.
Предполагам на всички е ясно, че ако първата част от изложението ми е релевант и фактологична, то бихте могли да допуснете, че и втората част я има.
И отново да напиша - действително имаше два зависими кейса - единият беше свързан с мотоциклета, а вторият с дефамейшън, но няма да давам информация за вторият, защото не смятам, че е толкова поучителна.
Резултатите ще са готови до няколко минути.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Не симулирай грижа за трети лица (на никой не му дреме за тях), а ми наври в наглото лице доказателство, че си съдил админицтрацията за "харазмент, дискриминация, опрешън и дефамейшън".

Засрами ме, че съм те обвинил в лъжа!
jovani

Мнение от jovani »

ablood написа:Не симулирай грижа за трети лица (на никой не му дреме за тях), а ми наври в наглото лице доказателство, че си съдил админицтрацията за "харазмент, дискриминация, опрешън и дефамейшън".

Засрами ме, че съм те обвинил в лъжа!
Ти се засрами сам, по никакъв начин не съм задължен да ти давам отговор, правя го за да ви демонстрирам наглостта на адвокатите в Онтарийската правна система.
Нито имам право, нито смятам че е коректно да давам информация за трети лица в публичен форум, които не са ме оторизирали за това, още повече, че всички останали в този форум са анонимни.
Ето го началото на историята, ако преценя ще дам и повече информация - за щастие едно от изискванията ми в крайното споразумение беше да не се използва нон дислоужър, така че мога и това да дам, ако реша:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =2&t=49092
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

.
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа:Проблемът на Банско е, че в града има двойно повече места в хотели, отколкото е капацитета на ски съоръженията. Хубаво е, че не може да се строи в планината, защото иначе щеше да се застрои като София, Ню Йорк и Мексико Сити заедно. Ски естествено няма да има къде да се карат.

Резултата от презастрояването е славата на Банско като евтин и некачествен курорт. Дори и евтинията не е способна да го запълни - евтини са ни цените, евтини са ни жените.
Хотелите и пистите са напълно достатъчни, даже в най-активния сезон има много свободни места в семейните хотели. Пистите също могат да поемат много повече скиори. Слабото място е извозването на туристите от града до пистите, които са на повече от 5 км по права линия от града. Един лифт е недостатъчен, трябва още един. Сравнението на цените в Банско и другите курорти трябва да обхваща всички разходи- храна, нощувки, транспорт, а не само цената на лифт-картите.
Кабинковият лифт работи и през лятото, когато също идват много туристи. Банско не е само ски-център. През всички сезони идват хора, и носят приходи на местните.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Публикувай отговор