Е ли "бизнесмен" синоним на нещо ?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Е ли "бизнесмен" синоним на нещо ?

Мнение от myhata II »

Лина Иванова написа:Ееее, Миха. Защо си толкова черноглед?
Пак го обърнахме на чесане на езиците.
Но всичко си зависи от човек. Тук ми прави впечатление, че като кучета се хапете само.
Ми при нас не е така. От 12 години сме някъде навън и навсякъде намираме прекрасни българи, близки и всеотдайни приятели. И макар да ни се разделят пътищата, задължително всяко лято се виждаме в България.
Аз лично не се съмнявам, че ще намерим добри българи и на следващото място, на което ще се установим.
Поздрави
Поздрави , само от мен да го знаеш в С. Америка на първо място са паричките, а приятелството остава някъде там в България и по форумите и фейсбуците ! ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
tonny

Мнение от tonny »

Ще и подам...ръка ако имам възможност и тя има нужда от нея.

myhata II, понякога се чудя на хапчета ли си, пиян/снощен ли си или просто си такъв. Дано не е 3-тото, че предните 2 те оправдават. :D
newcomer

Мнение от newcomer »

tonny написа:Ще и подам...ръка ако имам възможност и тя има нужда от нея.

myhata II, понякога се чудя на хапчета ли си, пиян/снощен ли си или просто си такъв. Дано не е 3-тото, че предните 2 те оправдават. :D

майтапите се с мух ,ама ако знаете колко е прав свят ще ви се завие

това,че не възприемате неговите изказани мнения си е ваш проблем

той си е напълно ок
на вас ви предстои да ядете хурката

ко иизобщо разбираш за кво става смисъл

но това е пътя

друг няма
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
tonny

Мнение от tonny »

myhata II, сега пак прочетох коментара ти, според мен пропускаш нещо в моя, чети между редовете...

newcomer, айляк предния път ти казах, че не ми се занимава с тебе, ти си го премести в другия крачол и пак се занимаваш с мене?! Секретарка-любовница ли си? :D
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Лина Иванова написа:Ееее, Миха. Защо си толкова черноглед?
Пак го обърнахме на чесане на езиците.
Но всичко си зависи от човек. Тук ми прави впечатление, че като кучета се хапете само.
Ми при нас не е така. От 12 години сме някъде навън и навсякъде намираме прекрасни българи, близки и всеотдайни приятели. И макар да ни се разделят пътищата, задължително всяко лято се виждаме в България.
Аз лично не се съмнявам, че ще намерим добри българи и на следващото място, на което ще се установим.
Поздрави
Лина, не му се връзвай на Мухата, той е най-доброто нагледно доказателство в този форум че наистина битието (в Канада) определя съзнанието (на имигранта).
А иначе в Канада има свестни българи, така че в това отношение не се притеснявайте, сигурен съм че ще намерите хора с които наистина ще си допаднете, просто и в Канада както и в България - има българи всякакви.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
newcomer

Мнение от newcomer »

tonny написа:myhata II, сега пак прочетох коментара ти, според мен пропускаш нещо в моя, чети между редовете...

newcomer, айляк предния път ти казах, че не ми се занимава с тебе, ти си го премести в другия крачол и пак се занимаваш с мене?! Секретарка-любовница ли си? :D

така ли казах.сигурно съм забравил

знаеш ли за 15 години колко водолази съм посрещал и изпращал в тоя форум

не знаеш :rofl:

за разлика от Мух
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

tonny написа:Ще и подам...ръка ако имам възможност и тя има нужда от нея.

Искрено се надявам да и помогнеш, ама надали, ти си още нов и сурав и още ядеш хурката, та при избора кой на кого да помогне ще гледаш себе си ! ;)

Ама ти се надявай и стискай палци ДАНО и помогне някой от местните "ванкувърски баровци", само се моли да не и връчат ФОР ФРИ сейфти шус и мапа ! :!:
Стефан Цанев
tonny

Мнение от tonny »

Губиш ритъм, не си ми интересен вече, модераторите може да забършат пак последната страница с глупости.

:wave2:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

tonny написа:Губиш ритъм, не си ми интересен вече, модераторите може да забършат пак последната страница с глупости.

:wave2:
Що бе ,нека ти четат глупостите, какъв помагач и вежлив съфорумник, мене има няма 20 пъти ме обиди,така и не разбрах защо... :rofl: :lol:

ПП
Почвам да си мисля че си сингъл и затова толкова се пънеш, белким нещо ти върже ;)
Стефан Цанев
tonny

Мнение от tonny »

Хахаха постара се браво. :clap:
Помагач?! не съм, защото не съм в тази позиция, казах АКО. (вече ще ти обяснявам)
Много добре знаеш защо се държа така, причините са 2 даже, ако не се сещаш пак ще обяснявам. ;)
Не съм сингъл, майна... :tmi:
Ако ще си правиш мои профил през коментар кажи направо ще ти пратя СВ-то си. :D
Лина Иванова

Мнение от Лина Иванова »

tonny, благодаря.
Коко, благодаря.
Муха или Миха(аз така го прочитам :) ) всеки новопристигащ си има достатъчно страхове и притеснения, за да му се подклаждат още. Разбирам, че си старо куче в Канада - вряло и кипяло, и че с коментарите си се опитваш да свалиш розовите очила, които се предполага, че почти всички си слагат в мечтите си да стигнат до обетованата земя. Нямам представа на какво си се нагледал, за да бъдеш толкова негативен. Но те моля, спри да ме поставяш в някакво измислено безпомощно положение, в което не съм.
Писах го и в друга тема, ще го напиша и тук - съветите, които повечето хора дават тук са напълно достатъчни и доста полезни.
Не очаквам някой да ни хване за ръчичка, нито да ни дондурка и да ни преведе през цялата интеграция, дори не мога да си го представя.
И е важно да имаш български приятели, да имаш с кого да се събереш и да си поговориш и посмееш на майчиния си език.
Хайде стига толкова, че много дълго стана.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

А дано след като пристигнеш в Канада продължиш да пишеш, а не като повечето да потънеш някъде надълбоко
С интерес Михата,Мухата иили там какво си ще ти следим мненията !
:y:
Стефан Цанев
Лина Иванова

Мнение от Лина Иванова »

myhata II написа:А дано след като пристигнеш в Канада продължиш да пишеш, а не като повечето да потънеш някъде надълбоко
:y: ще се постарая. Но може и да не ми стига времето, ако се сдобия с ботушки и парцал :D
Преди няколко дни писах в една тема, където не си ми отговорил ;)

Но все пак първо трябва да дойдем :)
Получи се някакво объркване с нашия файл, за което вече 2 седмици нямаме отговор. Но няма смисъл да си излагам тревогите тук, защото никой не е запознат с програмата, по която кандидатстваме.
Със здраве и успех
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

myhata II написа:А дано след като пристигнеш в Канада продължиш да пишеш, а не като повечето да потънеш някъде надълбоко
Ако момичето спре да пише, значи бърше някъде с парцала, така ли?
Ти май от "браздата" си въобще не излизаш, а Батката и той не знам що ти приглася :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Щото е същият лузър и той. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор