Съдейки по the blue scrubs, в които е облечен пушещият, снимката е направена пред болнично заведение. Иначе в Бг управата се хвали, че вече се е преборила с пушенето по заведенията, явно не и здравните - от това държава скоро няма да стане.ablood написа:И с какво този човек заслужава по-тежка писъда от Максим Стависки, който ПИЯН (!!!) уби момче и ТЕЖКО осакати момиче, но се измъкна с условна. Той имаше даже международно медийно внимание.klisurov написа: Искрено се надявам, шофьора от конкретния случай, да изкара дълго в затвора.
Дано това, че раздухаха случая да попречи на бизнесмена да се откупи и този път.
Раненото от него момиче е щастливо, че от няколко месеца може да диша почти самостоятелно:
Е ли "бизнесмен" синоним на нещо ?
Re: Е ли "бизнесмен" синоним на нещо ?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Bistra
- Напуснал форума
Eто още подробности от инцидента. Някои казаха, че било междуселски път.

Вуйчото на прегазения в Панагюрище Петьо: За погребението детето беше буквално скърпеноВ града се говори, че шофьорът се е движел със 140, но много версии излязоха. Знам, че е минал и в насрещното, дефакто е влязъл в лявата лента, блъснал е детето, имало е и очевидци на случая. Бащата веднага се е затичал да го вземе. То е било абсолютно размазано, видял е детето си размазано. Каза, че веднага след инцидента Петьо вече не е имал пулс. Откарват го в Спешна помощ, но нищо не е било възможно да се направи. Детето е летяло над 60 м, гледката е била страшна. Като видях детето в ковчега, то нямаше нищо. Беше абсолютно скърпено, кожата му беше оцветена в много цветове, имаше дупка в главата, цялото издрано”, описа ужаса Кристиян и добави, че след инцидента Пъков слязъл от колата и се държал нагло.
Бащата Петър питал: „Какво направи, бе човек, утрепа ми детето”. А той му отговорил: „Какво да направя”.
Това са били думите му, след като е сгазил едно дете. Петьо сега трябваше да е в първи клас. Ходеше на детска градина. Беше страшно палав, весел, обичаше да танцува, да се смее, да се закача. Всяко дете е весело, но той беше Денис Белята. Но не е карал колелото си на платното. Като се случи нещо толкова ужасно, някак по-леко е, като мислиш, че е инцидент, че детето не е пресякло правилно, че е изскочило пред колата или нещо друго. Много по-тежко е да знаеш, че това е убийство.
Петьо си е карал колелото до тротоара. Там е населено място, има къщи, има кафенета, ограничението е 40 км. Колата – бял джип Q7, блъска детето и то умира на място. И това е. Те са го откарали вече мъртво в болницата. След този удар Петьо не е имал никакъв шанс. Хората коментират, че ако Пъков е карал с по-малка скорост, е могло нещо да се направи. Петьо толкова обичаше това колело”, каза още Кристиян. Той уточни, че Петьо не е бил дете, което ще щукне по улицата.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Bistra написа:Eто още подробности от инцидента. Някои казаха, че било междуселски път.
Вуйчото на прегазения в Панагюрище Петьо: За погребението детето беше буквално скърпеноВ града се говори, че шофьорът се е движел със 140, но много версии излязоха. Знам, че е минал и в насрещното, дефакто е влязъл в лявата лента, блъснал е детето, имало е и очевидци на случая. Бащата веднага се е затичал да го вземе. То е било абсолютно размазано, видял е детето си размазано. Каза, че веднага след инцидента Петьо вече не е имал пулс. Откарват го в Спешна помощ, но нищо не е било възможно да се направи. Детето е летяло над 60 м, гледката е била страшна. Като видях детето в ковчега, то нямаше нищо. Беше абсолютно скърпено, кожата му беше оцветена в много цветове, имаше дупка в главата, цялото издрано”, описа ужаса Кристиян и добави, че след инцидента Пъков слязъл от колата и се държал нагло.
Бащата Петър питал: „Какво направи, бе човек, утрепа ми детето”. А той му отговорил: „Какво да направя”.
Това са били думите му, след като е сгазил едно дете. Петьо сега трябваше да е в първи клас. Ходеше на детска градина. Беше страшно палав, весел, обичаше да танцува, да се смее, да се закача. Всяко дете е весело, но той беше Денис Белята. Но не е карал колелото си на платното. Като се случи нещо толкова ужасно, някак по-леко е, като мислиш, че е инцидент, че детето не е пресякло правилно, че е изскочило пред колата или нещо друго. Много по-тежко е да знаеш, че това е убийство.
Петьо си е карал колелото до тротоара. Там е населено място, има къщи, има кафенета, ограничението е 40 км. Колата – бял джип Q7, блъска детето и то умира на място. И това е. Те са го откарали вече мъртво в болницата. След този удар Петьо не е имал никакъв шанс. Хората коментират, че ако Пъков е карал с по-малка скорост, е могло нещо да се направи. Петьо толкова обичаше това колело”, каза още Кристиян. Той уточни, че Петьо не е бил дете, което ще щукне по улицата.
Айде наговори ли се ,стига с тия приказки от селски вечеринки ,я кажи колко индианеца утрепаха във вашия резерват само тази година !

