Znae li niakoi kak se popalva atestatziata (Deklaratziata?)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Lyoubenov

Znae li niakoi kak se popalva atestatziata (Deklaratziata?)

Мнение от Lyoubenov »

Znae li niakio kaqk se popalva atestatziata na kraia Deklaratziata na kraia i Je( trite imena i taka na tatak) mersi predvaritelno na p4eli4kiata i aka e Montreal ima po4erpka ot men,kato zamina ili pak niakoi drug.Ai zabravih da pitam za(IM5476) za6to voob6te se popalva
niki
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

imm5476B – Този документ се попълва, ако някой е водел процедурата ти (посредническа фирма или адвокат)

Днес това същото го писах и в друга тема, но както и да е :wink:

Не съм още в Монреал, ще пътуваме през март 8)

А за каква декларация говориш, не мога да разбера. Ако става въпрос за Анекс 1 накрая (на 4-та страница долната половина), там с дебели букви пише:
NE PAS REMPLIR IMMEDIATEMENT LA SECTION SUIVANTE т.е. НЕ ПОПЪЛВАЙТЕ ВЕДНАГА СЛЕДВАЩАТА СЕКЦИЯ
Ами това е от мен. Да не забравиш почерпката :wink: аз си записвам кой има да ме черпи :beer2: и като му дойде времето го търся да си изпълява обещанието :redghost:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Lyoubenov

Napi6i mi niakakav tvoi internet adres niki lyoubenov(p4eli4

Мнение от Lyoubenov »

Napi6i mi int.adres za da moga da korespondiram s teb.i kato pristigne6 v Montreal v koia 4ast si (a ina4e ot balgaria ot kade si)? zasega merrsi za otgovora :beer:
niki
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Пратих ти ЛС 8)
А за това в коя част съм, може би имаш предвид до къде съм с процедурата. Ако е това: чакаме писмо за визи :D
Ако имаш още нещо неясно по документите, питай :)
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено