cancel na credit card i history-to
cancel na credit card i history-to
zakrivane na niakoia creditna karta otraziava li se na credit recorda?
Parvata mi karta e Green Visa na TD,ama sikam da mina na Emerald stoto e po izgodna lihvata i ne mi triabva tazi Green veche,imam i master card i american express i ot HBC,daje mislia i da si napravia i cancel na American expresa,che na dve mesta fundamentalni ne priemali takava.
Parvata mi karta e Green Visa na TD,ama sikam da mina na Emerald stoto e po izgodna lihvata i ne mi triabva tazi Green veche,imam i master card i american express i ot HBC,daje mislia i da si napravia i cancel na American expresa,che na dve mesta fundamentalni ne priemali takava.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
Re: cancel na credit card i history-to
Моят (чисто субективен) съвет е да не закриваш Green Visa-та - след като това е първата ти кредитна карта, кредитната ти история започва от момента в който я получил и закриеш ли я, има вероятност да загубиш част от кредитната си история, т.е. времето през което си имал само тази Green Visa. А винаги е по-добре кредитната ти история да е по-дълга.No667 написа:zakrivane na niakoia creditna karta otraziava li se na credit recorda?
Няма никакъв проблем да имаш няколко карти, дори и някои от тях да не ги ползваш, така че направи си Emerald, ползвай си я, а Green Visa можеш да я прибереш някъде и да не я ползваш въобще.
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Az ne mislia,che kreditnata istoria se "gubi".Ako izobshto moje da se kaje taka.Niama logika.Tova e zapis v sistemata.Osven tova kogato imash Emerald celia balans ot Green-a se prehvarlia na Emerald-a.
Kogato zakrivash Green ti kazvat,che ako v badeshte otnovo kandidatstvash za Green shte triabva otnovo da ti praviat credit evaluation,a niama da ti ia izdavat avtomatichno na baza tova,che predi si imal sashtata karta.
Kogato zakrivash Green ti kazvat,che ako v badeshte otnovo kandidatstvash za Green shte triabva otnovo da ti praviat credit evaluation,a niama da ti ia izdavat avtomatichno na baza tova,che predi si imal sashtata karta.
Аз закрих акаунта и първата си карта, именно по съвет на служителка в банка- BMO и нищо не се е отразило на кредит досието ми.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Че ти какво правиш в нашата банка?Кума Лиса написа:Аз закрих акаунта и първата си карта, именно по съвет на служителка в банка- BMO и нищо не се е отразило на кредит досието ми.
Я да си оставиш паричките на британската колумбия!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Re: cancel na credit card i history-to
Всяко откриване и закриване на кредитна карта се отразява в кредитната история. В случая ще пише че сметкта е закрита по искане на клиента. Не е негативано, даже напротив - ако имащ повече кредитни карти, които не ползваш си намаляваш credit score. Така че махай старата карта без да се притесняваш. Дръж само тези. които реално използваш.No667 написа:zakrivane na niakoia creditna karta otraziava li se na credit recorda?
Този въпрос трябва да е дъвкан вече във форума. Потърси "credit history" и "credit score".
A IvHaydu изобщо да не си въобразява, че парите на Кума Лиса са заминали за Монреал. BMO няма нищо общо с Quebec, въпреки името си. Е , има и клонове там като другите банки. Парите на Кума Лиса са на топло при нас в Торонто и сега се чудим за какво да ги изхарчим.

За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Я Лиска да се стяга и да дойде да живее в Монреал, тъкмо ще си пият слетобедния чай с БГМонтреал...
А всъщност "BMO" е абревиатура и, противно на общоприетото, не означава "Bank of Montreal/Banque de Montreal", а Боли Ме Оная работа за вашите пари!!

А всъщност "BMO" е абревиатура и, противно на общоприетото, не означава "Bank of Montreal/Banque de Montreal", а Боли Ме Оная работа за вашите пари!!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
аз преди месец си закрих една карта,и след две седмици кредитните ми точки паднаха с 20 пункта.Не искам да казвам,че това важи за всички,защото знам,че сега всички разбиратели ще ме погнат.Само казвам моя случй,ако може да послужи на Номера като съвет.От друга страна имам поне 5 карти,които НОКОГА не съм ползвал,тъй че моят съвет-не затваряй акаунти.Те не ти пречат с нищо.
И ако ме пита някой,защо си канселирах въпросната карта,даже ме мога да отговоря.
И ако ме пита някой,защо си канселирах въпросната карта,даже ме мога да отговоря.
Може и така да е станало при теб, но всяка банка си изчислява credit score по свои правила. Като се пазарих за mortgage ни сложиха в графата "текущи дългове" $3000 заради една карта Sears с нулев баланс, дето жена ми я беше извадила незнайно кога. Което пък ме подсеща да проверя дали сме я разкарали или още седи в портмонето на благовернатаgoliama mechka написа:аз преди месец си закрих една карта,и след две седмици кредитните ми точки паднаха с 20 пункта.Не искам да казвам,че това важи за всички,защото знам,че сега всички разбиратели ще ме погнат.Само казвам моя случй,ако може да послужи на Номера като съвет.От друга страна имам поне 5 карти,които НОКОГА не съм ползвал,тъй че моят съвет-не затваряй акаунти.Те не ти пречат с нищо.
Това, за кое е? За разкарване на Sears card? При мен се направи на отворен някакъв кредитен чиновник в BMO.Di ana написа:Specialno pitah za tozi variant neotdavna...
Saveta na Financial Consultant - a beshe da ne go pravja...
A inache mnogo usmivki za teb...![]()
![]()
От друга страна, аз не мога и да си представя как някой финансов съветник, който има поне малко акъл в главата, ще предложи на жена-клиент да се раздели със Sears card. Все едно да кажеш на мъж да се изхвърли бирата от хладилника.
За да не развалям темата тук ще пусна в Разни указание за мъже как да махнат безболезнено нежелани кредитни карти притежание на съпругата.