Айде, да не почна аз да пускам за ваше село !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Пускай! Нямам нищо против.
За резервата не мога да ти кажа. Те са друга губерния и доколкото ми е известно си имат собствена полиция.
За резервата не мога да ти кажа. Те са друга губерния и доколкото ми е известно си имат собствена полиция.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
Павле, помниш ли колко се възмутих, когато нарече онзи шофьор със счупена челюст "почти парализиран"? Човекът след няколко месеца болнични си беше на работа съвсем излекуван.
Това момиче как би нарекъл?
Това момиче как би нарекъл?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Преборила се "грънци"... Да не почвам на тази тема че не му е тук мястото, но за да вляза във фитнеса който е вътре в мола трябваше да минавам през облаци дим, нищо че си има табели че пушенето е забранено. Ресторанти, дискотеки, барове масово се пушеше преди две години въпрек забраните.. Мисля да намина това лято да видя родителите, ще видим дали има подобрение ама не ми се вярва..Павел написа:
Съдейки по the blue scrubs, в които е облечен пушещият, снимката е направена пред болнично заведение. Иначе в Бг управата се хвали, че вече се е преборила с пушенето по заведенията, явно не и здравните - от това държава скоро няма да стане.
Сори за офтопик-а.. Това е сериозна/тъжна тема и не искам да я отвличам в грешна посока..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
И да се възмущавате, какво ще промените, или си чешете езиците за да покажете гражданска позиция? Дали едно 6-годишно момченце е трагично загинало в Бг заради арогантното каране на един дебил, или едно 6-годишно момиченце е трагично загинало в Канада, поради неграмотността на един нов шофьор, бъркащ спирачката с газта, резултата е еднакво трагичен:
Локални новини от вчера
Kianna Moreau, B.C. girl hit by driver with learner's permit, dies of injuries
http://www.cbc.ca/news/canada/british-c ... -1.3040866"
Локални новини от вчера
- Bistra
- Напуснал форума
Абсолютно същото е!
И балонът надут с хелий щастлив, че ни е затапил се вдигна в небето.

Имаше преди няколко години подобен инцидент в Кебек. Тинейджър губи управлението над автомобила си, навлиза на драйвуея на една къща и сгазва детето, което си играело там. Като капак на всичко беше пил. Осъдиха го на 6 години и то не условно.

The driver had a learner's permit, which is the first step in the graduated licensing program in B.C., and requires a knowledge test and vision screening but not practical experience to obtain.
The driver was following all conditions of her permit, including having a qualified supervisor in the passenger seat with her at the time, and displaying a red "L" on the back of her vehicle, said police.
Police are not speculating what caused the incident on a sunny Sunday afternoon, and will investigate possible mechanical failure.
"We're asking for more witnesses to come forward ... to find out exactly what happened and how the vehicle lost control," said Chung.
The driver was not injured, and is co-operating with the investigation, said Chung.
"Understandably she is in shock because of what happened."
За по-лесно сравнение съм оцветила приликите.Детето е било на тротоара, на бордюра, той навлиза в другата лента в насрещното и го блъска. Аз не мога да разбера и никъде не става ясно защо той е навлязъл в насрещното. Не зная дали изобщо е правена алкохолна проба. При последната му катастрофа не му е направена проба за наркотици.
В Панагюрище като цяло градът е като една малка мафия. Ние за Дупница си говорим, но там е още по-зле, защото е абсолютно затворен кръг и е като в Дивия запад. Полицаите колят и бесят и по-заможните могат да си позволят да са безнаказани.
В самия град има много други фрапиращи случаи, за които съм чувал. Вече на хората им е писнало. Иначе местните са родолюбци, много гостоприемни и много добри. Но там си има една прослойка хора, които си мислят, че те колят и бесят”, описва Кристиян ситуацията.
Срещу Пъков има повдигано дело за опит за унищожаване на чужда собственост. След инцидента с Петьо се появиха двама души, пострадали на пътя след сблъсък с бизнесмена, отделно той има още 20 акта. А последните двама пострадали се оказва, че изобщо не се водят, защото не са подавали жалби.

Имаше преди няколко години подобен инцидент в Кебек. Тинейджър губи управлението над автомобила си, навлиза на драйвуея на една къща и сгазва детето, което си играело там. Като капак на всичко беше пил. Осъдиха го на 6 години и то не условно.

Ако можеше всички канадски колоездачи (самоубийци) да ги пратят на обмяна на опит в България щеше да бъде перфекто и за бизнесмените и за тяхните синчета щеше да има неограничен матриял, а ако започнат да превършват може да допълнят и с канадски пешеходци и накрая за привкус малко шофьори...roumensp написа:Да не ви дава господ да срещате колоездачи на пътя по тъмно. ... Около нас има доста и добре, че повечето са със специални светлоотражетели по дрехите или с мигащи светлини, че иначе наистина трудно се забелязват.

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- Bistra
- Напуснал форума
Aз предлагам ти да се върнеш там като жертвено агне!
Ето, едно пряко следствие от такива случки например.
Близо 100 хил. българчета родени в чужбина за 10 години (ИНТЕРАКТИВНА КАРТА)

Ето, едно пряко следствие от такива случки например.
Близо 100 хил. българчета родени в чужбина за 10 години (ИНТЕРАКТИВНА КАРТА)

Според очевидци и заснето видео, колата се е движела съвсем бавно, след което внезапно и без причина се е ускорила, помитайки 4 човека, включително убитото дете и майка му.Bistra написа:Абсолютно същото е!![]()
The driver had a learner's permit, which is the first step in the graduated licensing program in B.C., and requires a knowledge test and vision screening but not practical experience to obtain.
The driver was following all conditions of her permit, including having a qualified supervisor in the passenger seat with her at the time, and displaying a red "L" on the back of her vehicle, said police.
Police are not speculating what caused the incident on a sunny Sunday afternoon, and will investigate possible mechanical failure.
"We're asking for more witnesses to come forward ... to find out exactly what happened and how the vehicle lost control," said Chung.
The driver was not injured, and is co-operating with the investigation, said Chung.
"Understandably she is in shock because of what happened."За по-лесно сравнение съм оцветила приликите.Детето е било на тротоара, на бордюра, той навлиза в другата лента в насрещното и го блъска. Аз не мога да разбера и никъде не става ясно защо той е навлязъл в насрещното. Не зная дали изобщо е правена алкохолна проба. При последната му катастрофа не му е направена проба за наркотици.
В Панагюрище като цяло градът е като една малка мафия. Ние за Дупница си говорим, но там е още по-зле, защото е абсолютно затворен кръг и е като в Дивия запад. Полицаите колят и бесят и по-заможните могат да си позволят да са безнаказани.
В самия град има много други фрапиращи случаи, за които съм чувал. Вече на хората им е писнало. Иначе местните са родолюбци, много гостоприемни и много добри. Но там си има една прослойка хора, които си мислят, че те колят и бесят”, описва Кристиян ситуацията.
Срещу Пъков има повдигано дело за опит за унищожаване на чужда собственост. След инцидента с Петьо се появиха двама души, пострадали на пътя след сблъсък с бизнесмена, отделно той има още 20 акта. А последните двама пострадали се оказва, че изобщо не се водят, защото не са подавали жалби.
По метода на дедукцията - неграмотната шофьорка не е получила инфаркт или нещо друго, което да я накара да натисне газта и загуби контрол. Факта, че на 40 и кусур години тепърва е взела книжка говори, че от нея шофьор трудно ще стане. Колата е японска и то Хонда, което автоматично изключва механичен проблем; Остава единствената вероятност - неграмотност - бъркане на педалите. Полицаите ще направят формално техническа експертиза, най-вече да си вържат гащите, щото ако не дай си боже шофьорската излезе китайка (още не са и казали името), като нищо ще намери някой лаяр, който ще каже: "А-ха, само защото моята клиентка е жена и само защото е китайка и само защото на китайците им се носи лошата слава, че са изключително слаби шофьори и само защото миналата година уволниха за корупция 10 служители на КАТ в Ричмънт (китайския квартал), раздавали книжки под масата, вие автоматично решихте, че моята клиентка е виновна и не си направихте труда да пратите колата за механична експертиза. Вие сте сексисти и расисти и сте действали предубедено! И като се знае, че повечето съдии в БК вземат решенията си бетер дрогирани, като нищо ще оправдаят убийцата или най-много да я осъдят на 100 часа обществено полезен труд.
People living in the area described a disturbing scene following the crash.
Sebastian Pop, the owner of a hobby shop in the strip mall, has video surveillance of the incident but didn’t want to disclose it to the media.
He described what happened.
Pop said the car involved was making a right turn off Lions Way into the mall when the car accelerated into a parked car, striking four people.
“It actually moved very slow, below speed, I would say 30 [km/h] along Shaughnessy and as soon as they turned right, they seemed to have accelerated and just slammed into the parked vehicle, it made no sense,” he told the Tri-Cities NOW.
http://www.theprovince.com/news/Girl+di ... story.html"
Последно промяна от Павел на Вто Апр 21, 2015 11:33 pm, променено общо 1 път.
Ти и тука можеш да ми видиш сметката, за теб няма да е проблем, явно имаш афинитет към такива работи и ти се отдават отръки, след като се хвалиш колко коли си попиляла... Не ме пращай толкова далеч, че много скъпо ще ми струва да ти доставя това удоволствие. https://www.youtube.com/watch?v=o4gfWtB84sw"Bistra написа:Aз предлагам ти да се върнеш там като жертвено агне!![]()
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
За съжаление катастрофи и сгазени хора, вкл. деца има навсякъде по света. Това не е само български или канадски проблем- такива случаи има и в Париж, Москва, Сингапур, Рио Де Жанейро.Павел написа:И да се възмущавате, какво ще промените, или си чешете езиците за да покажете гражданска позиция? Дали едно 6-годишно момченце е трагично загинало в Бг заради арогантното каране на един дебил, или едно 6-годишно момиченце е трагично загинало в Канада, поради неграмотността на един нов шофьор, бъркащ спирачката с газта, резултата е еднакво трагичен:
Локални новини от вчера
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Е, аз не казвам ли същото, или и ти четеш като Гийка по диагонал?joro написа:За съжаление катастрофи и сгазени хора, вкл. деца има навсякъде по света. Това не е само български или канадски проблем- такива случаи има и в Париж, Москва, Сингапур, Рио Де Жанейро.Павел написа:И да се възмущавате, какво ще промените, или си чешете езиците за да покажете гражданска позиция? Дали едно 6-годишно момченце е трагично загинало в Бг заради арогантното каране на един дебил, или едно 6-годишно момиченце е трагично загинало в Канада, поради неграмотността на един нов шофьор, бъркащ спирачката с газта, резултата е еднакво трагичен:
Локални новини от вчера
Вие двамата ще се правите на застреляни ?
Никой не отрича, че shit happens.
Въпроса е как го предотвратяваме този шит в България ?
Аз знам за пациент, който при 160 на междуграцкия път му взимат колата на място и той си вика превоз да си се прибЕре дОма. Не ми се коментират точки, глоба, паркинг и какво ли още не.....
Ето за това говоря аз: че е достатъчно някой да е "бизнесмен" и да си кара и убива както му е кеф.
BTW аз моя малкия не го броя за родено в чужбина българче - той е канадец/гражданин на света от български произход
Никой не отрича, че shit happens.
Въпроса е как го предотвратяваме този шит в България ?
Аз знам за пациент, който при 160 на междуграцкия път му взимат колата на място и той си вика превоз да си се прибЕре дОма. Не ми се коментират точки, глоба, паркинг и какво ли още не.....
Ето за това говоря аз: че е достатъчно някой да е "бизнесмен" и да си кара и убива както му е кеф.
BTW аз моя малкия не го броя за родено в чужбина българче - той е канадец/гражданин на света от български произход