На 4 Октомври сме на интервю - хелп!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
olga
Обратна връзка:

На 4 Октомври сме на интервю - хелп!!!

Мнение от olga »

Някой може ли да ми отговори на въпроса - трябва ли да се носи на интервюто трудова характеристика със свежа дата? Бяхме пратили такава с комплекта с документи, и имам от нея втори екземпляр, но датата е преди 7 месеца. Задължително ли е да се направи прясна характеристика?
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Не.
To Live Is To Die
Chanliev
Обратна връзка:

Мнение от Chanliev »

Не е необходимо да представяте нова характеристика. По трудовите въпроси каквото сте пуснали това е. Другото е устно на интервюто.
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Не нужно да имате по нова препоръка.Но ако имате възможност си направете.Ще ви трябва за работа в Канада.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

:lol: zdravei,radvam se za vuprosa ,koito ste zadali,na men sushto mi prestoi intervu,imam xarakteristika i sega s vasha pomosht i otgovorite na drugite shte znam che za golemia den shte mi triabva za vseki sluchai nova xarakteristika ,suvetvam vi:imate li vuzmojnost po dobre si izvadete i vie,ako ne vi pomogne niama da vi navredi,uspex!
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Да, така е, аз писах ЛС на Олга че е добре да си направи служебна бележка че към настояща дата още работи еди си какво. Само че за трудова характеристика не е нужно. И какво ще рече нова трудова характеристика, ако не си сменяла поста и работата си и задълженията са ти едни и същи, не е необходимо да правиш нов документ описващ какво работиш и каква компетентност трябва да имаш (трудова характеристика).
sashka

Мнение от sashka »

Ако работите все още на същото място няма нужда от нова препоръка.Доколкото разбрах сте пратили копие от нея с документите, мисля че на самото интервю ще ви го върнат ако е оригинал.Ние също бяхме изпратили препоръки и сл.бележки но на интервюто ни върнаха оригиналите а задържаха само ксерокопия. УСПЕХ! СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ИНТЕРВЮТО.
Заключено