Привет на всички!!! Разбрах вече ,че изпитващият бил доброжелетелен, това е добре дано не промени държанието си .
Питането ми е за колко време ще е същият интервюиращ дали ще остане и през декември?
Благодаря ви предварително и Успех.
Sas sigornost ne xape ne iade bedni kandidati i drygi podobni yjasii. Li4no az mislia 4e sha i de do rysia i posle sha se varne pak v bg kato gledam mai razlikata e ot polovin meses meses spoko yspexa mai e vav spokoistvieto.
vsi4ko pro4etoh, no taka i ne stava yasno, koi e bil intervuirasthiya.moge li nyakoi da kaze, koi sa interv. prez tazi "sesiya".az dosega sam cel, za La Rue-nyakoi go beshe opissal mnogo ddobre.ne moge li malko po-konkretna info i za drugite, blagodarya
Хей градски май не си чел внимателно
Andree Carier и Jacques Landry са интервюиращите сега. До това заключение стигнах като прочетох само 2 теми свързани с успешни интервюта. Тия мосюта до сега не са водили интервюта, така че може да се надяваш тия които сега минават да ти ги опишат. Ние минахме през месец май и бяхме при Pierre Rivard. Ако искаш подробности за него, с удоволствие ще ти разкажа. Ние също много се притеснявахме кой ще бъде интервюиращия. Бяхме научили местата на които La Rue набляга, но .... си взехме сертификатите при Rivard.
Ти кога си на интервю? Защото ако не си през тази сесия никой не може да ти каже кой ще бъде през ноември или през декември.
Късмет
П.П. Може да дойдеш на някоя от срещите във Варна. Ще научиш много полезни неща
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites
Сесията е непрекъснат период от време, през който се провеждат интервюта. Миналата година една сесия обхващаше 15-20 дни от даден месец (не всеки месец). Тази година може би заради големия наплив една сесия се простира примерно от средата на единия месец до средата на другия. Така беше април-май, така е септември-октомври, така ще бъде и ноември-декември. Но няма значение ти в коя сесия ще попаднеш, тъй като интервюиращите се сменят и никой не може да ти каже кой ще бъде следващия. Дали ще е някой нов, за който никой не е чувал или ще е някой който е интервюирал 5-6 сесии, няма никакво значение. Учи френски и всеки интервюиращ ще ти се стори благ и миролюбив човек.
Късмет
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites
pcelicke, mnogo ti blagodarya za savetite.az s frenskiya nyamam problem, gledam samo da podgotvya zena si vazmozno nay-dobre.andree carrier i drug pat e bil izpitvasth, i sumati vreme se chudexme, po-imeto maz li e ili gena.e toy sam si znae kakav e!mnogo sam blagodaren na tozi site che sasthestvuva, i sam dalboko vazradvan ot pravilata v nego/pone tuk da izbyagame ot prostotiyata v bg/.chudya se dali i az da ne dam svoya prinos za nego ,kato kacha, sbita ofiztialnata informatziya za kanada i kebek na frenski, ako naykoi ima nugda.organizatorite pishat da se posocvat ofizialnite stranizi, no mnogo se samnyavam che vsicki imat i opita, i vazmoznosta i vremeto, da stoyat dostatacno v internet i da si gi izvadyat.ta ako nyakoi ima takava nuzda, da pishe.inache az sam na interiew na 25 noemvri, ot 15casa.yasno mi e ce ne e yasno koi sthe bade izpitvasthiya togava.merci
Спокойно Симба. По неофициални данни за ноем-декември е една жена. Не се коси още за това - рано е. Аз какво да кажа като я чакам на нокти тази покана?